Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

La multi ani Ducky cu intarziere!La multi ani carmina! sanatate si tot ce va doriti!
Felicitari castigatorilor!
Miki-mica sa stapaniti sanatosi achizitiile!
Georgiapuia am avut drum la posta si am pus si mingea zornaitoare!Platesti tu cand poti !
Gabi- o sa platesc sandalutele cat de curand am ajuns dupa ora 17 mereu pe afara si nu am mai gasit deschis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

La multi ani Ducky cu intarziere!La multi ani carmina! sanatate si tot ce va doriti!
Felicitari castigatorilor!
Miki-mica sa stapaniti sanatosi achizitiile!
Georgiapuia am avut drum la posta si am pus si mingea zornaitoare!Platesti tu cand poti !
Gabi- o sa platesc sandalutele cat de curand am ajuns dupa ora 17 mereu pe afara si nu am mai gasit deschis!

Dany Stefan-Ioan

Multumim frumos!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Nerantula, din hainutele de la carpatina mai am cateva hainute de vara pe care inca nu le-am spalat si un impermeabil pe care scrie 86, acum e pe umeras la uscat.
La bazar nu am pus decat hainute care arata bine si pe care le-as fi dat fara probleme fetitelor mele sa le poarte. Daca am scris la stare 'buna', am facut-o in ideea ca se vede ca respectiva hainuta nu e noua. Dar nu sunt scamosate sau cu pete sau descusute, etc. Nu vreau sa insel asteptarile nimanui.
Daca vrei, imi poti spune ce te intereseaza si daca nu a licitat nimeni retrag oferta si-ti trimit respectivul articol. Daca iti place, il opresti si apoi il platesti in contul cui vrei tu. Daca nu, il repun la bazar fara nici o suparare, numai ca o sa-l expediezi tu celei care il va castiga. E bine asa ?

Nu e nevoie sa-l scoti, am incredere in descrierea detaliata a starii, asa cum ai facut-o acum. Astept sa vad ce mai apare si te mai intreb, multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am trimis si eu dimineata banii, dar din pacate nu am scaner aici sa scanez chitanta.
27-01-2011
10.17.20
ref tranz BRFOCXN00272001per200110127
suma 40 RON
Bota Olimpia Ioana

astept confirmare
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

am trimis si eu dimineata banii, dar din pacate nu am scaner aici sa scanez chitanta.
27-01-2011
10.17.20
ref tranz BRFOCXN00272001per200110127
suma 40 RON
Bota Olimpia Ioana

astept confirmare
multumesc

Trimite mail la bazar si la mamica responsabila de caz pt confirmare.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ada, pot sa-ti spun ca blugii sunt super!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua, mamici.. ceva noutati la bazar?

Mikaeela... am primit blugii... superbi... multumim mult de tot!

Danyalo... am platit zornaitoarea acu aproape 2 saptamani, prin Mihaela77O, dar se pare ca nu m-am descurcat cu confirmarile... Verific mai in urma si revin.

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ada, multumesc de sfat
i-am trimis un mesaj claudiei, astept doar confirmarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Hmm, hm...imi dreg vocea...putina atentie va vorbeste o duamna mai in varsta .......
Va iubesc!
Nici nu stiu exact ce sa spun, sunt doar surprinsa, nu ca mi -s urat la multi ani, adica nu numai, ci si pentru ca m-ati laudat, ca aveti incredere in mine si pentru ca m-ati facut sa ma simt importanta... poate ca nu tocmai asta a fost intentia dar asa m-am simtit eu.

Si acum sa trecem la lucruri practice.
Luni am depus coletul pentru Dianaalex, ieri masa de infasat pentru Georgiana P din Constanta .
Azi am ridicat coletul de la Piatra.
Laura, cand am vazut Scrisori din New Orleans am crezut ca am scris eu pe undeva ca nu am gasit cartea cand a fost cercul de lectura asa ca m-am bucurat ca o voi citi, dar cand am deschis-o pur si simplu mi-au dat lacrimile de emotie. Eu sunt asa o fire mai impresionabila, mai ales la semnele frumoase ale celor din jurul meu.
Iti multumesc pentru cadou din suflet. Genul asta de cadou este preferatul meu, pritenii (prietenele) stiu asta si cam cu o luna inainte de ziua mea se face lista de carti , asa ca la babyshower.
Multumesc frumos si pentru bonus si gecuta chiar e minunata. Sa vedem cine o va purta la primavara?! Eu sper ca Irina pentru ca Nadia deja poate purta o gecuta pe zi la cate i-au ramas mici sora-sii.
Ieri a fost o zi frumoasa, cu familia, pentru care am facut un tort cu ciocolata pura. Nu pentru ca asa as fi vrut ci pentru ca asa a iesit, fursecuri tot de mine facute.
Duminca mai fac o tura...find un VIP, ma serbez de 2 ori ca sa nu zic ma muncesc de 2 ori. Bine ca sotul ma va scoate maine la restaurant, unde va fi weekend cu mancare turceasca.
De-abia astept!

Ah, sa nu uit...toate platile le voi face pe 12 februarie cand vor intra banii de indemnizatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Ada, pot sa-ti spun ca blugii sunt super!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Ce ma bucur, sa-i porti sanatoasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput