Floricele de liliac mai-iun (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

SCUZE
Am avut intentia de a scrie aici un mesaj cum ca vreau sa fiu Frien cu voi pe FB dar......a aparut ceva mai...care m-a intrerupt
Deci EU mi-s Mary Cristea pe FB

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

multumesc ancutza si mary
Matei se ridica foarte bine in picioare, de orice prinde(e poza si pe facebook:P ) insa nu merge lateral, de-a lungul patutului
asta ii spuneam si eu sotului ca daca nu merge inca lateral nu e cazul sa il port prin casa
socrela spunea ca daca nu il port nici nu va vrea sa mearga si ma gandeam la copilasii de care nu are nimeni grija, ei cum au reusit sa mearga
e greu cu socrelele, eu ies mereu persoana naspa, oare imi lipseste mie total diplomatia?!
ieri i-am explicat cum e cu teoria "nu-i voie" caci il ducea spre diverse obiecte si apoi ii spunea "nu-i voica" sa turbez nu alta
voi le lasati pe socrele in pace, ca nu vin asa des si nu stau sa mult?!(a mea vine o data pe saptamana sta max 2 ore)

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Eu cred ca as emigra in Congo daca ar veni o data pe sapt., noroc ca e la 100 km distanta si vine 1 data pe luna, dar si asa mi se pare ”prea des” .
Eu nu o suport deloc pe soacra mea, a avut ea grija sa fie afurisita cu mine 5 ani, dar si cand au implinit copiii mei 2 luni ti-am pus-o la punct intr-o dicutie de 40 minute la telefon si de atunci ”nu mai are voie sa dea sfaturi in legatura cu nepotii” ca mi-a ajuns 2 luni dupa ce s-au nascut cum credea ea ca ii creste prin telefon cu babismele ei de acum 30 de ani.

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

La fel stam si noi, la 100 km distanta fata de socri, dar nu ne viziteaza asa des..anul trecut au venit de 2-3 ori.
Mai mult mergem noi la ei , insa nu se baga in cresterea copiilor, ba m mult ma intreaba daca sa-i dea Ioanei ceva sau nu.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

M-a amuzat cum stiu ei, bebelusii, ce face bine la ten....si la noi mancarea ajunge masca pentru fata, gat sau chiar capilara. Adica in afara de masca cu fructe sau iaurt, Tudor o prefera si pe cea din piure de legume

Si la noi ...e spectacol cu mancarea, adica are o placere nebuna (si nu stiu cum poate avea o asa directie precisa) sa imi dea peste lingurita cand incerc sa i-o duc spre gurita. Evident, mancarea zboara peste tot, pe hainele mele, pe pereti, pe jos, pe masuta evident...

Si tot la capitolul "Show" este si partea cu schimbatul, adica este un adevarat act de curaj sa vrei sa il schimbi, imbraci/dezbraci pe Tudor....intr-o fractiune de secunda este in cu totul alta directie....este argint viu...

Mergi la inceput

Aaaaa, si nici masaj nu mai facem dupa baita...nu se mai poate, nu am cum sa il tin sa il masez. Voi ii mai masati pe copilasi? Dar baia o mai faceti zilnic?

Mergi la inceput

Hai, ca sar de la una la alta....Am uitat sa spun ca v-ati dat seama, nu? eu sunt novice in ale FB, adica imi prind urechile pe acolo, pana ma dumiresc eu ce si cum...pana dibuiesc care cine e...cum e....

Oricum eu raman fan declarat DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Marilena, masaj nu i-am facut niciodata. Doar o mai ungeam cu ulei cand era foarte mica. Iar cu baia - ne straduim, dar nu prea ne iese intotdeauna sa facem seara de seara. Dar nu facem o tragedie din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

in seara asta am avut cea mai ... interesanta masa. in meniu: iaurt cu germeni (in loc de cereale bebelicesti).
partea buna: copilul era fericit
partea rea: era atat de entuziasmat ca nu puteam sa-l opresc sa mai dea din maini.

si imaginati-va cum poti hrani un bebelus care da din maini ca o vrabie din aripi. si stiti si voi ca are forta deja la varsta asta. eu am avut senzatia ca joc ceva pe calculator, intre doua falfaieli trebuia sa trec cu lingurita de "zid" si sa patrund in "zona" gura. eh, n-am reusit de fiecare data , asa ca a ajuns iaurtul ala si pe tavan . i-am dat lui lingurita: mi-a zburat chestia aia in cap. e drept ca dupa aia a bagat-o in gura, dar fara continutul care imi zburase mie in par. eu n-am mai pomenit asa masa, dupa ce a "mancat" (ceva-ceva a reusit si sa manance, ca la un moment dat reusisem sa prind spilu' miscarii si deja eram experta la evitat falfaielile bratelor), am aterizat amandoi in baie si toate hainele de pe noi la spalat. sa vad cum ajung maine la tavan sa sterg .

pofta buna si voua .

pupici, al meu doarme de la ora 19,30 , il am pe david la obosit (deja am avut activitati intelectuale care m-au obosit peste masura, am colorat de ma dor degetele). nani pui.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Avem si noi momente cand imi da peste mana, dar prind momentul sa nu-mi dea peste mana, si daca am ajuns cu lingurita la gura, nu m are ce face si deschide gura..culmea e ca si plescaie', cum ca ii place.
Masaj ii fac dupa fiecare baita, fiind f linistita..Ioana a fost (este) energica, iar baie nu-i fac in fiecare seara.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Vivela, ptr falfaielile din jocul pe computer

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Ziua buna dragelor!

a venit weekendul si a scazut activitatea pe forum! fug si eu la curatenie, am intrat sa va salut
va pup!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput