Albinute & bondari mar-apr '07(154)
Raspunsuri - Pagina 14
tzuna spune:
LA MULTI ANI ANDRA!!!! Sa fii sanatoasa si la fel de plina de energie ca pana acum.
Eu sunt acasa cu o mica balerina. Nu m-am dus azi la serviciu caci gaza a continuta sa vomite pana pe la ora 19 si ceva. I-am dat metocopramid cum mi-a spus dc ei dar a vomitat instantaneu. Altceva nu a facut. Febra a facut azi noapte 37,5 deci nu cine stie ce. Scaune moi nu. Aseara totusi pe la 9 i-am chemat pe cei de la PULS ca nu se oprea din varsat si nu stiam ce sa mai fac. Nu m-am riscat sa ma duc la spital ca sa nu ne opreasca acolo. Au consultat-o, i-au facut metocopramid injectabil si apoi a fost chiar ok. Ea a dormit bine, a baut ceai cu glucoza si apa plata (ca o trezeam din ora in ora) si dimineata a mancat 1 felie de paine prajita si acum 5 min o 1/2 de banana. aseara nu a mancat nimic evident. Tot ce vroia era laptic dar nu i-am dat si nu-i dau nici astazi. Are regim pentru 24 de ore si dc nu mai vomita apoi poate manca ce vrea. macar am scapat de scaune moi ca alea mai lipseau. Si acum am vb cu o vecina si fetita ei cu care Maria s-a jucat a patit la fel deci e posibil sa fie enteroviroza si nu indigestie.
Cam astea sunt vestile noastre. oricum eu sunt f multumita ca sunt acasa. Dupa nebunia de aseara deja azi ma vedeam cu ea in spital la perfuzii.
martutza spune:
LA MULTI ANI ANDRA sa fii sanatoasa,norocoasa si multe realizari atat personale cat si profesionale iti doresc.
Sanantate Mariei.Imi pare rau ca in loc sa se joace cu Anastasia (ca tot stabilisera fetele intre ele 0 sta bolnavioara acasa.
Rebiana multumesc ca empatizezi cu mine.Sunt sigura ca tate ne simtim la fel cand zboara puiul din cuib prima data.
Elyanne nu v-am uitat dar v-am dat la "persoane disparute"..si acum va cauta militia
Kitty ce sa zic de gradinita.Prima zi a plans dupa ce am plecat si copiii au ras de el (ei sunt invatati ca e grupa mare) si de nervi a trantit un scaun.L-a certat doamna Nuti asa ac domnu a scos din repertoriu din dotare apelativul "URATOOO" care a cam enervat-o pe doaman si sa plan sla directoare.Noroc ca directoare e tanara si a calmat spiritele iar mie mi-a zis sa nu-mi fac griji ca asa e in primele zile,se da el pe brazda.Ieri dimineata am plecat doar cand i-am zis ca-l asteapta verisoara si sa ajungem noi primii sa luam locul intai .Cand sa plec s-a lipit de piciorul meu si ma ruga sa nu plec.II jucau lacrimile in ochi dar nu a plans.Mie imi venea sa-l imbrac si sa-l iau acasa dar nu m-a lasta doamna.M-a dat afara si pe el la pus la masa ca venise gustarea.Avea o fata de catel plouat de imi era mila de el.De mancat mananca tot si singur si nu are probleme nici la somn ca pica rupt si e fericit ca are patutul lui verde.L aplecare trage de mine sa mai stam , sa-mi arate jucariile , desenele,chiuvetele de copii....e clar ca-i place cu copiii.
Aseara mi-a zis ca nu-i place cum tipa d-n aNuti la copii dar ii place gradinita.Noroc ca dupa ora 13 vine d-na Cornelia care e mai simpatica si are simtul umorului si face din orice un motiv de ras.Saptamana viitoare se schimba turele si sper sa plece mai cu drag la gradi.D-nele sunt din vechiul regim cam al 55 ani dar diferite ca atitudine.
cam atat ca martie matza mea mucioasa.
Pupici si o zi frumoasa tuturor.
tzuna spune:
MARTUTZ- gata aveti baiat mare. Era normal sa-i placa la gradi si era normal sa mai si comenteze ca doar e baiat inteligent si observa tot ce e in jurul lui. Si Maria o prefera pe una dintre educatoare care-i bibileste si care anul trecut in prima saptamana o lua pe Maria numai in brate si o tinea cu ea la catedra. Si cealalta e super ok dar e asa mai serioasa, are si niste probleme personale saraca asa ca nu prea le canta in struna.... si cum a noastra e sensibila si vrea numai dezmierdata e normal sa o prefere pe prima.
Eu sunt f linistita ca Maria nu a mai varsat deloc. Cu mancatul.... era de asteptat sa nu manance mare lucru. Mai rau e ca ajunsese si ea in sfarsit la 13,5 kg si acum iar va slabi. Asta este.... sa fie sanatoasa ca n-o ramane la 13 kg toata viata.
Apropo de asta cat mai au gemenii tai Eliana? Dar mandra mare?
stefimic spune:
LA MULTI ANI ANDRA!
LA MULTI ANI ANE!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri.
TZUNA sanatate multa MARIEI si sa speram ca a fost ceva izolat si ca astazi nu o sa mai faca nimic, te asteptam cu vesti bune si ai si tu grija de tine si de burtica.
MARTA succes in continuare cu gradinita lui VICTOR si tie cu acomodarea, e bine totusi ca ai pitica si ai tousi o ocupatie.
ELYANNE ma bucur ca ai m-ai scris si ca sunteti bine, cred ca este destul de greu cu 3 copii, iar faza cu incapatanarea eu cred ca este varsta pt ca si STEFI tot cam asa face uneori, ne cam luptam cu reactiile lui ci cateodata un comportament pe care noi nu-l agream, dar se fac ei mari si scapam, toata gasca.
noi i-l avem pe tati virusat si stau cu frica-n san sa nu ia si copii, dar acum cum ne-o fi norocul.
in rest ne pregatim sa serbam pitica(sa-i rupem turta) si apoi ziua bondarului.
Rebiana27 spune:
La multi ani ANE!
La multi ani ANDRA!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
ralualexandrei spune:
Va multumesc tuturor pt urari,sunt inca aici,va citesc din umbra.
Deschid in mod oficial sarbatoarea albinutelor si a bondareilor cu primul sosit in stup:
La multi ani cu sanatate Eduard Alexandru,sa cresti mare,sanatos ,ca frumos esti!!!!!
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
martutza spune:
La multi ani cu sanatate Eduard Alexandru,sa cresti mare,sanatos si norocos.
Azi dimineata Goe mi-a zis sa-l imbrac repede sa nu ajunga teatrul de papusi inaintea lui la gradinitza
Oare oi fi eu fericita muritoare al carei pui v amereg de placere la gradi si la scoala? Sau e un episod pasager?
Rebiana27 spune:
La multi ani ALEXANDRU EDUARD!!! Sa ai parte de tot binele din lume!!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara