Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 34
micki_mica spune:
Ducky, super coliere ai pus tu la vanzare!
Arata extraordinar de fain! Si pietricelele transparente par a fi niste lacrimi intr-o impletitura delicata si fff frumos lucrata!
M-am bagat la toate cele libere. Unul clar va fi al meu si restul mi se par cadouri superbe!
Miki a lu' Kiti
(povestea nasterii)
Selene_Bunny spune:
La Multi Ani, carmina!!! Sa fii iubita si fericita!!!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
pooh spune:
Carmina,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
pooh spune:
Fetelor,va multumim pentru voturi!Felicitari castigatorilor!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
diannaalex spune:
La Multi Ani Carmina multa sananate si fericire alaturi de cei dragi. Mult succes in continuare in tot ceeea ce faci
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
olim spune:
am sa ma duc maine dimineata sa vad ce rezolv.
cei drept ca doamna de la BT nu avea prea mult chef la ora 10
va multumesc
georgipuia spune:
LA MULTI ANI, CARMINA!!!! Sa fii sanatoasa, voioasa, iubita si implinita!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
anca16 spune:
Carmina si din partea mea LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
LoraG76 spune:
Carmina
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
madyrizi spune:
am mai vrut sa zic dimineata, pe langa urarea pt. Carmina, ca vreau sa cumpar magneti de frigider pentru baieti (evident) adica nu barbie sau altele asemenea, daca are cineva de dat.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii