Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Georgipuia,la minr unde scrie ascunde ofertantul,apare numele tau.....
Io nu mai inteleg nimik

mamagiuliei 21.50 1/24/2011 5:40:59 PM
mamagiuliei 20.00 1/24/2011 2:56:50 PM
georgipuia 20.00 1/24/2011 2:56:50 PM
georgipuia 16.50 1/24/2011 2:35:48 PM
georgipuia 15.00 1/24/2011 2:35:26 PM
mamagiuliei 15.00 1/24/2011 2:35:26 PM
mamagiuliei 10.00 1/24/2011 12:30:06 PM

Ma debusoleaza complet... dar nu-mi bat capul mai mult de atat... ninge asa frumos...

Cand ai oferit 20, ti-a aratat sistemul ca mamagiuliei oferise in secret 15 inaintea ta si a completat 15-le ei apoi 16.50 urmatoarea treapata pentru tine.
Apoi mamagiuliei a setat secret parca 22 si sistemul a desecretizat 20-ul tau, si a adaugat automatul de 21.5 al ei.

Edit: m-am uitat si la ore si cred ca mai degraba a fost asa:
mamagiuliei a pus 20 din start, s-a inregistrat prima data 10, apoi ai venit tu si ai licitat 15, s-a dezvaluit 15-le mamagiuliei
Apoi ai pus 20, s-a dezvaluit 20-ul ei.
Si apoi a pus ea 22.

mamagiuliei, varianta 1 sau 2?

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

cred ca 2, 22 am pus cand a zis Giorgi ca nu da mai mult de 20, dar eu sunt deschisa sa impart frateste

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mai,fetelor,peste 1-2 sapt. mai bag o tura de servetelePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Numai sa nu ne mai certam, nu? Stati linistite... eu ma gandeam ca era mai corect sa zic eu 15 si la mamagiuliei sa apara direct 16,5... adica daca apare si de la mine 15 si de la ea, automat cam in acelasi timp.. si daca niciuna nu mai ridica, care e castigatoare? Subliniez: ambele oferte aceasi suma? Plus ca mi se pare aiurea... eu apar cu 15 si tot eu ma supralicitez cu 16,5 In fine... nu va zbateti acusica sa-mi trimiteti servetele ca nu plang dupa ele... data viitoate

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna
Am dat si eu primul calificativ negativ, pentru Nico 23, niste mopine licitate din 18 noiembrie, nu raspunde la mailuri. Cum repun mopinele la bazar?

Mai astept pentru Alex Sara, a platit un set de decoratiuni de masa si m-a rugat sa trec platit un cozoroc protector pentru baie. Inteleg ca are probleme de sanatate cu un copil.

In curand o sa am nevoie de haine de gravi, deocamdata sunt leftera de bani, asa imi pare rau ca n-am putut licita ce a pus Luy

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna
Am dat si eu primul calificativ negativ, pentru Nico 23, niste mopine licitate din 18 noiembrie, nu raspunde la mailuri. Cum repun mopinele la bazar?

Mai astept pentru Alex Sara, a platit un set de decoratiuni de masa si m-a rugat sa trec platit un cozoroc protector pentru baie. Inteleg ca are probleme de sanatate cu un copil.

In curand o sa am nevoie de haine de gravi, deocamdata sunt leftera de bani, asa imi pare rau ca n-am putut licita ce a pus Luy

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Felicitari!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Andra, felicitari! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina minunata!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Andra felicitari sarcina usoara sa ai.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna

O sarcina frumoasa sa ai, mami!
Poti licita daca in interval de 1 luna se intrevad noi fonduri, stii ca exista ragazul de o luna la plata.

Un anunt terminat in coada de peste ca acela, trebuie dublat, deci nu relistat. Acelasi text si aceeasi fotografie intr-un nou anunt.

Doresc sa atentionez ca in mail exista mailuri in asteptare pentru dianna, Ledi si Dodo venite intre 20 si 24 ianuarie.

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Adra, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Am luat de la posta, azi, coletul de la claudia.andrici si cel de la mari_paun. Multumesc!
Claudia, te anunt si cand primesc raspuns de la Iasi ca a primit si e in regula!

Mergi la inceput