Albinute & bondari mar-apr '07(154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Pai nu stiam dar se poate aranja ca maine nu o duc la gradi> una din educatoare e bolnava si lipseste si azi si maine copiii sunt trimisi la alta grupa asa ca sta cu bona acasa. Dc vrei va dau intalnire. Ce zici? Chiar s-au jucat f frumos. Ziceai ca se cunosc dintotdeauna si ca se intalnesc in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

ne mai cunoasteti?

Suntem bine... sanatosi (atat ca se poate, daca mergem la gradinita)... Inca nu realizez ca mai e un pic si implinesc 4 ani...

Ce sa va zic despre ei... Inca avem momente cand nu ne intelegem... vorbesc ei stiu ce... Andrei are momentele lui de jelit cand trebuie sa mergem la gradi, isi gaseste motive sa protesteze din orice... Mihai e fratele Elenei... cat poa' sa se asemene ... adica a inceput cu talentele ascunse... se pune pe jelit in secunda 2, daca ceva nu-i convine... si multe altele...
In continuare, cu Andrei ma pot intelege... negociem si pana la urma ajungem la un numitor comun... Dar Mihai e incapatatnat si o tine pe a lui una si buna... Intr-o seara l-am lasat sa repete ce avea de zis, sa vad cat il tine... cred ca trecuse jumatate de ora si nu se mai oprea... si nici nu asculta explicatiile... poate daca ar asculta, ar intelege si s-ar potoli in cele din urma...

Altfel... copiii, serviciu, copiii ... cam asa se desfasoara fiecare zi... Si cat am asteptat sa inceapa odata gradinita, sa am timp, sa mai respir... uite ca tot nu am... si cu copiii parca imi petrec si mai putin timp decat imi doresc... sau fiind obisnuita cu ei mereu eu cu ei pe acasa... acum parca difera ceva

Promit sa mai va arat si niste poze ceva mai recente... probabil in we o sa reusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Ane!!

(sunt pe fuga...si desi n-am timp de cuvinte, stiu cu ce nu pot sa dau gres, sper ca ti-am starnit un zambet de dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

KITTY foarte faine pozele!
TZUNA gasesti pe blogurile culinare, de genul Laurei Adamache (asta imi vine acum in minte) cum sa faci pasta aceea din zahar si ce forme ii poti da etc.
MARTUTZA iti inteleg sentimentele legate de mersul lui Victor la gradi si de “singuratatea” ta. Am simtit exact la fel in primele zile de dupa inceperea anului scolar. Legat de botez, cred ca preotul va accepta sa-i cereti sa nu o bage pe Claudia cu totul in apa ci doar sa-i toarne pe cap dar, probabil, depinde de preot.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sunt suparata!

Am fost la serviciu, am venit acasa pe la 14.30. Am gasit o fetita f vesela si care nu vroia sa se culce... Am pus-o eu la culcare si dupa 30 min s-a trezit plangand ca o doare burta, a plans , avomitat rau , a avut si un scaun moale fff mic dc pot spune asa si s-a linistit la mine in brate. Acum doarme iar dar nu pt mult timp caci vecinii mei dau gauri cu bormasina asa cum le sta in obicei. Nu stiu ce are.... adica da ar putea fi o simpla indigetie caci aseara am fost la aniversarea unei fetite aici in bloc si Maria a mancat salata de vinete (fara maioneza) cu rosii si castraveti. Azi i-a dat bona dimineata niste struguri negri ... adica ceva motive s-ar gasi pt o indigestie. Dar daca e mai mult de atat? Nu cred ca suportam acum o enterocolita.

Pentru ca a vomitat nu ii dau nimic 2-3 ore si apoi ma gandeam sa-i dau ceai de menta si paine prajita si mai diseara dc-i e foame avem niste orez cu pui la cuptor. Sunt motive de regim drastic deja? Ca diseara sigur imi cere lapte sau macar iaurt. Ii dau sau nu? Si la gradi? O duc maine dc nu mai are nimic sau e mai safe sa o tin o zi acasa? Nu are febra si nu a avut nimic pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Tzuna,ii poti da preventiv debridat iar daca iti face scaune apa ii poti da si furalizadon pt copii.Cat despre mancare ar fi bine daca ai evita in seara asta laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neata! Sanatate Mariuca! Sper ca nu e enterocolita chiar. Pupici!
Poftiti la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Andra!!

Sanatate Maria!
Martutza cum mai stati cu gradinita?
Elyanne bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kit, ! Pe faza ca intotdeauna!

Multi ani cu sanatate sa traiesti, Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va multumesc din suflet pt urari.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput