Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 31
simonapro spune:
Buna seara!
Felicitari Andra, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Am primit coletul de la sweetyana, multumim.
Azi am pus colete pentru:
- Laura25
- madaiulia
- ursuleata
- ellinia
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Buna seara! Felicitari Andra, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi! Am primit coletul de la sweetyana, multumim. Azi am pus colete pentru: - Laura25 - madaiulia - ursuleata - ellinia Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Daca ai vazut ca scrie 'Piatra Neamt' si la mine si la ellinia de ce nu ai intrebat nimic? Iti spuneam sa faci un singur colet.
Eu le stiu pe toate fetele active la bazar din Piatra ( de fapt cam toate ne stim intre noi) si putem f. usor sa ne intalnim, sa primim coletele la comun. Sa tii minte pt data viitoare cand o sa mai fie cazul Multumim!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Buna dimineata! Poftiti la cafea! Pentru cine vrea, este si paine cu miere. EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Buna dimineata!
Saru'mana de cafea!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Fetele cu flacai mai marisori, niste pantaloni de trening de rulat prin casa pt un baiat de 5-6 ani (110-116), nu aveti de pus la bazar? Am constatat aseara ca mi s-a lungit baiatul brusc si cum 2 perechi de nadragi erau pe sarma, a trebuit sa ii dau unii care ii erau 3/4 (ei nu sunt 3/4 de felul lor, dar asa stateau pe el). Vreau pt acasa, deci fara pretentii, pot fi purtati, mai largiti, mai scamosati de la spalat, nu il sa il scot in lume cu ei. Multumesc anticipat!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mari_paun spune:
buna dimineata,
multumesc de cafea , am nevoie pt ca ieri Petru a fost vaccinat si toata noaptea s-a cam vaitata si m-am trezit din ora in ora, ori i-am dat tzatza care doar a pupat-o ca sa se simta bine, ori pur si simplu sta team cu el in brate pana adormea...asa ca sunt zombi
dodo-pui m-ai bifat "platit" i-a crescut parul piticului si trebuie sa-l perii
s-a trezit fug
mihaela77O spune:
azi avem o sarbatorita,deci sa-i zicem ce se cuvine:
la multi ani,carminabulina,sanatate multa iti doresc si sa fii fericita alaturi de cei dragi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ada_coman spune:
Carminabulina Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa te bucuri alaturi de cei dragi!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
luy spune:
La multi ani fericiti, carminabulina !
Multe
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )