Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna
Am dat si eu primul calificativ negativ, pentru Nico 23, niste mopine licitate din 18 noiembrie, nu raspunde la mailuri. Cum repun mopinele la bazar?

Mai astept pentru Alex Sara, a platit un set de decoratiuni de masa si m-a rugat sa trec platit un cozoroc protector pentru baie. Inteleg ca are probleme de sanatate cu un copil.

In curand o sa am nevoie de haine de gravi, deocamdata sunt leftera de bani, asa imi pare rau ca n-am putut licita ce a pus Luy

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mai detin eu niste haine de gravida, le pun cand spui tu ca-i ok! Felicitari! Doar sa-mi dai PM cand o fi, ca eu nu citesc chiar tot aici.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

adra_bell felicitari, sa ai sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Andra sarcina usoara!

Azi pleaca din Navodari colete pentru:
-Ioanna81
-Ioanna81
-madyrizi
-madaiulia
Multumim

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

adra_bell, felicitari !!! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos !
Nu mai suspina dupa bluzele acelea, mai am doua, nu am apucat sa le fac poze si sa le pun la bazar. Daca o sa-ti placa si o sa licitezi pt ele, sa stii ca nu ma supar daca nu platesti f.repede
Madyrizi, ma bucur mult ca-ti place si-ti vine bluza ! Sa o posrti sanatoasa si voioasa !
Valentina, sa poarte nepotica ta sanatoasa rochita, nu stiu cat de fericita a fost ea, insa daca i-a placut mamicii eu sunt bucuroasa ! Stiu cum e cu desenele, si eu o conving cu greu pe Maria sa inchidem calculatorul . Un pt tine si multa sanatate !
Viovio, ma bucur ca va place camasa, s-o poarte sanatos !
Mercedes, sa o poarte sanatos ! Multumesc pentru confirmare

Am mai pus cateva produse la bazar, pentru fetite de 18 luni :
- bluzite cu maneca lunga : rosie, alba,alba
- tricou
- pulover
Si mai este si un hanorac pentru fetite de 2 ani.
Sper sa va placa ! Spor la bazarit !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Luy, mai pui curand lucrusoare? Ca eu astept sa vad ce mai apare si apoi fac totalul :)
Imi place o bluzita din cele puse azi, numai ca la 'stare buna' am primit produse sub asteptari altadata si nu as risca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dodo, am uitat sa-ti spun ca am luat coletul ieri de la posta, sunt f. frumosi ciorapeii si-i va purta Adelina la anul. CD-ul inca nu a avut timp Iustina sa-l vada. Multumim!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Trec sa va salut
si sa-mi cer scuze de intarzieri de pachete, am de trimis la Adee, insa cred abia luni ajung, juniorul este iar racit, nu am voie sa-l scot din casa, aveam un proiect in curs care s-a cam dus si el...

De fkt_eva stiti ceva? Sau Bettyxx? Au produse castigate de la sfarsitul lui noiembrie si momentan nici un raspuns...

Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nerantula, din hainutele de la carpatina mai am cateva hainute de vara pe care inca nu le-am spalat si un impermeabil pe care scrie 86, acum e pe umeras la uscat.
La bazar nu am pus decat hainute care arata bine si pe care le-as fi dat fara probleme fetitelor mele sa le poarte. Daca am scris la stare 'buna', am facut-o in ideea ca se vede ca respectiva hainuta nu e noua. Dar nu sunt scamosate sau cu pete sau descusute, etc. Nu vreau sa insel asteptarile nimanui.
Daca vrei, imi poti spune ce te intereseaza si daca nu a licitat nimeni retrag oferta si-ti trimit respectivul articol. Daca iti place, il opresti si apoi il platesti in contul cui vrei tu. Daca nu, il repun la bazar fara nici o suparare, numai ca o sa-l expediezi tu celei care il va castiga. E bine asa ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Sarcina usoara Andra! Sa fie intr-un ceas bun!

Fetele interesatele.. am pus si eu 2 pantaloni de trening pentru 2-3 anisori, 2 camasi de fetita eleganta la 6-7 ani si un costum elegant de doua piese de baietel la 3 ani. As fi vrut sa pun link de la bazarul meu, dar apar intercalate cu neumanitarele si am renuntat. Cine e interesata sa intre la semnatura mea, va rog. Nu mai am vlaga sa pun link la fiecare produs in parte.

Somnic pufos si pe maine!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

De oboseala am uitat ce era mai important Sabina.p am ridicat coletelul... draguta foc bluzita. Multumim mult!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput