Albinute & bondari mar-apr '07(154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ANDRA ma bucur ca scrii din nou!
MARTA nu stiu daca va fi un episod sau asa va fi tot "serialul" :D, pentru ca Luca dupa primele doua zile de euforie (in septembrie) a avut vreo alte doua cu lacrimi in ochi dimineata. Dupa aceea totul a fost asa cum speram: Luca merge de drag la gradi ba chiar a insistat sa mearga si in saptamana in care eu aveam vacanta. Drept care am mers si eu in activitate. Probabil vor mai fi zile cand nu va mai avea atata entuziasm insa important este ca descopera lucruri frumoase, care sa-l apropie foarte mult de gradinita si care-l fac sa-i placa acolo.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Eduard Alexandru ! Sa cresti mare !
Si, cu intarziere si cu scuzele de rigoare, La multi ani Andra !
eu sunt in inchidere de luna asa ca sunt pe fuga...
vazut pozele lui Kitty de la munte si m-a apucat jalea : VREAU SI EU!
Anastasia a avut prima ora de engleza in particoler ( sar'mana Tzuna)
Nici ca ca, nici foarte foarte... o asteptam pe urmatoarea.
In rest nimic nou de la noi
Pupam stupul si ne apucam de sarbatorit

http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi si de la noi pentru Eduard Alexandru! Sanatate multa multa ! Si sa aduci cat mai multe bucurii parintilor si bunicilor!

tzuna scuze ca nu am mai scris , dar am avut si eu baiat mare stricat la burta si plangand ca a facut in chilotei ! am salvat poza cu tortul aici

e cel cu glazura de zahar praf.
Cel cu marschmalow, nu il pot salva. Daca ai tu rabdare sa cauti pe site-ul www.kinderrezepte.de/" target="_blank">asta. De aci am facut eu pe Micky al nostru. Cand deschizi pagina we cauti Geburstagkuchen- Festliche Kuchen si apoi Kitty-Torte (sunt in ordine alfabetica ) . La toate este mai intai reteta si apoi cate o poza. Cea mai reusita mi s-a parut Kitty Torte si de aceea m-am apucat si eu de modelat marschmalow-ul.

Pupice! Ma duc sa trezesc baietii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

inca odata eu! Mai intai cauti Backen, apoi Geburstagkuchen si Kitty torte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

si tie,Rebiana.

Siuta .

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MAGDUTAH- multumesc pentru poze. Am gasit si am cumparat si marshmallow dar nu am gasit doar albe cum as fi vrut ci si cu putin galben si roz. Nu stiu dc voi reusi sa desfac doar bucatele albe ca sa le topesc impreuna. Dar voi mai cauta poate sunt si alte sortimente in culori uni ca astea m-ar avantaja. Oricum cu problemele Mariei nu am mai avut timp sa ma gandesc la torturi.

Si ca tot veni vb de probleme.... Maria e bine in sensul ca nu vomita ,nu face febra dar nu mananca. Ciuguleste e mult spus. Din seara asta scoatem regimul ca asa au spus cei de la salvare -24 de ore si au trecut aproape 48. Asa ca ii fac piept de pui la gratar cu paste gratinate. Sa vedem ce parere va avea. Cu bona azi nu a mancat mai nimic, nu a vrut sa iasa nici afara....iar aseara m-am umplut de nervi ca am rugat-o pe soacra mea sa vina sa stea cateva zile cu Maria caci am f mult de lucru si nu as vrea sa o duc inca la gradi dar mi-a dat cu flit asa ca ma descurc cum pot adica asa ca si pana acum.

Important e ca nu mai vomita Maria si ca eu sunt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Manuela sanatate micutei cat despre soacre "..numai de bine".

Poftiti la

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Vesti de la Sherbi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161183&whichpage=1

Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos, mancacios si sa te lase sa dormi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari SHERBI!! Sa-ti traiasca si sa te implineasca Marc!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Sa-ti traiasca flacaul SHERBI! SA fie sanatos si papacios.

noi suntem spre revenire, am tras toti toata saptamana, pana la urama desi am fost la dr de famile si a spus ca are o simpla viroza, sotul avea puroi in gat, noroc ca m-am uitat si l-am trecut pe augumentin si acum este mai bine.
ce a fost rau este ca a luat si STEFI si acum este si el cu augumntin si a mai facut si o conjunctivita, sper ca de saptamana viitoare sa fim bine si sa ne putem pregati de ziua printesei.

TZUNA sanatate multa MARIEI si sa va reveniti cat mai repede.

KITTY ma bucur ca ai scris, o sa fie totul bine ai sa vezi.

Mergi la inceput