Albinute & bondari mar-apr '07(154)
Raspunsuri - Pagina 20
anaalina spune:
Neata, ce facem iar ne-am intepenit la pag 19??? hai la capitol nou.
Eu zombii Mihai a urlat si ziua si noaptea , cred ca ii ies dintii, pe mine ma doare gatul groaznici , parca am inghitit un cactus.
Ia bagati voi aci ce mai gatiti ...doamnaa JOOO ia fa un meniu de weekend ca mi-e dor de ideile dvs
diana69 spune:
Am mai intrat si eu dupa o lunga perioada de timp sa va urez sa va fie micutii si micutele sanatosi mai ales pentru cei care isi serbeaza cei 4 ani aceasta luna.
Cezara e o neastamparata si o scumpa si e mult mai draguta decat fratele ei, e mult mai lipicioasa dar si extraodinar de incapatanata, nu vrea sa faca nimic din ce ii spun.Nu are chef nici sa deseneze, nici sa picteze,nu are rabdare deloc, ii place doar sa se uite ce fac altii.
M-am uitat la pozele cu albinute si bondarei si toti sunt tare frumusei si draguti.
Cu imunitatea sta chiar foarte bine fata de fratele ei care ii faceam injectii o data la 2 luni, ea a facut o singura data injectii si antibiotice ii dau cam de doua ori pe an.
As vrea sa mai pun ceva fotografii cu ea dar nu mai stiu nici parole si nici unde.
Felicitari mamicilor care au reusit sa mai faca copilasi ca e mult mai bine sa fie diferenta mica intre copii decat asa ca la mine aproape 9 ani.
As vrea sa am mai mult timp pentru ea si sa nu fiu obosita si sa ma pot juca cu ea si sa fac diferite activitati dar cand ajung acasa am treaba si uneori chiar imi vine sa plang ca nu ma pot ocupa de ea cum as vrea.
paxela spune:
Vad ca vorbiti de kg. aici noi stam "minunat" Delia e ok are 15 iar Silviu are ... hmm 16,avand in vedere ca ne inscriem la scoala
elpower spune:
Lasa, sanatosi sa fie ca e nevoie de multi in categoria fotomodele. Nu vezi ce copilasi sunt in zilele noastre. Mai mult categoria grea. Mai echilibreaza un pic balanta.
ioanaradu spune:
-ciorba de fasole cu costita
-perisoare cu sos+piure
-drob
-hamsii
-ficat de pui la gratar
-pui la cuptor
nu va speriati. sunt portii mici, cat pt o masa.
maine vreau sa fac si eu o proba de tort pt ziua lui matei.
pe mine nu blatul/crema ma sperie. cu glazura am ceva pb. as face si eu pasta din aia de zahar ... sau o glazura ca a tzunei ... inca nu ma hotarasc. oricum trebuie sa fie ceva din cars sau mickey mouse sau un alt personaj din desene animate. el ar vrea pe kemy. sa vad unde gasesc niste colorant verde ...
stefimic spune:
Salutare si de la noi, la asa mare reunire nu se putea sa nu spunem si noi prezent.
bravo tie ROXI ca ai rusit sa animezi stupul.
noi suntem mai binisor, pana la urma am fost toti pe antibiotic, dar sa speram ca va fi bine, maine o serbam si noi pe pitica ii rupem si turta si sper sa fie in toane mai bune.
DIANA ma bucur ca ai scris, de multe ori am vrut sa va sun sa vad ce mai faceti dar din lipsa de timp si de lipsa neuroni nu am mai reusit.ce frumusica este RAISA.
ANAMANA nastere usora si ma bucur ca ai scris.
KRISSI felicitari pt bebe2.
KARLA ce bine ca ai mai scris si sper sa fiti bine sa treceti de puroi.
ARISSA felicitari pentru cele 2 fetite minunate.
TZUNA, KITTY, ROXI, MADY, DIANA, IOANA, ELA, PAXELA, LAINA, ELIANA.
ALINA sanatate multa si rabdare cu dintisorii.
va pup si ma duc la treaba ca am de facut pregatiri.