Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 48
szivarvany spune:
LMA Raul
Cine are vesti de la Miha si Ionela ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
RaulLa multi ani sanatosi si fericiti.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
valentina_22 spune:
Raul,multa, multa sanatate si la cati mai multi ani fericiti si plini de realizari!
M-am intristat rau cand am auzit de Ionela, ii doresc multa, multa sanatate, iar mamicii cat mai multa putere si sa nu uite ca aici are prietene de nadejde!
Din pacate eu nu cunosc pe nimeni nici la Budimex, nici la Alexandrescu, daca vreuna dintre voi are ceva pile, sa o ajutam pe Mihaela cat mai repede, eu una nu sunt multumita de medicii de la Gomoiu. Nu-mi place nici spitalul, mereu am fugit de el.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
claudia.andrici spune:
Buna fetelor, vreau sa va multumesc din suflet pt urari iar eu ce sa va zic va doresc la toate tot ceea ce e mai bun pe lumea asta.
PT Mihaela si Ionela sa fie totul bine .
Am o rugaminte la voi nu vreau sa fiu inteleasa gresit dar va rog haideti sa o ajutam fiecare cum putem si cat putem din putinul nostru sa o ajutam ,eu tocmai am transferat in contul ei cat am putut si rog pe cine poate sa o faca si daca ia cineva legatura cu ea sa ii spuna ca ia fost trimisa o suma modesta de banuti in caz ca are nevoie .Stiu ce inseamna terapie intensiva si mai ales ce inseamna spitalul Victor Gomoiu din Buc am fost acolo si stiu ca daca nu dai nu te baga nimeni in seama, celputin asa a fost in cazul meu .
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu aceasta propunere si sa nu fiu inteleasa gresit ,nu o cunosc personal pe Mihaela si Ionela dar toti suntem oameni si trebuie sa ne ajutam om de la om ,mana de la mana .
Va multumesc incodata din suflet pt tot ceea ce faceti pentru acesti copii bolnaviori si Dumnezeu sa va rasplateasca pe fiecare dintre voi .
mihaela77O spune:
Claudia,cu siguranta nu ai deranjat...si eu voiam sa intreb,oare nu are nevoie de bani?
dodo,daca mai vb cu ea si spune ceva,da-ne de stire!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
am intrat pe fuga, caci ne mutam si vreo 2-3 zile raman fara net si am citit numai vesti proaste. Multa sanatate Ionela, putere tie mamica scumpa si ne rugam ca bunul Dumnezeu ca totul sa fie bine.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
claudia.andrici spune:
Sunt in asentimentul valentinei 22 eu am mers acolo cu raul cu convulsi la o luna iar dupa 3 sap de spitalizare mi sa spus ca nu are nimic doar mici defectiuni acesta a fost raspunsul medicilor de acolo care ne-au tocat de bani ,iar apoi ne-au trimis acasa fara nici un diagnostic si tratament .
Eu in buc nu stiu nici un doctor ,cunosc decat in timisoara pe domnul doctor Craciun care la scos pe raul de 2 ori pana acum din statusuri (coma epileptica)care au durat ore in sir si caruia eu ii port un mare respect .Cu acest doctor eu as putea sa incerc sa iau legatura dar nu stiu prea multe si daca Mihaela ar dori sa mearga daca nu e prea mare distanta de unde este ea .
Dodo-pui spune:
Au ajuns la Gomoiu,i-au facut o ecografie abdominala ...spuneau si ca ar fi ceva in neregula la rinichi.
Sigur ii trebuiesc bani...nu a spus ea...decat ca a schimbat din ce avea...dar nu stie exact ce si cat va sta in spital.Dr de la Gomoiu i-ai spus ca nu trenuia dusa la ei ci la Grigore Alexandrescu sau Budimex...nu stie daca maine o transfera sau nu la unul din aceste spitale.Am inchis repede ca au venit sa-i faca ceva analize Ionelei.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia.andrici sa ii spuna ca ia fost trimisa o suma modesta de banuti in caz ca are nevoie . |
I-am spus si iti multumeste mult de tot
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Dodo o fi incercat sa ia legatura cu Dr Ursuleanu? poate le faciliteaza transferul la Budimex... mi-e groaza in ce tara traim... sa ajungi in astfel de situatie si sa te lovesti de birocratie, lipsa de fonduri si necesitatea de a baga bani grei la buzunarul lor... Dar pana la urma si daca dau semne ca nu vor/pot cei de la Gomoiu... sa le dea cat o fi numai sa reuseasca transferul cat mai curand.
A fost ingrozitor de liniste azi pe forum... cel putin la subiectele unde mai intru eu... asteptarea e grea pentru toti...
Trec si eu pe la banca acum... si o sa ma rog pentru sanatate micutei si tarie parintilor
Ce am eu de oferit si/sau vandut?