Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!
Raspunsuri - Pagina 17
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Mersi, mersi. Sanul nu prea ma mai doare, dar asta pt ca i-l dau foarte rar. Cum uit si i-l dau mai des, cum incepe iar. Isa merge azi din nou la dr, dupa doar o saptamana de gradi. E subfebrila, e stricata la stomac si... tuseste. Mersi de intrebari. Despre intarcatul Isei recunosc ca a fost cam brusc, dar deja aveam testul pozitiv si deci un motiv foarte puternic s-o intarc cat mai repede. Cu Irina nu ma mai grabesc. Nici voi n-aveti motiv de graba, mai ales ca C nu prea papa altceva. Imi pare rau pt asta, nu stiu cum reusesti sa te tii pe linia de plutire cu dezastre la fiecare masa... Io am zis de cat mananca Irina, dar nu si cum o face, dac-o mai zic si p-asta... Nici bavetica nu-i mai pun, ca n-am de ce... La Isa m-am chinuit cam ca tine, deci cred ca e pe undeva o lege a compensatiei. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
si voi brutus? imi pare de isa ca este iar bolnavioara. of ce o mai tragi si tu cu puiutele.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem LARISEL…spor la proiecte si sanatate gemanutzelor. Pacat ca nu poti sa intri mai des, ca uite ce oferta au primit…sa le faci vedete. Tii, ce mi-ar place sa le vad intr-o reclama… |
Nu ne incadram oricum... pt ca ele merg in picioare si chiar alearga... de-a bushilea doar se alinta rareori...
myky791 spune:
xela, nikole, MP,cris D, danadang, ruxita
cris d eu nici nu mai stiu daca tiam urato pe ema. la muli ani cu intarziere. am intrat pe sarite, disperata cu crema ca o voiam si eu am avut o spat zabaugita... multe sanatate la toate 3
_
myky791 spune:
citat din mesajul lui Ruxita update-ul nostru e asa - pe AB de ieri, mai putine epoisoade de febra, doar unul asra noapte, dar problema mare e voma de la tuse, deci tuse! si un kk f. urat mirositor... dupa cel de ieri a trebuit sa deschidem geamurile ca sa aerisim... o adevarata bomba chimica, o fi de la febra? dar speram ca mergem spre bine... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
of. si catalin mia vomat cand tusea, nu mereu, dar i se adunau mucisorii in gat si voma de la ei. iar kk urat miroitor e de la dinti,nu? ca doar na mancat ceva stricat. insanatosiire grabnica.
_
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita nu-mi spune ca ai si 32 de ani! si fiica-mea e din 95, dar ceva mai pitica (1,54), si suntem invidioase pe lungana... |
Ruxita....nu, n-am 32, ci...aproape 37.
Cu fiica-mea lungana...crede-ma, si eu ma mir...a fost mica si scurta, 49cm si 2600g la nastere...habar n-am de ce s-a lungit asa...imi cam scuipa in cap, da' nu-mi pare rau, deh.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
myky791 spune:
citat din mesajul lui larisel LML PETRU CATALIN! Sa creshti sanatos si frumos! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
o felie de tort ceva? pozele mai tarziu ca baia la 1 luam tortuletul
_
dandanaG spune:
neata!
de azi dimi ma chinui sa va invit la un capucino cu gogosi bune bune
rox_y ptr cofee
MP ce mai fac puiutii?
ayanna cum se simte zgubi azi?
ma bucur tare mult si citesc cu placere cand povestiti de pufuleti ce progrese,nazbatii au mai facut sunt haiosi toti
Dragos Andrei
dandanaG spune:
larisel spor la proiecte, eu nu cred ca m-as descurca singura cu gemeni dar sa ma mai apuc si de proiecte
ptr tine
Dragos Andrei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui dandanaG de azi dimi ma chinui sa va invit la un capucino cu gogosi bune bune |
Sarumana de gogosi si de capuccino! Ma servesc eu, din amandoua, ca si asa am "ucis" o galetusa de KFC, drept brunch, si aveam nevoie si de un desert....
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)