Albinute & bondari mar-apr '07(154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!
Multumesc de primire si ...Tzuna! Nu te supara pe noi! Intotdeauna te-am adimirat cat de multe reusesti sa faci! Si pentru cate activitati ai putere...si toate care postati aproape zilnic, sunteti extraordinare! Ma tot intreb, cum pot, cum reusesc sa-si dozeze timpul!? Eu sunt catastrofala! Cateodata ma simt o troglodita! De luni pana vineri serviciu, ajung acasa sunt franta, sambata fac curat si mancare, duminica nu mai pot nici sa ma misc si uite-asa imi trece viata. Sunt suparata pe mine ca nu am forta macar copilului sa-i creez un cadru in care sa socializeze, daca ta-su cu mine suntem niste incuiati!

Pe ordinea de zi bifez puroi in gat la copilul meu. am intepenit aseara cand am vazut. Se face anul de cand i-am umflat fundul cu antibiotic ca avea nu puroi, ciorchini de puroi. In viata mea nu vazusem asa ceva! Tot sper sa nu o iau de la capat. Inca nu ii dau antibiotic ca sunt foarte contra lor. I-am facut exudat dimineata si incerc sa il tin din Nurofen si Panadol. Febra nu mi-a facut dar e inclestat la vorba si il doare! Mai vad eu...

Gata. Trec la treaba. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!

Scot si eu nasul din umbra. E cam greu sa gasesc cuvinte, dupa atata vreme, dar la asa adunare nu se putea sa lipsesc.
Despre Maya - e la al doilea an de gradi, ii place acolo. Doamnele o indragesc, desi, ca intodeauna, e genul de copil in permanenta miscare, se foieste, se catara peste tot, adoarme ultima si in general are tendinta de a face altceva decat restul grupului. Insa e isteata si prietenoasa, ceea ce o ajuta sa se integreze. Are acum 18 kg si 110 cm. Venirea Iuliei a afectat-o un pic, se mai necajeste cand nu primeste ea toata atentia, insa nu am avut probleme mari, o iubeste mult si o alinta iar Iulia e toata un zambet cand o vede.
Despre Iulia - s-a nascut pe 19 iulie, dar numele nu i se trage de aici. Noi nu ne-am asteptat la un al doilea bebe, si a fost foarte greu sa alegem nume. Inainte de nastere am avut o listuta din care am tot eliminat nume pana am ajuns la 4, iar cand s-a nascut si am vazut-o, mi s-a parut ca seamana a Iulia . I-am trimis mesaj sotului si asa a ramas.
A fost greu in primele luni pentru ca ajunsese sa nu doarma noaptea deloc, insa apoi si-a reglat programul, acum doarme de la 8.30 pana la 7, cu o trezire pe la 4-5 pentru papa. E mai grasuna (8500) si mai linistita decat Maya la varsta ei si eu ma bucur , nush' ce ma faceam cu doua la fel . Avem doua mese diversificate, merge acceptabil. In rest san. N-am avut curajul sa aplic metoda cu autodiversificarea ca Roxi.
Felicitari mamicilor de bb 2 si gravidutelor!!

Iata cateva poze cu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Karla, red ca poti sa dai cu tantum verde in gat la Luca, e dezinfectant si mai alinA putin durerea. e spray pt copii.

Haha Ela, ceo fi fost in capsorul ei....si rares a avut ieri teatru inlimba germana si l- am intrebat cum a fost: a fost in germana teatru? - nu mamaaza, in englezaaaa! saracul cred ca nu o fi inteles mare lucru.

Arissa, faine printesele. parca una seamana cu tata si una cu mama? desi seamana si intre ele dar parca Iulia e mai mult spre tati. si de unde are ochi albastri???
voi cu ochi caprui amandoi si copilul cu ochi albastri, la mine unu cu ochi negri si io cu ochi verzi si nu o iesit niciunul cu ochi albastri sau verzi. horia are asa un fel da kaki, verde inchis cu maro....nici io nustiu sa ii descriu calumea.

Si mancarurile alea de sf de an.....mniaaaaam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua!

ARISSA, imi pare bine ca ai bagat si tu nasul! Superbe fetele tale, sa traiti cu totii! Si...se poate, ma ROX, uite si la noi, din doi parinti cu ochi caprui-verzui, a iesit fiica-mea cu ochii...asa cum ii are...gri-otel...albastru-marin...nush.

KARLA, poate incercati si voi homeopatele...se pare ca functioneaza.... Oricum, multa sanatate si va dorim sa nu aveti nevoie de antibiotic, macar nu injectabil...

ELA, imi pare bine ca ai intrat. Dragalasa Thea cu spaimele si nedumeririle ei! De acuma insa puteti sta de vorba intr-un alt mod, puteti explica toate alea...ce frumoasa perioada!

Pup stupul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Hello din nou

Nu pot sa cred cat de bine este sa fim din nou impreuna.....afara ninge desi eu asteptam primavara dar gandurile, pozele experientele voastre aduc soare in sufletul meu.

Fetelor acum imi dau seama cat mi-ati lipsit si bataitza ca m-am bagat la umbra.

Ela baletul il face la Slatina momentan la Scoala Pop de Arte.....dar din toamna o inscriu aici ...deci poate ne intalnim la balet...oricum as vrea sa gasesc tot undeva unde merge in timpul saptamanii ca in weekend sa avem liber programul.

Roxy avem aproape 14 kg.....eu zic 14 ca sa depasim o data cifra asta 13 cu care ne amagim de ceva vreme....Eu sunt multumita de cum mananca acum, atat poate ea mai mult nu.

Am uitat sa va zic....Raisa e ochelarista ca si ma-sa....stiam ca trebuie sa merg la control dar am amanat pana pe la 3 ani jumate...eu mai mult de frica sa nu aflu ca o sa aibe si ea ochelari...au fost o corvoada pentru mine in copilarie (acum nu --ca de sunt semn de inteligenta cum zic unii....ca ii am de fitze )
Interesant este ca nu a mostenit de la mine miopia si are astigmatism la ambii ochi 0.50 dreptul si 1.25 stangul....
Doctora ne-a zis ca prin ochelar s-ar putea remedia de tot...sau nu ...sa cvedem acum la control in martie ce o sa ne zica.

Si ea isi doreste o surioara (daca iese fratior il bagam inapoi in burtica)...dar recunosc eu nu ma mai simt in stare...nu stiu poate mai tarziu acum nu ....va admir pe voi in schimb ca sunteti mult mai curajoase ca mine

Are serbare la gradi de 8 Martie si trebuie sa fie surpriza pentru mame, a sunat aseara si l-a cerut pe tac-so ...a repetat de cateva ori in soapta ce voia (normal ca sotul nu a inteles nimic)---pana la urma s-a convins ca eu nu aud si i-a zis
"Tati de 8 Martie ii facem surpriza lu mami si trebuie sa o aduci pe mami la Gradi ..vorbeste cu seful ei sa o invoiasca dar ei nu ii spui. Am rol de invatat dar il invatam amandoi cand mami are treaba la bucatarie...noi inchidem usa bine la dormitor sa nu ne auda si repetam

M-am topit toata.....acu astept sa vad supriza...deja mi-am bagat concediu si luni si marti.
Gata s*a terminat pauza...va pup si ne vedem maine..

Pentru cine doreste poze aici

http://family.webshots.com/photo/2850002750102137521cLziot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

DIANA, imi pare bine ca te simti cu sufletul usor alaturi de stup...intr-adevar este un lucru fenomenal cat de multa lumina pot aduce niste vorbe impartasite...Cum ati ajuns la dr oftalmolog? ai observat tu ceva in neregula? sau te-ai gandit sa o duci oricum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici
Krissy, sarcina usoara! dar cum de stii ca e baietel daca tre sa nasti in august, nu e devreme?

Roxana, pare departe august, matematic vorbind, dar daca te uiti la semnatura nu e devreme, am intrat de saptamana asta in trimestrul al doilea. Oricum, nu am vrut neaparat sa stiu deja, dar la ecografia pentru translucenta nucala s-a aratat micutul din plin. Intre noi fie vorba, mami vroia o surioara pentru Sophia, dar e minunat ca e baietel, sanatos sa fie!

Bianca, cam un an ia copilasilor sa isi intareasca imunitatea, o data ce i-ai dus la gradinita. O sa vezi ca in urmatoarea iarna o sa fie mult mai bine, cel putin la Sophia a fost diferenta substantiala. In primul an a luat prima tot ce se putea: raceli, pink eye, viroze de toate felurile, otita. Atata ca ea nu zace greu, ii trece repede. Iarna asta sa bat in lemn dar nici nu a fost bolnava, si au fost copii bolnavi pe capete, precum si noi acasa.

Multumesc tuturor pentru urari.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 14+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

RALUCA si Luca m-am bucurat sa citesc despre voi! Sanatate lui Luca!
KRISSY felicitari si sarcina usoara! Imi amintesc o poza superba de-a Sophiei, la primul ei Craciun, imbracata adecvat… era ca o papusa!!
IOANA
ELLA care e adresa noastra de mail? Pe prima pagina e trecuta cea de pe yahoo, parca!?! Aveam si pe gmail… sau? Parola o tin bine minte de acum 4 ani : )))
ARRISA sunteti frumosi! Maya-i o adevarata domnisoara iar Iulia o dulceata de bebe!
DIANA si eu trebuie sa-l duc pe Luca la control oftalmologic. Am citit despre o clinica in Bucuresti… E tare dulcica Raisa cu ochelari! Foarte fain ca ai inscris-o la balet!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ce activitate..... Nu-mi vine sa cred. Ma bucur ca scrieti toate.

Copilasii- sigur sunt frumosi cu totii... Nu m-am uitat la toate pozele dar ii stiu pe majoritatea de cand erau mici si am avut toate numai copii reusiti.

IMUNITATE- da, in principiu e mai bine in al doilea an de colectivitate dar la noi nu a fost chiar asa. in primul an nu a facut mare lucru in afara de faringoamigdalita aia sfarsita cu 2 zile de spitalizare si inca o viroza mai puternica. Acum are deja 2 chestii la activ + episodul cu voma si primavara nici nu a inceput.

Iar legat de lipsa timpului... Cred ca nu trebuie sa va simtiti asa de vinovate. Toti psihologii sunt de acord ca cel mai mult conteaza cum petreci timpul cu puiul tau si nu cat timp petreci efectiv. Eu chiar nu am programul multora dintre voi. Nu stiu ce as face daca as lucra cum lucreaza sotul meu pleaca la 7 si revine la 19 in cel mai fericit caz si stiu sigur ca sunt si mamici printre voi care au acelasi program. Eu imi permit sa-mi iau de lucru si pentru acasa (si da, mi s eintampla sa trebuiasca sa mai stau putin noaptea sau cel mai des in week-end dar in timpul pranzului cand toti cei din casa dorm) asa ca lunea de ex lucrez maxim 4 ore la serviciu si restul acasa si o am pe Maria cu mine... Nici nu va inchipuiti ce inseamna asta. Eu lunea fac mancare, calc, am timp pt gaza..... Vinerea de ex e groaznic ca plec la 7 si revin si eu la 18 dar incerc sa am treburile facute.

Asa ca sfatul meu ar fi sa va organizati cat mai bine timpul si stabiliti cateva minute/o ora pe zi doar pentru copii (adica jocuri, fise, dans...)

Sper sa intrati toate de acum macar 1 data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Am trimis pe martie_aprilie_2007@yahoo.com.

Mergi la inceput