Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 50
alex_andra spune:
carmina, daca afli la ce spital le transfera, anunta, te rog, poate reusesc sa ajung si eu:(
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Dodo-pui spune:
Am vorbit dimineata cu Mihaela
Ionela e constienta,e doar maraita ,o doare manutza cu branula...azi noapte(pe la 12) au fost pana la Grigore Alexandrescu si au facut un ecograf pe langa rinichi spuneau doctorii ca se vad ceva "puncte negre "in care ar fi lichid si ca sa vada ce-i acolo mai exact vor face si un CT(tomograf).Doctorii de la Grigore Alexandrescu au zis ca nu-i urgenta mare si Mihaela crede ca nu o vor mai muta de la Gomoiu.Acum asteapta sa vada ce-i acolo pe langa rinichi si sa vada ce vor hotara doctorii.II este frica dar datorita faptului ca Ionela e mai bine,a pus-o in fund si a pieptanat-o a urmarit pieptanele pare si ea un picut mai linistita.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Si acum vin si cu
Azi e cruce rosie ....in calendar...astfel ca o sa pun produse la bazar cateva pentru mamici si pentru baietii.
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
Carmina,
Bine ca deocamdata e mai bine Ionela. Ma speriasem tare cind am citit ca e conecatat la aparate si ca e in coma. Sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav si sa se poata tratata repede.
Fetele de serviciu ne vor tine si azi la curent, nu-i asa?
Dodo-pui spune:
Produse donate de ralcatis
-geaca groasa "PR_MAN"
-pantalon "Pr-Man"
-pantalon "palomino"
-pantalon "palomino"
-pantalon dublati"Bob the builder"
-bluza "Pr-Man"
-bluza cu dungi verzi
-bluza cu dungi bleu-marin
-bluza cu dungi bej
-pijamale mothecare-cu dino
-pijamale mothecare-cu dino
-camasa "palomino"
-camasa"PR_MAN"
- sapca/caciula dublata
-cilotei-1
-cilotei-2
-cilotei-3
-cilotei-4
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Neatza fetelor.
Imi pare rau ca nu am intrat aseara,dar am probleme cu internetul si cand merge,cand nu merge.
Din surse foarte sigure va pot spune ca Ionela este bine,nu a fost pusa la ventilator nici o clipa,ci i s-a pus tubul de oxigen f putin la Ploiesti(posibil sa nu fi inteles noi corect sau Miha sa nu se fi exprimat bine,in toata agitatia ei)Medicii din Ploiesti au tratat-o ca la carte si au stabilizat-o.Nu era un caz grav si cred ca de aia nici nu au acceptat-o la Budimex,pt ca in cazul in care ii este pusa viata in pericol un pacient este acceptat indiferent ce,ca le convine sau nu!Deci viata Ionelei nu a fost pusa in pericol nici o clipa,hemoglobina a fost singura problema pe care a avut-o,ca in rest analizele erau bune,insa drii de la Ploiesti au facut f bine si au stabilizat-o,ajungand in Bucuresti cu analizele mult mai bune,ma refer la hemoglobina.I s-a facut o ecografie la Bucuresti si s-a vazut un lichid si urma sa fie consultata de un chirurg pt a vedea care este problema.
Este pe maini bune la Gomoiu si sunt convinsa ca drii isi vor face meseria si va fi bine.
I-am spus si Mihaelei aseara ca e important,chiar daca Ionela nu prea constientizeaza multe avand problemele pe care le are,sa se linisteasca totusi ca nu are nimic grav si ca se va face bine,dar e important ca ea sa se linisteasca sa nu-i preia si Ione toata agitatia ei si sa nu mai planga in preajma ei,mai ales ca este stabila,este linistita acum,analizele i-au iesit bine,ramane ca drii sa vada ce este cu acel lichid,dar in nici un caz nu ii este pusa in pericol viata.
Ana,nu s-a vorbit de coma si nu cred ca a spus nimeni ca este in coma deja sau ceva de genul.Mihaela s-a speriat f tare cand a auzit de acea hemoglobina de 6,5,pt ca in urma cu 2 ani,i-a scazut hemoglobina la 4 si a intrat in coma,insa nu a fost cazul acum,iar drii din Ploiesti se pare ca au ajutat-o mult facandu-i transfuzii de sange,caci au stabilizat-o si in urmatoarea zi,analizele i-au iesit mult mai bine.
Cam atat dragele mele,nu pot spune f multe,dar tot ce va spun este ca Ionela e pe maini bune,va fi ingrijita bine si este ok,iar Mihaela s-a mai linistit aseara dupa ce am vorbit cu ea si i-am explicat.
Ma duc la ale mele,mi-e rau de doua zile,fii-miu a facut ieri diaree,asa ca sunt si eu varza,insa voi tine legatura cu Mihaela si va tin la curent.
De transferat nu le va transfera,pt ca nu au motive.Se punea problema de transfer doar in cazul in care Ionela avea nevoie de intubare-ventilare,caci nu exista ventilatoare decat la Budimex si Grigore,dar se pare ca a fost doar o greseala in comunicare.
O zi buna va doresc,sunteti absolut minunate si ma bucur ca fac parte din acest grup de mamici sufletiste.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ellinia spune:
Leditia, multumim mult pentru vesti! Sper sa se intoarca Mihaela acasa cat mai repede!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Edit: am uitat sa spun ca am primit pachetelul de la Mihaela77O. Bluza este foarte frumoasa, materialul este foarte moale, iar cerceii bonus sunt foarte frumosi! Multumesc!
De cand cu bazarul mi-am largit colectia de cercei ... sunt foarte incantata de ei, port mai ales vara, cand e cald, am toate culorile posibile!
ada_coman spune:
Buna dimineata!
Ma bucur pt vestile bune. Multumim frumos Ledi, Dodo, Cramina Ne rugam pt Ionela sa se faca repede bine
Ledi multa sanatate si voua! Imi pare rau ca David a facut diaree, de la ce sa fi fost?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ancadragoman spune:
Hai ca am stat cu sufletul la gura ,ma bucur ca este mai bine mititica.
Azi vin produse noi de la mine
Ieri am pus si eu coletele pe care le aveam restante si imi cer inca odata scuze la fete
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
diana2242 spune:
Buna fetelor am intrat si eu sa arunc un ochi si m-ati speriat cu vestile dar acum ca am citit tot istoricul si ce zice Ledi m-am linistit bine ca este bine Ionela si sa se faca repejor bine sa mearga acasa cu mamica ei.In rest eu sunt tot in sesiune mai am sapt asta 2 examene si gata si sesiunea asta,Rares este la soaca mea ca sa pot invata,de sambata este fara Pampers si ma bucur f tare pt el sambata a tot facut pe el si l-am tot certat ba eu ba sotul asa ca duminica am avut si eu grija sa il duc mai des la wc dar nu s-a mai scapat ii pun inca seara la culcare pt ca ii dau biberonul cu laptic dar de sapt viitoare daca il aduc acasa ii scot lapticul de la culcare si ii dau un pahar dimineata sau cel putin asa vreau sa incerc.Dodo frumoase lucrusoare dar de 4 ani......... de 2 nu mai ai?sau de mamici plinute asa ca mine vreau sa zic ca eu cred ca sunt bolnava cu cumparatul sifonierul e ful de ful nici nu am imbracat tot ce am in el macar o data dar am o placere deosebita sa cumpar am pus si eu o pereche de pantaloni marimea 40 pt Ionela sunt in stare f buna si nu ma induram sa ii dau dar la 40 nu sper sa mai ajung vre-o data de la 44 de acum poate sa ajung la 42 daca ma chinui dar mai mult nu visez.AAAAAAAAA si cine are saitul lu nushulica vedeti ca a pus poze de la botezul celui mic care este bestial.Sunt toti niste frumosi.V-am pupat fug la invatat pt ultima suta de metrii.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel