Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Gata, am inteles care e miscarea:)) Nu ai nici o sansa sa invingi:))

Chiar Lali, ai fost la ecograf sau cand te duci? Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,

Nu am mai apucat sa intru zilele astea pt ca am fost suparati. De cand si-a spart buza e tare irascibil. Speram sa ne revenim curand. Oricum, a fost de groaza sa iti vezi copilul cu gura plina de sange si sa te intrebi de unde curge? Mai are dinti? Oribil. Dar sa revenim la lucruri mai vesele.

Laura si eu il pacalesc cu dl brocoli. Nu il vrea separat neam.

Cata sa stii ca nici al meu nu doarme invelit. Avem mari probleme cand punem o paturica pe el ca e mai rece in casa

Dana, Ioana tineti-va bine ca de acum incep prostiile mari.

Mady tare rau imi pare ca aveti astfel de probleme. Stiu cum e sa nu aiba cine sa te opereze pt ca asa sunt si eu. Nu vrea sa se bage nimeni la ce am eu. Oribil intr-adevar. Multa sanatate va doresc si sper sa o rezolvati cumva.

Lali sper ca esti mai bine.

Azi ma duc la Carrefour. Sper sa gasesc si eu cana minune. Apoi sper sa il determin pe Rares sa bea din ea, pt ca noi si acum ne chinuim cu cana cu cioc de la Avent. Ce sa-i fac daca prefera biberonul? Uof, probleme existentiale frate si la mine.

Danuta cine te-a suparat mami?

Noi azi am fost la tuns. A fost cumintel pana am ajuns la breton. Atunci s-a schimbat problema. In fine, per total a fost ok. Sunt constienta ca se putea si mai rau pt ca mai era un baietel acolo de 2 ani care urla de ziceai ca-i taia cineva. Nasol moment. Faza naspa era ca si Rares vroia sa inceapa sa planga pt ca asa empatizeaza el cu alti copii. In fine pana peste 2 luni stam linistiti acum:P.

Mai, acum vin eu cu o problema. Cum ii fac eu lui Rares fidea cu lapte? Adica....fierb si laptele pasteurizat? Ca din celalalt mi-e frica sa ii dau. Sau pot sa ii dau din ala la punga pe care il fierb? Mare dilema.

Weekend placut in continuare si copilasi sanatosi si cuminti.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna fetelor,

monikus, daca trebuie musai sa te operezi cauta pana gasesti. nu te lasa asa, sa treaca prea mult timp, pentru ca asta a fost in parte si problema sotului. a ajuns la cine trebuia foarte tarziu, probabil ca avea mai multe sanse de recuperare daca ajungea mai repede.

imi pare tare rau sa aud de rares ca e cu buzita rupta . eu imi amintesc de alex cand a venit cu capul (portiunea dintre sprancene)in coltul bibliotecii si avea vreo 2-3 anisori. avea fata plina de sange si nici nu stiam de unde curge. noroc ca eu sunt o fire rece si reactionez foarte calm: am luat repede un prosop si am presat pe fata, am descoperit cauza, l-am trimis pe sot la farmacie si a luat comprese, crema cicatrizanta si dezinfectant pt. rani deschise. l-am curatat, am oprit hemoragia si am aplicat crema. totul a durat 10 minute, dar apoi m-am molesit toata. nu mi-am dat seama ce-am facut decat dupa ce s-a terminat totul.

te rog, daca gasesti canita, ia si pt. noi. o platim cu tot cu transport .

eu brocolo n-am incercat inca, dar am o prietena foarte buna care face supa-crema de brocoli si cica o papa printisorul f.b.

eu fac fidea cu lapte sau gris cu lapte... cu lapte pasteurizat fiert sau lapte de la punga fiert in prealabil. ambele variante au fost ok.

lal, iesi din ceata si treci aici la o barfa mica.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

buna fetelor,

monikus, daca trebuie musai sa te operezi cauta pana gasesti. nu te lasa asa, sa treaca prea mult timp, pentru ca asta a fost in parte si problema sotului. a ajuns la cine trebuia foarte tarziu, probabil ca avea mai multe sanse de recuperare daca ajungea mai repede.

imi pare tare rau sa aud de rares ca e cu buzita rupta . eu imi amintesc de alex cand a venit cu capul (portiunea dintre sprancene)in coltul bibliotecii si avea vreo 2-3 anisori. avea fata plina de sange si nici nu stiam de unde curge. noroc ca eu sunt o fire rece si reactionez foarte calm: am luat repede un prosop si am presat pe fata, am descoperit cauza, l-am trimis pe sot la farmacie si a luat comprese, crema cicatrizanta si dezinfectant pt. rani deschise. l-am curatat, am oprit hemoragia si am aplicat crema. totul a durat 10 minute, dar apoi m-am molesit toata. nu mi-am dat seama ce-am facut decat dupa ce s-a terminat totul.

te rog, daca gasesti canita, ia si pt. noi. o platim cu tot cu transport .

eu brocolo n-am incercat inca, dar am o prietena foarte buna care face supa-crema de brocoli si cica o papa printisorul f.b.

eu fac fidea cu lapte sau gris cu lapte... cu lapte pasteurizat fiert sau lapte de la punga fiert in prealabil. ambele variante au fost ok.

lal, iesi din ceata si treci aici la o barfa mica.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mady la mine e mai complicata treaba pt ca unii dr au zis ca e de operatie alti ca nu e. Acum au ajuns la comcluzia ca se poate transmite la ochiul celalalt mai sanatos si atunci nu mai stiu ce si cum sa fac.

Daca gasesc canita v-o cumpar cu cea mai mare placere. Asa am si motiv sa va vad.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

daca vrei, iti dau nr. de tel. de la clinica dr. asta care il opereaza pe sotul meu. cand te hotarasti faci programare. e foarte bun. au si site, da' cica e reclama.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Monik eu nu i-am dat lui Carol lapte UHT deloc pana acum. ii cumpar de la Mega Image lapte de la Gusturi romanesti (produc exlusiv pentu M I ) i-am mai dat si alte natii de specii dar asta ii place teribil. i-am dat si de la vaca de la tara (fiert evident). fideaua am facut-o clasic si, pentru ca nu ii place indulcita cu banana, i-am pus un pic de zahar brut. au fost bunoase-bunoase

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

daca vrei, iti dau nr. de tel. de la clinica dr. asta care il opereaza pe sotul meu. cand te hotarasti faci programare. e foarte bun. au si site, da' cica e reclama.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mady scrie-mi te rog pe PM numele dr si a clinicii poate ca merita sa incerc si acolo.
Ti-am luat canita de la Disney. E pt copii de la 9 luni in sus si a costat 12 ron. Cand se mai incalzeste afara ne vedem si ti-o dau.

Ioana o sa incerc si eu sa fac cu lapte pasteurizat si sa indulcesc cu un sirop de agave parca daca gasesc.

Multumesc si noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

esti o scumpa.
brrr... chiar ca acum e naspa rau. sotul meu s-a dus la serviciu in tura de noapte... brrrr.
n-are cine ma incalzi .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ioana multumesc!Am sa incerc sa vad daca asa mananca.

Madyde la 1 ianuarie si sotul face cam trei nopti pe luna de serviciu noaptea si marturisesc ca mi-e cam teama. Tu cum te descurci?

Lalice faci mamai?

Am si eu canuta de la Disney

Monikus nici Mihaita si nici Ramona nu dorm inveliti...daca pe Ramona o mai pacalesc si o invelesc dupa ce adoarme, MIhaita zici ca are senzor si pana nu se dezveleste nu se lasa Noroc ca aveam centrala si facem cat de cald dorim noi!

si noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

laura, eu adorm pe la 4 dimineata cand lucreaza sotul de noapte. noi stam la curte, nu chiar in strada principala, si am vecini numai mosi si babe. asa ca orice zgomot mi se pare dubios. plus ca am chemat in toamna si niste "gagani", cum le zicea alex cand era mic, de au luat fierul ca aveam tone... si ma viziteaza in fiecare saptamana... ca daca mai am ceva pe-acolo ... si imi e teama sa nu fi pus okii pe ceva...

in fine,

mihaita sigur are senzor la popou. oricat de adanc ar dormi, imediat face ochi cand il acopar cu plapumioara sau paturica. mai nasol e ca uneori se trezeste ca ii e frig si incepe sa maraie la mine... adica de ce nu l-am invelit . si noi avem centrala, dar ma stiu pe mine ca oricat de cald ar fi in camera... mi se face frig spre dimineata. o fi doar senzatia...

monikus, ti-am dat PM. eu zic ca merita incercat orice, pana gasesti solutia corecta. numai faptul ca nu stii ce ai si cum se poate rezolva...asta nu intra in discutie. trebuie rezolvat.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput