Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI CATALIN!
Multa sanatate si sa duci numai bucurii parintilor tai!
Myky imi pare rau ca e iar bolnavior tocmai de ziua lui . Of of ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Vroiam sa te intreb de mult si tot am uitat ... mai ai problema aia la san?
Felicitari pentru datul jos din pat! Irina am inteles ca trimite SMS-uri (f tare ), Isa ce mai face, e OK cu plamanii acum?

Mersi, mersi. Sanul nu prea ma mai doare, dar asta pt ca i-l dau foarte rar. Cum uit si i-l dau mai des, cum incepe iar. Isa merge azi din nou la dr, dupa doar o saptamana de gradi. E subfebrila, e stricata la stomac si... tuseste. Mersi de intrebari.

Despre intarcatul Isei recunosc ca a fost cam brusc, dar deja aveam testul pozitiv si deci un motiv foarte puternic s-o intarc cat mai repede. Cu Irina nu ma mai grabesc. Nici voi n-aveti motiv de graba, mai ales ca C nu prea papa altceva. Imi pare rau pt asta, nu stiu cum reusesti sa te tii pe linia de plutire cu dezastre la fiecare masa... Io am zis de cat mananca Irina, dar nu si cum o face, dac-o mai zic si p-asta... Nici bavetica nu-i mai pun, ca n-am de ce... La Isa m-am chinuit cam ca tine, deci cred ca e pe undeva o lege a compensatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

lillo, al1212xa mersic
ale1212xa voi cum mai sunteti? mai are antibiotic nu? voi erati cu puroi in gat?multa sanatate

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

noi tot mucosi, fara febra si tot pe antibiotic pana luni cand mergem la control
vedem atunci daca s-a rezolvat gatul sau nu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, CATALIN!!
sa fii sanatos, ca se pare ca asta e nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

la multi ani ivanel

la multi ani catalin

sa cresteti mari sanatosi,voiosi,isteti,sa aduceti bucurii parintilor in fiecare zi!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DECE, MIRE SI ALEX
Iegzista o explicatie: io, apucandu-ma de multumiri individuale, am luat-o de la pagina unde ramane de obicei fereastra deschisa, ca sa stiu unde am ramas cu cititu'. numa ca intre timp, un intrus, aka Ana, luase laptopu' sa se joace si sa "vada ce mai fac pufii" (mai citeste cand citesc eu, ma pune sa scriu emoticoane,etc). asa ca m-am dus cu cateva pagini mai mult,si nu v-am gasit sa va pun in lista de oscaruri. Ma iertati?

va ma zic mai tarziu de muttare, k s-a sculat.....
suntem racite toate 3!
ca draku'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimineata/
VA SERVIM CU O FELIE DE TORT DE MARTIPAN CA AZI FACEM ANISORUL...IL FACEM CU MUCISORI IARASI, CU TUSE. CRED CA O SA ADOPT ATITUDINEA ELEFANTICAI :PAN'LA PRIMAVARA NUL MAI SCOT AFARA.
tomaca, rox_y, ayanna xem, sorina, decenuela multam de urari.
ieri am fost la dct sal vada si ia facut bilantul de an dar nu am retinut prea multe ca urla piciul de zici ca cei. stiu ca are 10,200kg, fontaneal aproape inchisa si are doar mucisori nu rosu in gat nu la plamani, azi a inceput sa tuseasca. 20 de cuvinte nu are in vocabular, de fapt nici mama nici tata nu mai zice, avem in vocabular tipete si gemete. tipa toata ziulica, ieri a venit cu obrazul in coltul d la canapea are ditamai beleazna. ink nu sia dat drumul la mers, nu sta singur, ma duc si la baie cu el el se joaca cu batul de la mop si eu la toaleta. cand umblu prin bucat, spalm vase ii fac mancarica cu el intre picioarele mele. nu sta singur deloc. anul asta cand mergem la salina cu cel mare clar il bag si pe asta micu la sedinte ca vad ca e sinsibilos rau

ayanna imi pare rau de zgubi poate a mancat prea cu pofta cn stie de lce a vomat. sper ca azi sa fie bn dariuca e o scumpica in poze

alexutzza ce craciun verde ati avut ce mare sa facut yanis.

va doresc o zi buna.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

LA MULTI ANI!

FELICITARI pentru bilant

si-a facut zbenghi in obraz sa fie mai original in poze de ziua lui Dragos avea cucui in frunte, asta asa ca sa simta mamele lor ca au baieti nazdravani

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui elefantica
...mi-a papat azi singura cu lingurita...dar singura ...si fara sa bage degetele...ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred....ea manca si eu o scuipam sa nu o deochi ....aaa...si pe langa asta ...mi-a papat pentru prima data doua feluri de papa...bine nu foarte mult din fiecare, dar ...a papat piure de legume cu carnita si paste (singura cu lingurita ...ma repet, dar imi place cum suna )si apoi brocoli cu cascaval ras si smantana (pe ultimul mi-l facusem mie ca mi-a placut mult atunci cand am papat de la ea) si ca sa vezi ...a vrut si ea...si a si mancat

Felicitari micii mancacioase!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

nu-mi spune ca ai si 32 de ani! si fiica-mea e din 95, dar ceva mai pitica (1,54), si suntem invidioase pe lungana...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

update-ul nostru e asa - pe AB de ieri, mai putine epoisoade de febra, doar unul asra noapte, dar problema mare e voma de la tuse, deci tuse! si un kk f. urat mirositor... dupa cel de ieri a trebuit sa deschidem geamurile ca sa aerisim... o adevarata bomba chimica, o fi de la febra? dar speram ca mergem spre bine...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Petru Catalin si multa-multa sanatate... la salina cu voi!

Mergi la inceput