Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mady multumesc pt ajutor. Problema e veche rau, ti-am scris in PM.

Laura .

Azi a baut Rares pt prima data din canita cu pai. A baut vreo 30ml. Sunt super incantata. Nu a ripostat deloc. Bravo puiul mamei.

Va pup ca mergem la somn. Sper sa si dormim, nu ca noaptea trecuta.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza, onorata brigada!!!

monikus, ti-am raspuns la PM. aseara n-am putut ca era piticul mufat la sticla cu cereale. deci, io sutn o mama puturoasa. nu-i dau cerealele cu lingurita .

deci operatia nu poate fi decontata pt. ca clinica nu are contract cu casa. asa ca am dat iama in cei care au sa ne dea bani, si asa o sa avem 2000 de lei saptamana viitoare. mai punem noi restul, doar sa fie bine la operatie. asta conteaza pana la urma.

revin mai tarziu... sa dau mancare la kapkauni mai intai.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

salutare suflare dovleceasca

ce liniste e la mine in casa baietii au plecat la biserica dimineata pe la 10 si apoi la zapada. Doaaaamne ce bine e cand e liniste

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

mady cam pentru ce varsta e bluzita cea alba de pe bazar? cea cu aplicatii de blug la coate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ioana, buna intrebare . de aia am pus si dimensiuni, ca habar n-am. oricum de mihaita e mare rau. cred ca merge cam pe la 2.5 ani, dar nu stiu sa zic precis. am primit-o pt. alex (deci de mult timp) si n-a purtat-o. nu stiu de ce. probabil pt. ca are saci de haine?!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata si de la noi. Raportam o noapte aproape fara somn. Sunt rupta...Ne-a mai dat un dinte (al 7-lea) si probabil mai urmeaza unul (de regula ii ies cate 2 la distanta f mica de timp).

Mamaaa ce ninge. A mea face urat daca o ninge. Nu suporta fulgii pe fata. astept sa se opreasca ca sa se bucure si ea de zapada. E mica, ce sa-i facem altceva decat sa o iubim si sa o intelegem:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dragele mele!

Am fost o jumatate de ora la zapada! Mama ce super a fost!
Ramona super incantata si pana la urma si piticul meu (Mihaita). Nici lui nu-i place sa-l ninga pe fata , dar oricum a facut cunostinta cu zapada...si cred ca a si gustat-o.

Mai stam un pic sa ne revenim si mergem la masa, apoi somnic.

Danuta sa stii ca si eu l-am adormit tare greu aseara pe Mihaita si mi s-a parut si agitat in somn. Cine stie ce o fi fost!Imi spune el cand o vorbi

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

mady deci e mare de fii-miu. asta e

Dana cati dinti aveti? asa de rau se chinuie la fiecare in parte? mititica de ea

mai, multi nebuni sunt liberi pe strada. fiti atente: s-a dus Razvan cu Praslea la Impartasanie si, pentru ca nu prea ii place de taica popa, copilul a inceput sa urle si nu a vrut sa deschida gura. si, ce credeti? o baba imbecila a sarit sa-mi tina copilul de cap ca sa stea!!!! de-abia a reusit Razvan sa-i desclesteze mainile, asa de tare tinea. cum e posibil asa ceva?

Mergi la inceput

Eu am patit-o in Cismigiu. Mergeam cu carutul gol, fetita in fata pe piciorusele ei si vorbeam si la telefon. Si deodata apare in fata o baba foarte tipator imbracata (cred ca era cu capul...)se repede la copil si o insfaca de manuta si incepe sa traga de ea. Alexandra incepe sa planga caci s-a speriat de reactia babei plus ca asta o strangea rau de brat...iar eu m-am repezit la baba, i-am desfacut mana de pe bratul fetei si am urlat sa-si ia mainile de pe copilul meu imediat si sa dispara. Cred ca s-a speriat de reactia mea si s-a carat rapid caci altfel jur ca o bateam (ar fi fost prima data in viata mea dar pt. copilul meu fac orice).

Asa ca, draga ioana, sunt multi nebuni pe lumea asta. Totul e sa-i obligam sa-si tina labele departe de copiii nostri.

Scuzati limbajul dar iar m-au apucat nervii cand mi-am adus aminte

Mergi la inceput

Da, avem 6 dinti intregi (2 aparuti la aproape 9 luni, 2 la 11 luni, 2 la 13 luni) si acum la 16 luni a mai dat unul si urmeaza.

Asa se chinuie la fiecare dinte. A mea are o toleranta f scazuta la durere (cu cine o semana?)

Mergi la inceput