Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
La Multi Ani Petru Catalin!
Sa cresti mare, voinic si sanatos!
Cris se putea? Tocmai pe Ema sa o sarim?
Imi pare rau de raceala, sa va faceti bine repede, repede!
Si noi raciti toti, Mara e aproape bine, mai tuseste rar. In schimb eu 2 nopti n-am putut sa dorm de tuse. Cum zicea si Ayanna simt o mancarime in gat si tusesc ingrozitor. Deja ma cearta ta-su ca deranjez copila si sa plec de langa ea...pai daca tusesc din 15 in 15 minute!! Sa-mi petrec noaptea pe hol?
Ma gandeam sa o duc la analize azi, la Medlife. Ne daduse cineva aici informatia cum ca fac hemoleucograma in degetel.
Sa aveti un weekend frumos, calduros si linistit!
Haircut "catarare" usoara!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Petru Catalin! Sa cresti mare, voinic si sanatos! Cris se putea? Tocmai pe Ema sa o sarim? Imi pare rau de raceala, sa va faceti bine repede, repede! Si noi raciti toti, Mara e aproape bine, mai tuseste rar. In schimb eu 2 nopti n-am putut sa dorm de tuse. Cum zicea si Ayanna simt o mancarime in gat si tusesc ingrozitor. Deja ma cearta ta-su ca deranjez copila si sa plec de langa ea...pai daca tusesc din 15 in 15 minute!! Sa-mi petrec noaptea pe hol? Ma gandeam sa o duc la analize azi, la Medlife. Ne daduse cineva aici informatia cum ca fac hemoleucograma in degetel. Sa aveti un weekend frumos, calduros si linistit! Haircut "catarare" usoara! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
si lui Dragos i-au recoltat hemoleucograma tot din degetel
sa treaca repede raceala si tusea
Dragos Andrei
larisel spune:
citat din mesajul lui dandanaG larisel spor la proiecte, eu nu cred ca m-as descurca singura cu gemeni dar sa ma mai apuc si de proiecte ptr tine mami de shugubetz Dragos Andrei |
N-am incotro... maine-poimaine fac fetele 2 ani si... voi fi in pom rau... Si nu ma descurc singura ci cu tati care sta destul de mult timp pe acasa si se implica in ingrijirea fetitelor.
Azi sunt la birou... se vede nu? Daca postez pe aici... in loc sa-mi vad de treaba
larisel spune:
Se pare ca se fac orice analize din degetzel (chiar si la noi in cta), depinde de cantitatea de sange necesara... Noi, de exemplu, am facut vreo 10-12 analize si a trebuit cam jumatate de seringa din aia... deci le-a luat din manutza ...
miremia spune:
Noi ne-am trezit prea tarziu...aveau program pana la 11.
Pt copiii mai lenesi in timpul saptamanii.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ruxita....nu, n-am 32, ci...aproape 37. Cu fiica-mea lungana...crede-ma, si eu ma mir...a fost mica si scurta, 49cm si 2600g la nastere...habar n-am de ce s-a lungit asa...imi cam scuipa in cap, da' nu-mi pare rau, deh. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
ca-s cea mai baba de pe-aici...
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ca-s cea mai baba de pe-aici... mami de Alex si Radu |
Aha,ia uite..si eu care credeam ca-s ..decan de varsta..
Editez sa spun ca suntem tinere.."in spirit si simtziri"
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DECE, MIRE SI ALEX Iegzista o explicatie: io, apucandu-ma de multumiri individuale, am luat-o de la pagina unde ramane de obicei fereastra deschisa, ca sa stiu unde am ramas cu cititu'. numa ca intre timp, un intrus, aka Ana, luase laptopu' sa se joace si sa "vada ce mai fac pufii" (mai citeste cand citesc eu, ma pune sa scriu emoticoane,etc). asa ca m-am dus cu cateva pagini mai mult,si nu v-am gasit sa va pun in lista de oscaruri. Ma iertati? va ma zic mai tarziu de muttare, k s-a sculat..... suntem racite toate 3! ca draku'... |
HEHE....ce-nseamna gaina batrana....deci am banuit io bine cauza...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
of...io sunt un pic....mai bine...cu morcovul...
tata nu-i f ok..e plecat la spital...si mi-e groaza cu spitalele astea din provincie...mori cu banii in mana...
mi-e greu ca eu sunt aici...si sunt prinsa cu jiji...in fine...trecem noi si peste asta
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
Si noi repede sa facem urarile de rigore:
LA MULTI ANI, PETRU CATALIN!!!
sa cresti mare, sanatos si norocos si sa-ti bucurii parintii in fiecare clipa!!!
Mamica mandra de odorul ei