Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 19
boticelina spune:
Ada, dar Karina nu-i acelasi model ca fi-mea? Astia-s blugi pt gagici din alea slabe, de exemplu cei cu Hello Kitty chiar ii sunt lunguti, dar o strang pe pulpe de nici nu potate urca scarile cu ei, i-a purtat pana la gradinita si de acolo inapoi acasa am adus-o in trening ca mi-a fost mila de ea
Aia Next sunt mai larguti (desi nu foarte...), da'-s 92-98 si nu-i mai vin in tur (ii sunt scurti in talie, la spate)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Ada, dar Karina nu-i acelasi model ca fi-mea? Astia-s blugi pt gagici din alea slabe, de exemplu cei cu Hello Kitty chiar ii sunt lunguti, dar o strang pe pulpe de nici nu potate urca scarile cu ei, i-a purtat pana la gradinita si de acolo inapoi acasa am adus-o in trening ca mi-a fost mila de ea Aia Next sunt mai larguti (desi nu foarte...), da'-s 92-98 si nu-i mai vin in tur (ii sunt scurti in talie, la spate) Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Sa stii ca asta ma gandeam si eu :)) Poti pune eventual si niste masuratori si atunci vad daca "ma bat" cu Laura sau nu.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Laura25 spune:
Am si eu o cerere . Aveti cumva de pus la bazar un antemergator /premergator din ala de care te tii de o bara si impingi? Ceva de genul http://www.toyz.ro/premergatoare/molto/premergator-hipo/
(Am aflat ca baietelul de la Tarcau care a fost operat la picioruse in urma ajutorului primit de la actiunea '3 sate' a inceput sa faca primii pasi. I-a fost dat jos gipsul de la ambele picioare si incearca,timid, sa paseasaca. Se tine insa de pat si ii e frica. Ma gandeam ca asa o jucarie l-as ajuta sa prinda curaj. As vrea sa ii cumar sa ii duc o 'masinarie' de asta. )
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cris_82 spune:
Mai fetelor,de ce nu spuneti ca la banci se fac depuneri pana la ora 13:00 cica dupa ora asta ciu-ciu..sa revin mainemiha sorry,am fost azi la banca dar fara succes maine rezolv sigur
Am pus si noutati,dar sunt oleaca amestecati si cu neumanitare,asa ca nu vad dau link
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
Laura25 spune:
cris_82, cine ti-a zis asa ceva?!! E prima data cand aud ca o banca refuza sa ia bani.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui cris_82 Mai fetelor,de ce nu spuneti ca la banci se fac depuneri pana la ora 13:00 cica dupa ora asta ciu-ciu..sa revin mainemiha sorry,am fost azi la banca dar fara succes maine rezolv sigur |
cris,relax,mama...eu nu fug nicaieri...dar n-am auzit asa ceva la banca,mai ales ca iei au program pana la ora 17!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui cris_82 mandra de la ghiseu...sa imi pice fata tot o mica terorista am ramas BAZAR |
E o proasta. Io am depus si la ora 4 p.m.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Jasmin012 spune:
Buna
Cris, nici eu nu am mai auzit de asa ceva, si am platit de multe ori si la sfarsitul programului.
fetelor, eu am inceput ieri sa lucrez in alta parte, ca dincolo nu mai puteam sa stau "la negru". Sper sa-mi primesc banii munciti si sa nu iau teapa, ca am de platit produse si am nevoie de bani sa trimit niste pachete acolo unde am promis. Si sa vad cum reusesc si sa ajung la banca, pentru ca am fix programul 9-17, exact acelasi ca la banci....
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
cris_82 spune:
va dati seama ce fata am facut eu acolo,dupa am mai stai si cu tero la o ditamai coada frate,ca parca se sparsese conducta
sa mor daca mai inteleg
si nici la o alta sucursala de a lor nu am mai ajuns ca e greu tare pe jos cu pitica asta a mea
tot o mica terorista am ramas
BAZAR