Floricele de liliac mai-iun (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Maribell, felicitari, sa dea DD sa fie totul asa cum va doriti, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si voios .

despre PAP - sa-ti zic ce mi-a spus doctorul meu cand am fost, la 8 saptamani sa-mi fac eu prima eco cu damian. i-am zis doctorului, ca daca tot stau in splendoarea mea cea mai rusinoasa , macar sa-mi recolteze si pt un ex. papanicolau. si mi-a zis ca el n-ar face asta, ca mai bine astept dupa ce nasc (inutil sa zic ca inca n-am fost). mi-a explicat ca in timpul sarcinii, in mod normal (deci NEPATOLOGIC) se modifica celulele, astfel ca rezultatul apare ca fiind anormal. si asta pt ca cei de la laboratoarele care dau rezultatele nu coreleaza cu starea de graviditate a pacientei.
am renuntat atunci sa-l fac, decat sa stau degeaba cu frica in san si sa alerg aiurea din medic in medic.
ce vreau sa zic e ca si daca iti iese rezultatul prost, sa nu te alarmezi din prima, ci sa faci investigatii suplimentare inainte de a lua vreo decizie.
sper insa ca n-o sa fie cazul .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Neata si La multi ani floricelelor de 19!

O pardalnica durere de masea nu ma lasa in pace - rogu-va (Rocsy, poate esti prin preajma), e ceva ce pot lua cand nu mai pot, pana ajung la doamna doctor de dinti?

Corina - felicitari pentru Mariuta! Iti dau PM pentru celelalte chestiuni!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

ai PM ... desi cam tarziu .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara mamici,
Ieri seara pe cand se zbenguia fata mare, asta mica din dorinta de a i se alatura s-a ridicat in picioruse. Iata cum a fost prima data(ca au urmat vreo cateva incercari):
http://www.youtube.com/watch?v=YVhKPxojZo8
Si mai nou dam pa pa.

Maribell, sunt tare bucuroasa pentru tine! Wow, esti prima din odisee cu un alt bebe la portativ. Sa dea Dumnezeu sa-ti iasa bine analizele. Un bebe sanatos si sarcina usoara!

Ale, Cordelia, multa sanatate la bebei!

Nana, sa-i treaca febra cat mai repede Adelinei.

Vero, si noi am avut o perioada, cand pitica refuza sanul, si ma plangeam si eu pe aici. Erau si perioade cand imi refuza un anumit san, sugea putin si plangea. Nu pot sa zic ca am facut ceva anume, am insistat cu aalptatul, caci din sticla nu stia sa bea si s-a lasat de mofturi. Poate e iritat totusi de la dintei?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

floricelelor nascute pe data de 19 !

Sanatate puiutilor bolnavi !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

FELICITARI MARIBELL DOAMNE AJUTA SA DECURGA TOTUL ASA CUM TREBUIE!!!

NATI draga de ea,nu mai are rabdare sa se joace cu surioara

ALE sanatate Karinutei

ILINCA,ALEXANDRU MATEI,TUDOR MATEO,IOANA SI ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Maribell Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Felicitari!
Cat priveste rana pe col: sa-ti povestesc de matusa sotului, avea un chist pe ovar si i-a spus dr sa nasca prin cezariana (si din cauza' varstei ~ 35 de ani), insa ea nu a vrut, si-a nascut natural si odata cu nasterea a eliminat si chistul. Stiu! E vb de altceva..dar acelas lucru iti doresc si tie, odata (sau chiar si inainte) cu nasterea sa se vindece rana.
Crissy_C da, voi suna sa vad daca au!
Daca ajungem la CT, sigur avem si altele de rezolvat. Nu mergem numai pt asta.
Ne mai chinuim' cu Gingigel-ul.
n_a_n_a Vb cu un medic, chiar daca i-a scazut febra, eventual s-o consulte. Sanatate multa!
Cordelia imi pare rau ca ati fost bolnaviori, insa ma bucur ca a trecut!
aleesicoo sanatate multa si Karinei!

Am si eu o masea de minte cariata si mi s-a rupt si un colt..
In timpul sarcinii am avut cateva lucrari' si mi-am scos si o masea, tot de minte (fara anestezie). La 3-4 luni dupa nastere tb sa merg la control, dar iata ca au trecut 9 luni jum de cand am nascut si n-am ajuns.
Noi, daca plecam tb sa mergem toata familia.
Eu neavand permis, si sa merg cu microbuzul cu masina in garaj..
O sa trebuiasca sa ajung sa-mi scot maseaua (ca nu cred ca se m poate face ceva).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Felicitam si pupam si noi sarbatoritii de azi! Sa cresteti mari si sanatosi!

Aly, da, e in culmea fericirii, chiuie, rade, sare si ar lua-o la fuga daca ar putea dupa zbantuita de sora-sa. Cred ca nici nu-mi inchipui ce ma asteapta, dar asta e bucuria vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Poftiti la un intaritor de dimineata pt o zi lunga!

Va doresc o zi frumoasa!

Care e culmea WTC?
Sa urci cu liftul si sa cobori cu biroul!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata pe fuga!

Am intrat din 3 motive:

1-sa urez muulta sanatate bebeilor bonlaviori,sa se faca bine repede si sa le umple ziua mamicilor cu zambete si chicoteli!!!

2-Felicitari Maribell!!!Sa ai o sarcina usoara si frumoasa,la sfarsitul careia sa te bucuri de un bebel sanatos(fetita sau baietel-orice iti doresti)voios si necolicios!
Subscriu la cele spuse de Artu,ai grija si de sanatatea ta!

3-Sunt ingrijorata pentru Sabina,a mai vb cineva cu ea?Nu-i sta in fire sa nu ne scrie atata tp!

Acum va las,am niste zile foarte incarcate.

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
7 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Diana, Nicolas Timotei si Teodora!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput