Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am inceput nishte proiecte ce chiar imi ocupa si timpul liber pe care oricum nu-l aveam, asha ca sa ma iertatzi daca nu mai dau o vreme pe aici, iar daca dau probabil voi fi nerecuperata .

Bafta multa la proiecte ...

Ma bucur ca au iesit analizele bine ...

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Kiti esti bine, azi a servit plimbare pe jos, de manuta si e picat lat de oboseala. Imi place asa, cu el de manuta. La final l-am luat in brate, ca deja nu mai vroia sa mearga. L-am obosit asa de tare, incat nici papica nu a servit-o toata.. N-am eu timp de sala, dar ma ajuta piticot sa fac miscare.

Vin si eu cu o intebare: cam cat se mai da la un botez, la un bar-restaurant, unde se servesc urmatoarele: apretiv, sarmale, friptura si peste (plus tort si bautura)?
Trebuie sa mergem sambata si tare sunt nedumerita. Ca ala pare a fi meniu de nunta.

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Kiti esti bine, azi a servit plimbare pe jos, de manuta si e picat lat de oboseala. Imi place asa, cu el de manuta. La final l-am luat in brate, ca deja nu mai vroia sa mearga. L-am obosit asa de tare, incat nici papica nu a servit-o toata.. N-am eu timp de sala, dar ma ajuta piticot sa fac miscare.

Vin si eu cu o intebare: cam cat se mai da la un botez, la un bar-restaurant, unde se servesc urmatoarele: apretiv, sarmale, friptura si peste (plus tort si bautura)?
Trebuie sa mergem sambata si tare sunt nedumerita. Ca ala pare a fi meniu de nunta.

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Pai din ce zici tu acolo chiar e meniu de nunta ...daca la botez fac asa ...oare cum a fost la nunta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel
Am fost azi cu rezultatele analizelor fetelor la pediatru. Se pare, culmea, ca potentzial alergic ar avea Natalia si nu Alena, deshi nu s-a manifestat niciodata nicicum. La Alena analizele imunologice au ieshit oarecum ok, probabil in urma tratamentului cu singulair. Mai erau nishte parametri incercuiti, dar cica ar fi de vina vaccinurile din primul an. So per total...binishor, calciu si fier ok. Tratament profilactic cu aerius pe care n-am de gand sa-l fac decat pe la primavara, cand inmuguresc copacii...

Felicitari pentru rezultatele analizelor!
Bafta la proiecte, sa iasa cum iti doresti!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica
...mi-a papat azi singura cu lingurita...dar singura ...si fara sa bage degetele...ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred....ea manca si eu o scuipam sa nu o deochi ....aaa...si pe langa asta ...mi-a papat pentru prima data doua feluri de papa...bine nu foarte mult din fiecare, dar ...a papat piure de legume cu carnita si paste (singura cu lingurita ...ma repet, dar imi place cum suna )si apoi brocoli cu cascaval ras si smantana (pe ultimul mi-l facusem mie ca mi-a placut mult atunci cand am papat de la ea) si ca sa vezi ...a vrut si ea...si a si mancat

Felicitari micii mancacioase!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Cam aiurea asa...daca e meniu ca la nunta...banuiesc ca tb sa fie si darul tot cam ca la nunta, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

rox_y...nu am inteles intrebarea.... ce sticluta? de ce de 100 musai? ia-i biberoane si apa si lapte, Yannis nu prea papa in avion dar eu mereu am avut cel putin 2 biberoane pline la mine si LP si suzete (desi Yannis nu foloseste, dar sunt bune la decolare si aterizare ptr bebeii care le accepta).

Tomaca se spune ca umiditatea optima ptr bebe e intre 40 si 60 , nu mai putin ca nu respira bine,e aeru uscat si face muci si crocobauri in gat, nu mai mult ca umiditatea excesiva produce bacterii si discomfort

de Yannis

Asa...sa am bag eu in seama ca asa-mi sta bine.
Probabil a crezut ca nu are voie cu o cantitate maii mare de 100 ml de lichid in avion. Parca bebeilor li se permite sa urce la bord cu lichide, nu?

