Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 3
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Am mai adaugat si eu acum cateva produse la bazar:
Toate produsele le puteti vedea aici http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=53&page=3
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ana_micu83 spune:
Ziua buna dragele mele! participam si noi la un concurs pe DC(detalii la semnatura)...intentionam ca premiul (oricare ar fi el sa-l donam unui caz social din forum)...ne ajutati sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
Viovio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia.andrici confirm 20 lei de la viovio multumim frumos http://raulandrici.blogspot.com |
banutii sunt pentru:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11309 cu milioane de scuze la Simonapro pentru intarzierea la plata.
Am primit salopetica azi este foarte draguta,multumim frumos.
Si pentru
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2849 cu rugaminte la Luy sa ma bifeze si pe mine ca am platit.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Viovio
banutii sunt pentru: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11309 cu milioane de scuze la Simonapro pentru intarzierea la plata. Am primit salopetica azi este foarte draguta,multumim frumos. Si pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2849 cu rugaminte la Luy sa ma bifeze si pe mine ca am platit. Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN |
Confirmat.
Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Va salut si eu, sper sa treaca supararea de la noi, sa vina zile mult mai bune
Alexandrina sunt de acord cu tot ce ai scris si propus
Asta inseamna ca nu se vor mai face confirmari in topic aici?
Si inca ceva, cine stie cum am putea modifica lista neagra, mi se pare cam greu de parcurs in formatul actual.
Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui kid Va salut si eu, sper sa treaca supararea de la noi, sa vina zile mult mai bune Alexandrina sunt de acord cu tot ce ai scris si propus Asta inseamna ca nu se vor mai face confirmari in topic aici? Si inca ceva, cine stie cum am putea modifica lista neagra, mi se pare cam greu de parcurs in formatul actual. |
Asa as zice, sa nu se mai faca aici confirmari.
Cu lista neagra, eu am mai zis: se poate face un Excel in loc.
Dar nu-i vad rostul, ce scrii acolo despre cineva la fel de bine poti scrie in comentarii la adresa persoanei, si e mult mai vizibil si mai clar cat de "negru" e respectivul in comparatie cu "albele" sale. Eu n-am citit lista neagra niciodata, si am deschis-o numai din considerente organizatorice.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
dicirstea spune:
Sa inteleg ca nu mai e cazul sa spun aici si sa pun linkuri, daca factura mi-a fost bifata ca si platita?
Mikaeela ai fost foarte rapida.
Ar fi cam sa va pove ce am patit ieri ? De ce nu am mai ajuns si la Transilvania sa platesc ptr Diana si Dodo. Citez din mesajul pe care l-am scris la "stup", aviz vecinelor din Colentina:
"aveam 3 sacose pline ochi si mi-a fost greu sa merg pe jos 2 statii asa ca am luat troleibuzul (iarasi prima oara), cand sa cobor, il vad pe cel din fata mea cum incearca sa ma fure, tragandu-mi fermoarul de la geanta. De fapt era o gasca de 3 insi, peste 180 fiecrae, de etnie roma, dar spilcuiti in stilul caracteristic (pantofi de lac, zulufi gelati), unul s-a postat in coasta mea si 2 in fata, chiar pe scari. Eu imi trageam geanta inspre mine, aia ma inghesuiau si fortau fermoarul. Ajung in statie, cobor si ma uit la fermoar...desfacut jumatate. Nu am apucat sa verific pana in fundul gentii daca mi-au luat ceva (a avut Doamne Doamne grija de mine si dupa ce am facut cumparaturile am inghesuit portofelul la fundul gentii cu multe chestii inutile pe deasupra.) dar m-am panicat ca nu am vazut porofelul. Asa ca m-am urcat inapoi in masina, i-am vazut ca erau acolo, asa ca am sunat imediat la 112, ei au coborat langa mine pe scara, iar eu ii descriam la telefon. Ii desfac haina celui care tragea de geanta mea dar nu avea nimic ascuns, in schimb il vad cand paseaza ceva prin spate celui gelat care mascheaza rapid intr-un rucsac . Cand a oprit masina la semafor au forta usa si au coborat, eu dupa ei...nu stiu de unde am avut asa o nebunie de curaj si nu imi imaginez cum aratam eu alergand cu o ditamai geanta pe umar, 3 sacose cu haine fluturande si cu telefonul la ureche fugarind 3 pungasi.
Acum imi da mana sa fac haz de necaz, dar aseara alergam si plangeam si strigam, operatoarea imi striga si ea la telefon sa ma opresc sa astept politia, ca e pe drum.
Pana la urma hotii s-au despartit, 2 intr-o parte, unul in alta, asa ca a trebuit sa ma opresc"
Am incheiat citatul.
Am banii, voi plati luni datoriile,
Diana multumesc pentru incredere.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
micki_mica spune:
Buna,
Am platit si eu in contul pentru EMA, 20 lei pt bluzica aceasta, pusa la bazar de catre Luy.
Fooooarte draguta! Abia astept sa o probez!
Multumesc!
Miki a lu' Kiti
(povestea nasterii)
ada_coman spune:
Nu ne mai iubeste nimeni sa ne dea si noua un vot?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ada_coman Nu ne mai iubeste nimeni sa ne dea si noua un vot? |
votat!!!ce dulce e!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...