Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!
Raspunsuri - Pagina 10
alexutzzza spune:
Am vazut poze de BBX
ce frumoase!
Ce copil cuminte, sta frumos la pozat!
Business man in devenire, aaa?
Foarte reusite pozele!
in poza in care era cu nikon cu ce ati mai pozat?
si cosmonautul lui verde de unde l-ati luat? ce marca e? f mult imi place!
de Yannis
larisel spune:
LML in noul an pe vechi...
Azi am desfacut si eu bradul (n-am avut timp pana acum )... Am inceput nishte proiecte ce chiar imi ocupa si timpul liber pe care oricum nu-l aveam, asha ca sa ma iertatzi daca nu mai dau o vreme pe aici, iar daca dau probabil voi fi nerecuperata .
Am fost azi cu rezultatele analizelor fetelor la pediatru. Se pare, culmea, ca potentzial alergic ar avea Natalia si nu Alena, deshi nu s-a manifestat niciodata nicicum. La Alena analizele imunologice au ieshit oarecum ok, probabil in urma tratamentului cu singulair. Mai erau nishte parametri incercuiti, dar cica ar fi de vina vaccinurile din primul an. So per total...binishor, calciu si fier ok. Tratament profilactic cu aerius pe care n-am de gand sa-l fac decat pe la primavara, cand inmuguresc copacii...
Sper ca toti sunteti bine si vad ca s-a deschis sezonul Motzurilor. Petreceri de vis si de neuitat! Va pup pe totzi si pe toate!
micki_mica spune:
Salutare si de la noi!
LA MULTI ANI, Ivanel!
LA MULTI ANI, Ema!
Sa cresteti mari si norocosi!
Pupici mamicilor!
Miki a lu' Kiti
(povestea nasterii)
alexutzzza spune:
Si daca toata lumea are poze de Craciun....am incarcat si eu cateva, nu am descarcat de pe aparat, numai astea care le-am pus le avem in calculator.
de Yannis
danasor spune:
Ayanna nu ai de ce sa-ti ceri scuze, tu ai intrebat iar eu ti-am raspuns
Realitatea e ca sunt nishte persoane in lumea asta cam in urma tare cu bibilicea si din pacate se mai si mandresc cu chestia asta ...
Pentru mine alaptatul e o chestie intima, ceva ce e doar intre mama si copil, iar daca mama e o persoana sanatoasa la cap, educata, cu bun simt, va sti singura cand e bine de intarcat copilul ei, nici un savant cat ar fi el de geniu nu stie adevarul despre alaptat, daca nu e femeie si a avut vreo cativa copii sa simta intradevar acest lucru;
Nu as fi vrut sa vad filmul pentru ca azi am o stare usor iritabila, azi noapte nu am dormit mai deloc, mocutza a stat toata noaptea la san ceva o deranjeaza si nu pot sa-mi dau seama ce, nu e febra, nu muci... nu stiu, poate dintii... si cand am mai vazut minunea respectiva... ma intelegi Si apoi nu vreau cand alaptez copilul meu de 1 an sa ma gandesc la filmul respectiv...cah
Eu ma gandesc acum sa incep s-o obisnuiesc cu alt lapte V/P si incet sa renuntam la tt, oricum acum suge doar pt somn.
pupici multi
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Sunt curioasa ce sentimente va starneste filmul www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74" target="_blank">asta... si imaginati-va ca in locul domnisoarei ar fi un baiat de clasa intai, a doua, cam asa la 8 ani, nu? |
Dap...am mai vazut un filmuletz in genul asta, din pacate..
Mi se pare....nefiresc (ca sa folosesc un cuvant bland).
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Eleysa spune:
Alexutzza vazut poze cu micul grec ... ce Craciun la iarba verde ati avut voi acolo ...sa inteleg ca yannis se da deja la fete mai mari
si daca am intrat pe contul comun am vazut si album cu poze noi de zgubilitice ......nici nu stiu la care sa ma refer mai intai ...pai vad ca deja avem diverse coafuri...ba doua codite, ba impletituri ...sa iti mai zic ayanna cum e ranza mea acum ...am de n-am mai putut la poza cu daria in olita ...m-am minunat de cum il hraneste ea pe bebe al ei , iar poza 26 o sa faca ravagii printre baietei
Mamica mandra de odorul ei