Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Georgipuia,la minr unde scrie ascunde ofertantul,apare numele tau.....Io nu mai inteleg nimikPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am dat io 22
Merci Giorgi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
am ridicat colete de la luy - superba bluzita si imi vine foarte bine; si de la mihaela77O - ti-am trimis PM.

multumesc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

draga mea sabina p te rog sai dai confirmarea banutilor ce au intrat pt ducky eu tiam dat pm si mail dar nimic si nici ea nu a primit nimic am depus 7 ron pt gentuta ta si 10 ron pt ducky daca poti te rog sai faci confirmarea ca nu vreau sa am probl.
banii sunt depusi din data de 14 ian 2011 pe numele de vovcu ana irina
noi aici in buzias fiind oras mic nu avem scaner si trb sa merg in timisoara pt a scana si iti dai seama numai drumul cat este .
multumesc din suflet de intelegere te pupam

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Am ridicat azi coletul de la Claudia. Multumim mult! Raiatii sunt superbi si ii vin perfect fetei mele.

Am pus pachete pt anca16, carminabulina si donna79.

La multi ani, ducky! Sa fii sanatoasa si fericita!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

luy-am ridicat azi coletul,multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

Am reusit sa incarc si eu cateva poze cu Raul, ultimile sunt chiar recente de la terapii:http://picasaweb.google.com/106673632599017525925/RaulAreNevoieDeAjutor?authkey=Gv1sRgCPXgne6D_cqOpQE#

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna dimineata,
am rezolvat neintelegerea cu tonic. se pare ca platise, dar n-a cerut confirmare la nimeni, a trecut timpul si s-a pierdut evidenta.
am bifat ca platit.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Buna dimineata,
Las eu cafeaua pentru dimineata asta si va urez o zi buna.
Luy am primit camasa,este superba,multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Georgipuia,la minr unde scrie ascunde ofertantul,apare numele tau.....
Io nu mai inteleg nimik

Eu cand ma uitasem ultima data era mamagiuliei ultima ofertanta cu 20, dupa mine... sincer eu nu inteleg deloc sistemul automat de licitare (acuma sa nu intelegeti ca sufar ca am pierdut servetelele) dar apare mamagiuliei cu 2 oferte consecutive, apar eu cu oferta identica cu ultima a ei, din nou eu cu alte 2 oferte mai mari, mamagiuliei cu oferta identica cu ultima a mea, si iar mamagiuliei cu oferta mai mare... Acu serios... de ce se mai dubleaza aceeasi oferta la ambii ofertanti si nu supraliciteaza sistemul automat cu alta oferta mai mare? si de ce apare acelasi ofertant cu 3 oferte consecutive? (15, 16.5 si 20 eu in cazul de fata)

mamagiuliei 21.50 1/24/2011 5:40:59 PM
mamagiuliei 20.00 1/24/2011 2:56:50 PM
georgipuia 20.00 1/24/2011 2:56:50 PM
georgipuia 16.50 1/24/2011 2:35:48 PM
georgipuia 15.00 1/24/2011 2:35:26 PM
mamagiuliei 15.00 1/24/2011 2:35:26 PM
mamagiuliei 10.00 1/24/2011 12:30:06 PM

Ma debusoleaza complet... dar nu-mi bat capul mai mult de atat... ninge asa frumos...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput