Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 49
Leditia spune:
Eu am intrebat-o pe Miha de cateva ori in legatura cu banii,chiar daca in asemenea momente poate suna mai pragmatic..Stiu si eu cum este,cand eram vai de mine si draga mea prietena Rox,ma intreba de bani si eu ma gandeam ca mor acolo..dar sunt necesari.Nu stiu cum este la Gomoiu,eu cunosc acolo pe cineva,o sa o sun pe acea persoana,care este un suflet de om si sper s-o ajute.Cred ca ea a luat din banii pe care-i stransese pt bicicleta,deci cred ca ar fi bine daca am ajuta-o fiecare cu cat poate.
De asemenea,fetele din Bucuresti daca ar putea trece pe la ea,cred ca ar insemna enorm.In astfel de momente un umar e foarte important si e important sa vezi ca nu esti singur si ca lumea se roaga pt tine,te ajuta,te sprijina.
Sanatate tuturor si nu uitati sa va rugati pt micuta Ionela,e sufletul mamei ei si fiecare dintre noi are un copil sau mai multi si e dureros sa-ti vezi copilul in asemenea situatie.
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
crialex06 spune:
Fetelor,eu am nr de telefon al unei doamne dr de la Grigore Alexandrescu.Este medic pediatru si este un om de nota 20.Eu merg mereu cu baietelul la dansa si niciodata nu a vrut sa primeasca nimic.
Nu stiu cata influenta are in spital,dar cred ca merita sa incerce sa vb cu dansa.
Daca vreti,dati-mi un pm si va dau nr de tel.
Multa sanatate Ionelei si sa treaca cu bine peste tot.
elena.elena spune:
daca poate sa ma lamureasca cineva si pe mine, am incercat sa deschid o discutie pentru un ajutor umanitar, am pus link spre povestea respectiva, trebuie sa cer voie parintilor fetei sa vand niste haine pentru a o ajuta? nu e limpede ca asta doresc din moment ce ne cer ajutorul? mai complicat de atat se poate? inteleg ca se fac fraude si inselatorii, dar sa dau declaratie etc nu e legal, si stiu sigur pentru ca am un avocat in casa.... nu e nimic, am apelat la alte site-uri care sunt deschise in a ma ajuta in demersul meu dar jur ca nu inteleg, adm a raspuns ca nu are aprobarea parintilor... cine?!
ancadragoman spune:
MAINE MERG SI DEPUN SI EU 50 RON PTR MIHAELA.nU POT SA CRED PRIN CE TREC?CE S-A INTAMPLAT?UNDE ESTE SPITALUL?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ana l spune:
Si eu am sa depun miine.
Cine ne mai tine la curent? Ce are pin ala urma? E in coma sau e doar conectata la respiratie artificiala?
carminabulina spune:
Buna seara!
Din fericire Ioana nu-i nici in coma nici conectata la aparate.
Deocamdata se fac investigatii.
Am tinut legatura cu Mihaela de vineri, de cand era inca la Techirghiol, si Ioana doar putin racita si de atunci a inceput cosmarul pentru Mihaela.
Mi-a spus atunci ca Ioana a racit pentru ca e frig in spital si namolul si baile sunt reci si ca e un pic suparata ca trebuie sa intrerupa tratamentul cu namol din cauza acelei viroze.
Sambata dimineata Mihaela m-a sunat sa ma intrebe daca se poate interna la Bucuresti daca nu locuieste acolo. Mi-a spus ca vrea sa plece din spital pentru ca Ioana este rau, a facut febra, dar nu asta a speriat-o ci faptul ca era "bleaga"...imi pare rau nu stiu sa o spun altfel. Dupaamiaza m-a sunat sa-mi spuna ca sunt in Ploiesti la spital, ca nu a mai venit in Bucuresti de teama ca nu o vor primi. Mi-a spus ca Ioana e mai bine, ca are o pneumonie virala, e pe antibiotic si perfuzie. Duminica dimineata Mihaela ma suna ca-i Ioana este rau. Plangea, suspina, de fapt nici nu putea sa vorbeasca era foarte speriata. Mi-a spus ca Ioana plange intr-una, de fapt urla, se strangea toata si urla iar cand o lasau durerile sau ce o fi avand ea gemea, o auzeam prin telefon.
ieri cand am vorbit cu mihaela era si mai rau, mai ales Mihaela, mi-a spus ca Ioana nu mai poate respira si ca au dus-o la TI.
Si azi la Bucuresti.
Sa speram ca nu a fost nimic grav, sau ce-o fi fost sa se rezolve.
Mai multe nici eu nu stiu, desi am vorbit cu Mihaela tot timpul.
Ieri fiind ocupata cu ale mele probleme am "transferat" responsabilitatea la Leditia, (te pup pisoi mic), care-i minunata, stitit deja asta.
valentina_22 spune:
Ramane la Gomoiu sau o vor transfera la alt spital? Spitalul este relativ aproape de mine, as putea sa merg acolo.
Carmina, Ledi ne tine-ti va rog la curent?
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena.elena daca poate sa ma lamureasca cineva si pe mine, am incercat sa deschid o discutie pentru un ajutor umanitar, am pus link spre povestea respectiva, trebuie sa cer voie parintilor fetei sa vand niste haine pentru a o ajuta? nu e limpede ca asta doresc din moment ce ne cer ajutorul? mai complicat de atat se poate? inteleg ca se fac fraude si inselatorii, dar sa dau declaratie etc nu e legal, si stiu sigur pentru ca am un avocat in casa.... nu e nimic, am apelat la alte site-uri care sunt deschise in a ma ajuta in demersul meu dar jur ca nu inteleg, adm a raspuns ca nu are aprobarea parintilor... cine?! www.albumdefamilie.ro/cont/elenamitro/albume/" target="_blank">Eva |
Astea sunt regulile. Din moment ce totul e corect, nu vad care-i problema? Ce e asa de greu sa obtii acordul parintilor?
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Deci e bine sau nu Ionela? Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav ! Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Pai cumva ti-ai raspuns singura la intrebare. Ionela este bolnava, speram doar sa nu fie grav.