Ayanna
Multumim pt timpul tau1

asa e...stiu ca trebuie sa fie 100 ml intr-o sticluta.mergem la vara in elvetia si ma interesez de una alta.si una e cand mergi cu avionul o ora sau 2 iar alta e 6 ore (cam atat fac..cu escala in germany-munchen)

citind din urma m-am lamurit.
Alexutzzza stai linistita ca nu ma bazez pe apa din avion

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

rox_y...nu am inteles intrebarea.... ce sticluta? de ce de 100 musai? ia-i biberoane si apa si lapte, Yannis nu prea papa in avion dar eu mereu am avut cel putin 2 biberoane pline la mine si LP si suzete (desi Yannis nu foloseste, dar sunt bune la decolare si aterizare ptr bebeii care le accepta).

Tomaca se spune ca umiditatea optima ptr bebe e intre 40 si 60 , nu mai putin ca nu respira bine,e aeru uscat si face muci si crocobauri in gat, nu mai mult ca umiditatea excesiva produce bacterii si discomfort

de Yannis

Asa...sa am bag eu in seama ca asa-mi sta bine.
Probabil a crezut ca nu are voie cu o cantitate maii mare de 100 ml de lichid in avion. Parca bebeilor li se permite sa urce la bord cu lichide, nu?

Ayanna
Multumim pt timpul tau1

asa e...stiu ca trebuie sa fie 100 ml intr-o sticluta.mergem la vara in elvetia si ma interesez de una alta.si una e cand mergi cu avionul o ora sau 2 iar alta e 6 ore (cam atat fac..cu escala in germany-munchen)

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Ia-ti linistita apica la tine sa ai in biberoane, cere si in avion sa re-umpli rezerva de apa cred ca ii poti lua si un borcan de mancare. Acum de escala nnu stiu cum sunt nemtii, dar aici la noi la aeroport nu te intreaba nimeni nimic, nici nu deschid geanta bebelului. in Grecia deschid mereu geanta, inventariaza continutul dar nu mi-au zis vreodata ceva, doar se uita, deschid eventual biberoanele sau cutia cu LP dar nu intreaba / nu zic nimic.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui elefantica
...mi-a papat azi singura cu lingurita...dar singura ...si fara sa bage degetele...ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred....ea manca si eu o scuipam sa nu o deochi ....aaa...si pe langa asta ...mi-a papat pentru prima data doua feluri de papa...bine nu foarte mult din fiecare, dar ...a papat piure de legume cu carnita si paste (singura cu lingurita ...ma repet, dar imi place cum suna )si apoi brocoli cu cascaval ras si smantana (pe ultimul mi-l facusem mie ca mi-a placut mult atunci cand am papat de la ea) si ca sa vezi ...a vrut si ea...si a si mancat

Felicitari micii mancacioase!

Multumim mult!!! Voi cum mai stati cu papatul ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

tomaca cu humana de pe site nu am incercat sa fac comanda. Nu are humana nici la magazinele pkus, carrefour, auchan deci o sa trecem pe Aptamil desi ia mers f bine pana acum cu Humana
nyny multa sanatate lui David
sorina noi nu avem bebetv dar las tv deschis cateva ore bune in fiecare seara mai are o verisoara de 9 ani care se uita si vine la ea zilnic apoi tati se uita la stiri, filme si ea mai priveste imaginile chiar o atrag.Iar eu cand sunt la calculator o ami iau si i arat videoclipuri muzicale si se uita zilnic cateva ore la tv mai spune-mi cat de nociv e, eu stiu ca isi strica ochii ca sunt radiatii
miremia ce fata vorbareata este Mara

Mergi la inceput