Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 20
cris_82 spune:
gata, nu ma mai agit ca iar ma nervozez si nu ma vreau ridata
ma duc maine dimineata si la 9 fix le ciocan in geam sa ma primeasca
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
madyrizi spune:
am primit pe mess urmatorul mesaj de la twinwings:
"buna Mady
am apelat la tine pt ca tocmai am primit un mail in care ma intreba cineva daca sunt ok pt ca cineva se plangea pe umanitare ca nu reusesc fetele sa dea de mine.in cazul in care mai citesti ceva in genul asta te rog mult sa anunti ca din lipsa de timp si nu din rea vointa nu mai reusesc sa intru...am inceput serviciul dupa aproape 4 ani iar Paula merge la camin.ne trezim dimineata la 5 pt naveta si ajung acasa la 7-8 seara.sa nu cumva sa creada cineva ca e nesimtire daca raspund tarziu la mailuri.daca nu ti cer prea mult te rog anunta tu fetele.multumesc anticipat si pup cupilasii tai dulci"
am vrut sa-l transmit mai departe, la voi, in parte ca sa o intelegeti si in parte sa stiti ca o am eu pe mess si ii pot trimite un mesaj daca aveti nevoie.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madaiulia spune:
Cris eu am platit de multe ori la sfarsitul programului, chiar dupa ce incuiasera usa, dar intrasem inainte de 17:00, asa ca mi-au luat banii.
Nu stiu de ce ti-au zis tie asa. La ce banca ai patit-o?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
cris_82 spune:
La brd,dar e first time cand mi se intampla asa ceva
BAZAR
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Boti aia cu hello kitty ma intereseaza si pe mine, ca fiimea e slaba si se apropie de 2 anisori, deci baga mare ca are cine sa-i cumpere. Apropos am castigat salopeta.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 La brd,dar e first time cand mi se intampla asa ceva tot o mica terorista am ramas BAZAR |
am patit-o si eu, acu' ceva timp, plus ca am vrut sa alimentez contul soacrei si au zis ca nu se poate sa depun bani fara sa am buletinul ei la mine si nu am reusit sa ma inteleg cu domsoara d ela ghiseu pana nu a venit directorul.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
cris_82 spune:
deci nu sunt singura..cred ca depinde si unde nimerim,daca d-na de la ghiseu a vizat frumos noaptea
BAZAR
Laura25 spune:
L-am flocait si eu de i-au mers fulgii pe un tinerel, proaspat angajat la BRD. Mi-a zis o prostie si dupa ce i-am zis sa isi cheme seful, cu caietelul lor cu tarife bagat sub nas i-am zis ca e mai rusine sa spui prostii decat sa iei caietelul sa citesti sau sa rogi clientul sa astepte sa verifici in regulamentul bancii. M-a tinut minte vreo doua luni dupa aia, cum apaream la ghiseu, cum ma lua cu 'Saru'mana! Ce mai faceti? Cu ce va ajutam azi?'
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 L-am flocait si eu de i-au mers fulgii pe un tinerel, proaspat angajat la BRD. Mi-a zis o prostie si dupa ce i-am zis sa isi cheme seful, cu caietelul lor cu tarife bagat sub nas i-am zis ca e mai rusine sa spui prostii decat sa iei caietelul sa citesti sau sa rogi clientul sa astepte sa verifici in regulamentul bancii. M-a tinut minte vreo doua luni dupa aia, cum apaream la ghiseu, cum ma lua cu 'Saru'mana! Ce mai faceti? Cu ce va ajutam azi?' |
Super... stii cat apreciez omul care nu lasa capul in jos si inghite nemestecat? Asa o atitudine, daca s-ar generaliza.. s-ar schimba multe in ro a noastra... In fine.. mi-e mila si de tanarul nou angajat, dar asa invata omu...
Fetele (dianaalex, leditia, sabina.p, mikaela ) ati primit mesajul meu? Au intrat banii mei? Pls nu ma tineti in suspans...
Multumesc si week-end placut!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?