Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ca sunt oameni nebuni pe strada...asta stim, dar sa-i ai in familie e mai rau. fratele socrului meu s-a gandit sa faca o gluma proasta cu alex, cel mare. l-a strans in brate si se prefacea ca da cu el de pamant. alex era rosu la fata si imi cerea ajutor. daca am vazut ca nu reusesc sa-l scot din mainile lui, am tipat la el. socrul meu, care nu fusese de fata la toata kestiunea, a sarit la mine cu gura ca cica am sarit calul si i-am jignit fratele. de atunci nu vorbesc cu socrul meu si nici cu frati-su.

eee... lume nebuna...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Da...nasol...

Mergi la inceput

Am fost si noi in parc la zapada dupa ce s-a oprit ninsoarea si a fost super super super. Pacat ca nu am avut sanie dar oricum ne-am distrat tare fain:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vai, mama

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

eu acum am vazut ca am gresit emoticonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Baai,ati avut tastarnita de we? Voi in we nu prea intrati,ce ati patit ieri si azi ? Asa va vreau !!
Acum am desfacut o punguta miiica-mica de fistic (are 50 de grame,si mi se pare taare putin,as manca cu kg ),si am zis sa vad ce ati mai scris .
Deci s-o luam pe rand ...

Eu ieri nu am mai intrat ca am dormit toata ziua ,ca a dormit si sotz langa mine ,azi face tura de 24,asa ca la noapte nu are nici pe mine cine ma incalzi . Marti mi se intoarce si flacaul acasa ,ca nu mai pot de dorul lui . Iar a depasit termenul precedent . Data trecuta a stat 10 zile,acum sta 13 .
Eu ma simt mai bine, nu credeam ca doua sarcini pot fi atat de diferite... Daca la Paul nu aveam ameteli,imi era greata dar nu asa rau, nu mancam carne deloc,ma dureau sanii de la nici o luna, acum sanii nu au nici o problema,doar cica au inceput sa se mareasca ( asta spune sotz) ,greata e mai puternica,si am niste ameteli de se invarte totul cu mine la cel mai mic efort sau ridicare,oricat de lenta.Aaa,si mananc carne fiarta cu castraveti murati mai nou,mancarea preferata ,si merele,care la Paul ma intorceau pe dos,acum nu imi lipsesc din casa .
Danuta si zici ca a facut fata pipilica pe piciorul tau ? Daca nu ii place fetii olita,ce sa-i faci!Eu nu il pun pe Paul pe olita cand vreau eu ,ci cam cand ma astept sa faca kk ,adica la vre-o 5 minute dupa ce mananca. Soacra-mea mi-a spus ca la ea a facut zilnic numai la olita kk sper sa-mi reuseasca si mie.
Monikus felicitari lui Rares pentru bautul cu paiul,altii s-au chinuit mult sa invete copilul sa traga din el ( nu e cazul nostru ). In curand sa faca precum Carol ,ala e urmatorul pas : dupa ce invata sa traga din pai,invata sa scuipe apa,sau sa o lase sa se prelinga pe gat si pept ,daca se poate si facand baloane sau razand ...
Pup si buzita sparta,sa treaca repede. E irascibil pentru ca deranjeaza tare,eu stiu din proprie experienta,mi-a umflat Paul acum cateva luni buza superioara si ma deranja orice,si daca incercam sa beau apa parca ma apucau dureri si intepaturi.
Eu lapte cu fidea fac din lapte de la doamna vaca si fidea de la monte banato ca fierbe foarte repede. Dar laptele ori il iau de la sursa sigura ( are mama soacra o vecina cu vacuta cu lapte bun,sora-mea are si ea una ) ,ori il iau de la tonomatul din kaufland,unde aduc laptic zilnic de la o ferma de langa Constanta.

Am terminat fisticul ,m-am aruncat pe o cana cu lapte batut ...

Laura ,nici Paul nu doarme invelit,si nici tac-su' ,eu sunt singura care doarme invelita pana la gat,uneori si peste cap .

Mady lasa mami ca nu vin gaganii peste voi,ca stiu ca ai doi vlajgani ce te apara ! Pot sa ma laud ca iltimele ture de noapte in care am fost singura am dormit neintoarsa ,nu m-am mai speriat . Eu daca dorm singura,de obicei visez tare urat,ma trezeste si cel mai mic zgomot,adorm foaarte tarziu...

Ioana atunci trimite-i mai des la biserica,sa mai fie liniste in casa.
Cat despre baba cu maini-clesti ,ce sa zic ! Sunt destule specimene de astea. Eu nu mai am rabdare cu ele,si le raspund scurt si raspicat ,dupa inspiratie . O tot pateam cu doamne binevoitoare in parc,prin aprilie -mai anul trecut,cand incepuse sa se incalzeazca si PAul mergea cam dezbracat penru gusturile tantilor in varsta,sau mai tarziu cand il lasam sa mearga de-a busilea pe aleile din parc.

Iar in familie,deseori se intalneste cate un specimen care se joaca mai agresiv cu copilul.Chiar zilele trecute am vazut la vecina sorei mele,cum unchiul copilului de 4 ani,il chinuia saracul, l-a gadilat,l-a ciupit,l-a intors cu picioarele in sus,si la toate protestele mamei s-a raspuns cu " hoo,ca nu ii fac nimic,doar ma joc cu el " . Sau iar m-a enervat intotdeauna sa vad cum cineva face un copil sa se simta prost,asa,pentru distractie.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

ia uiteeeee cine a venit acasa Lali

eu i-am dat lui Carol, pana acum, cam toate semintele sau cerealele pe care le-am gasit pe la Plafar sau alte magazine din astea naturiste (mei, in, linte, hrisca, canepa, quinoa etc). e, si plimbandu-ne noi pe Magheru mai deunazi, am gasit un magazin naturist unde aveau tapioca. habar nu aveam ca este atat de recomandata. uite aici cate ceva despre ea si cateva retete. costa 7 lei punga de 250 gr. tot acolo aveau si amaranth. www.naturame.ro/p69-Amaranth " target="_blank"> aici cate ceva si despre semintele de amaranth. asta nu mai stiu cat costa dar ii voi lua negresit si din asta

Mergi la inceput

Salutare Lali si bine ai revenit printre noi:)

Ioana, super folositoare informatiile. Mai exact unde e magazinul asta pe Magheru? Poate o scot si eu pe mandra mea la o plimbare si cumparam si noi. Oare gasim si la DM?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Salutare Lali si bine ai revenit printre noi:)

Ioana, super folositoare informatiile. Mai exact unde e magazinul asta pe Magheru? Poate o scot si eu pe mandra mea la o plimbare si cumparam si noi. Oare gasim si la DM?

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

dupa Levis, pe stanga cum mergi spre Universitate. nu mai stiu exact. in orice caz intre Levis si cinema Scala.

nu stiu daca sunt si la DM. nu m-am uitat cs nu stiam dupa ce sa ma uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Lali bine ai revenit!

Ioana multumim de idee!

Va doresc o saptamana linistita! Am un copil care incepe sa maraie!

Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Am un baietel tare neprietenos de vreo 3 zile, am dormit adunat cred 5 ore in ultimele 3 zile, in reprize nu mai lungi de 20 de minute. Nu stiu ce are, ca nu se vede niciun dinte nou, macar de ar fi asta, dar nu vad nimic. L-am chinuit/tinut sa ma uit bine in gura si nik.

Mancam nimic si paine cu cascaval, bem apa cat pentru o armata si tzitzi cat pentru 3 copii.

Incurajati-ma ca trece!

Mergi la inceput