Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 21
Leditia spune:
georgi,am confirmat produsele pe site,la bazar,dupa noile reguli si te-am si anuntat ca am facut confirmarea.
Multumim.
sunt pe fuga,scz..va pup pe toate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Alex@Sara spune:
,deci nu imi ajunge mie starea in care sunt,ca am facut o boacana mai mare decat mine......mi-am pierdut marti,la spital buletinul.Nu stiu ce sarapania am facut,ca la internare normal ca il aveam,am vrut sa il dau lui tanti de la garderoba pt halat ,dar ma stie si nu mi l-a luat...si de atunci e negru intens in mintea mea,oricat incerc sa scotocesc ce am mai putut face cu el.Azi a trimis al meu pe cineva la spital sa intrebe daca l-a gasit/predat careva...cica se uitau aia ca la felul 45 la saracu om .Si azi am scotocit prin casa dupa cartea de alegator macar..si aia a intrat in pamant,si la banca nu pot face nimic fara buletin.Nici macar o copie nu mai am dupa el,ca ultima am dat-o la fisa Dariucai,la spital.Azi am plans iarasi aproape toata ziua.Fetele din Bucuresti,apelez la voi,care ati putea veni sa ne vedem luni/marti in zona Oborului ,sa mergem impreuna la banca sa platesc odata datoriile de la bazar.Daca puteti careva,trimiteti-mi PM ca nu am timp sa intru sa citesc pe aici.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Alex@Sara spune:
sa va mai zic una,si ma duc sa imi caut funia sa mi-o pun de gat....nu mai imi gasesc cheile de la casa.Am fost iesita pe la vre-o 11 de am preluat o comanda de la cineva,am incuiat si intrat in casa.De la 6 fara 20 caut la ele de turbez,si nu-s nene,nu-s .Acum cand au venit copiii de la gradinita,mi i-a dat peste gard ,de chiuiau ca nebunii,poate deacum numai asa or sa vrea.
Clar,am nevoie de ceva pt imbunatatirea memoriei ca maine poimaine uit si ccum ma cheama
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
carminabulina spune:
Buna seara!
Am inviat...de ieri de fapt, dar azi ma simt chiar bine...fizic, psihic ma iau de mana cu Alex@Sara .
Dar...am primit azi niste felicitari hand made care mi-au infrumesetat ziua. Sa stiti ca daca doriti o felicitare frumoasa dar si deosebita apelati la Selene careai si pe aceasta cale ii spun Bravo!
ada_coman spune:
Dodo am ridicat pachetul, multumim frumos! E tare dulce palariuta si bluzita ne vine.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Am si eu o cerere . Aveti cumva de pus la bazar un antemergator /premergator din ala de care te tii de o bara si impingi? Ceva de genul http://www.toyz.ro/premergatoare/molto/premergator-hipo/ (Am aflat ca baietelul de la Tarcau care a fost operat la picioruse in urma ajutorului primit de la actiunea '3 sate' a inceput sa faca primii pasi. I-a fost dat jos gipsul de la ambele picioare si incearca,timid, sa paseasaca. Se tine insa de pat si ii e frica. Ma gandeam ca asa o jucarie l-as ajuta sa prinda curaj. As vrea sa ii cumar sa ii duc o 'masinarie' de asta. ) Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, am eu ceva, dar nu e chiar ce vrei tu.
Este o masuta de joaca, dar care e si premergator.
Eva cu ea a invatat sa se ridice in picioare:)...si a cutreierat casa tot cu ea.
http://www.okazii.ro/catalog/51262332/antepremergator-simba.html
Tocmai ce o stransesem si o bagasem in dulap.
Daca crezi ca i-ar fi utila, ti-o trimit direct, nu o mai pun la bazar si depui tu cat vrei si cui vrei.
Edit: uite aici, se vede mai bine: http://www.okazii.ro/catalog/51840156/jucarie-educativa-premergator-4-in-1-de-la-simba-baby.html#galerie
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Laura25 spune:
alex_andra, multumesc mult! Cam cat e de innalta? Ma gandesc ca pustiul are 1 an jumate. Daca e prea joasa masinaria, sa nu trebuiasca sa stea prea aplecat ca sa o tina cu manutzele. Eva daca ar impinge-o prin casa, ar sta aplecata tare?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
o masor si revin
Edit: masurat: 45 cm in inaltime, la nivelul manerului. Manerul poate fi lasat si mai jos, este reglabil. La fel si masa, se poate pune paralele cu solul, sau oblica.
Este buna si de jucarie si de premergator.
Eva are 90 de cm si nu sta aplecata, e ok la nivelul mainilor.
Laura25 spune:
Alexandra, daca nu ti-e prea greu, te rog mult sa mi-l trimiti. Iti multumesc din suflet! O sa pun banutzii pt Robi, daca e ok si pt tine.
Ma apuc de 'crosetat' articolul pt prima pagina a site-ului despre actiunea '3 sate' si ne da Mirela apoi iconitze.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Laura, o pun la posta luni.
Nu mai tin minte daca am salvat adresa ta, mai trimite-mi-o o data, te rog.
Banii,ii depui cat vrei tu, cui vrei si cand poti.
Eu am luat de la bazarul vechi, o masuta identica,pentru o prietena, cu 20 de lei. Noua este intre 60lei-80 lei, depinde de magazin.(eu a cumparat-o cu 60 de lei, de la quelle)
PS:ma bucur tare mult ca operatia baietelului a avut succes,este si datorita tie