Floricele de liliac mai-iun (47)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Eu ii dau fructele dimineata, dar au fost zile si cand i-am dat si dupa amiaza..
maribell Luni suntem cu gandul la tine. Sa vii cu vesti bune!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aleesicoo spune:
buna dragelor!
eu am una bucata copil marait maxim, nu vrea sa manance, tipa si rade si plange si nu stie nici ea ce vrea sa faca
s-a trezit peste noapte de 3 ori si ultima trezire definitiva a fost la 8
acum e cu mama afara, cu siguranta adoarme
Maribell, asteptam vesti bune
Vivela si eu ii fac baitza in fiecare seara tot cu acelasi gand ca am o noapte mai buna si functioneaza, pt k baia o mai "pleosteste" si tot in fund sta bubulica si ne mai da mie sau mamei cu dusul in capsau isi indreapta dusul catre fata ei si logic ca mai si bea un pic
oare starea asta asa de agitatia si maraiala maxima anunta urmatorii dintosi de sus?
nu mai stiu ce vroiam sa zic... revin
nu mai stiu ce vroiam sa zic, revin
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
rosca spune:
Salutare!
Am scapat de spital ,s-a ameliorat dar nu s-a rezolvat,conform spuselor pediatrei.Care ati mai trecut prin asa ceva :cat timp mai persista haraiala?.De tusit ,nu mai tuseste aproape de loc,doar ca uneori mai haraie,iar mucisorii nu se mai termina.Vineri mergem din nou la control.Colac peste pupaza or iesit si doi dinti in aceasta perioada si urmeaza in cate zile dintele cu nr.7.
Sanatate multa tuturor bebeilor.
Maribell:Asa emotionata sunt,imi dau lacrimile !,la cat am asteptat noi un copil ,orice veste de genul acesta imi pune un nod in gat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maribell/maribell.jpg)
maribell spune:
bine v-am gasit dragele mele....ROSCA, ALESICOO SI IOANACT......SUNTETI NISTE DULCI
si eu sunt emotionata......dar si speriata
cand ma gandesc ca trec iar prin procesul babau....numit nastere....ma apuca groaza
apoi ma apuca groaza gandindu-ma cum o sa fac fata la 2 bebei, dar ma incurajez, si ma gandesc ca e cumva mai simplu pt ca sunt obisnuita cu schimbatul de scutece, colici, dinti.....si tot ce vine o data cu bebelul cel nou.
chiar nu ma vedeam pe la 35 de ani cu un bebe mik....asa ca ma incurajez singura, si sper din suflet sa nu mai trec prin ce-am trecut la nastere cu TONY....brrrrrrrrr
ajung cate-o data sa ma gandesc ca nu am fost sanatoasa cand am conceput noul bebik, dar imi revin destul de repede.adica in mom cand mi-e greata sau am dureri de burta si spate, si sunt singura cu TONY ma apuca disperarea....dar ma ajuta dumnezeu si ma linistesc.
bine totusi ca nu mai sunt asa paranoica , cum am fost la TONY....acum sunt mai relaxata in ceea ce priveste cursul sarcinii
hmmmmmmm......ce melodramatica, cred ca de la hormoni mi se trage
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
aleesicoo spune:
ma bucur mult k nu a fost nevoie de spitalizare
noua ne-a recomandat pediatra pt scapat de muci COLARGOL, in 2 zile nu a mai avut nimic
sunt niste picaturi maro asa(ai grija ca pateaza) preparate de farmaciile DONNA. au rolul de a usca mucozitatiile cat si de a desfunda nasul, ti am zis noi in 2 zile nu am mai avut nici un muc
ii dadeam o singura data pe zi cate 3 pic. , asa mi a zis dr.
sanatate multa
Citat: |
citat din mesajul lui rosca Salutare! Am scapat de spital ,s-a ameliorat dar nu s-a rezolvat,conform spuselor pediatrei.Care ati mai trecut prin asa ceva :cat timp mai persista haraiala?.De tusit ,nu mai tuseste aproape de loc,doar ca uneori mai haraie,iar mucisorii nu se mai termina.Vineri mergem din nou la control.Colac peste pupaza or iesit si doi dinti in aceasta perioada si urmeaza in cate zile dintele cu nr.7. Sanatate multa tuturor bebeilor. Maribell:Asa emotionata sunt,imi dau lacrimile !,la cat am asteptat noi un copil ,orice veste de genul acesta imi pune un nod in gat. |
ALE
![](mamica.gif)
![](olala.gif)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Eu inclin sa cred ca a trecut puseul de crestere al Justinei, deoarece azi noapte s-a trezit decat o singura data (culcata la 19), si la 8 s-a trezit pt laptic, apoi iar somn pana la 10 dimineata. (acum dorm amandoua). Sper sa o tina tot asa.
aleesicoo e posibil daca e maraita sa fie de la dinti. sa iasa si sa nu (va) o mai chinuie.
rosca ma bucur mult ca s-a ameliorat starea si ca ati 'scapat' de spital.
La noi haraiala a trecut cu aerosoli cu ser fiziologic si daca avea muciosori ii aspiram cu batista bebelusului.
Wow..7 dinti
Felicitari!
Sanatate multa!
maribell se zice ca la a doua nastere e mai usor.
Nu-ti face griji vei naste cu bine, insa ai grija de bebe din burtica si de Antonia.
Va fi un pic greu dar nu imposibil. LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritului de azi: Bogdan Andrei!
O Duminica placuta sa aveti! (la noi e innorat si bate vantul, nu putem iesi la plimbare. Pana la biserica am fost de le-am impartasit).
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maribell/maribell.jpg)
maribell spune:
AM VIZIONAT POZICI SUPER CU BEBICI FRUMOSI......CE SA MAI, SUNT TARE MANDRA DE PRIETENII ANTONIEI
ASA CA AM ADAUGAT SI EU POZICI NOI CU TONY.....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
roxanici spune:
Rosca, daca nu mai tuseste e semn bun, s- au curatat secretiile conorate in adancuri;
haraiala nu dispare ca prin minune, poate sa se lungeasca, important e sa nu cumva sa intrerupi tratamentul.
horica a harait o saptamana ingrozitor si apoi inca o saptamana in care s- au imbunatatit lucrurile pana la vindecare.
nu stiu ce tratament aveti voi, noi am avut aerosoli, si nu di. cei cu ser.... ci cu medicamentele adecvate starii lui. io am avut indicatia sa ii fac pana nu mai haraie deloc si unul dintre ei chiar si dupa aceea, cateva zile.
Sanatate!
Maribell, tinem pumnii sa fie totul bine luni.
noi suntem bine, horicu creste, e un pufos, cred ca a recuperat tot ce nu a pus pe el in luna in care a fost bolnav. sta si el in fundulet,cateva minutele, asa ca la inceput.
un sf de we linistit la toata lumea!
rosca spune:
Ale: Multumesc mult ,ma dispera mucii.
Ioanact:Ma gandesc ca mai persista in timp si eram curioasa cam cat ,ca sa nu disper de fiecare data cand aud haraiala.
Roxanici:Noi initial am avut aerosoli cu adrenalina si ser fiz.,dar se pare ca nu a raspuns bine asa ca suntem de aprox 7 zile pe Flixotide +Ventolin +ser fiziologic.De vineri am redus cantitatile dar mergem inainte cu aerosolii pana vinerea urmatoare.