Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
am intrat sa va anunt ca timp de 4 zile nu am acces direct de acasa la cont...de aceea va rog sa-mi trimiteti odata cu mail-le si scanul /foto de pe chitanta .
multumesc de intelegere
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mari_paun spune:
buna fetele,
vreau sa o felicit si sa-i multumesc Alexandrinei pt tot efortul de a merge mai bine si mai eficient bazarul cu GMAIL. E mai usor de urmarit desi eu am ceva probleme cu ... cateva detalii...care le voi rezolva repede
toate fetele
claudia.andrici spune:
BUNA
Am pus azi la psta colete pt '
laura25
ellinia (am pus 2 unu pe adresa ta si unul pe cea de la Iasi )
boticelina spune:
Buna ziua fetele iubitele, am intrat sa va spun ca am primit pachetele de la monica70, dodo, mikaeela si dianaalex/ancadragoman, azi mai am trei avize, unul cred ca-i de la Mari, deci va anunt mai tarziua ce-am mai primit , Craciun in toi de ianuarie fu la mine acasa...
Si vroiam sa va intreb: e cineva interesat de blugi de fetita pt 3 ani (98)? Am 2 perechi superbe, unii Next purtati de vreo 3-4 ori si unii absolut geniali Marks&Spencers cu Hello Kitty, licenta Sanrio, noi-nouti, purtati fix 10 minute deoarece ii sunt stramti
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Si vroiam sa va intreb: e cineva interesat de blugi de fetita pt 3 ani (98)? Am 2 perechi superbe, unii Next purtati de vreo 3-4 ori si unii absolut geniali Marks&Spencers cu Hello Kitty, licenta Sanrio, noi-nouti, purtati fix 10 minute deoarece ii sunt stramti Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Da, eu!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
buna,
am mai pus cateva lucruri pentru david si alexandru.
sper sa va placa si sa le oferim un ajutor.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ada_coman spune:
citat din mesajul lui boticelina Si vroiam sa va intreb: e cineva interesat de blugi de fetita pt 3 ani (98)? Am 2 perechi superbe, unii Next purtati de vreo 3-4 ori si unii absolut geniali Marks&Spencers cu Hello Kitty, licenta Sanrio, noi-nouti, purtati fix 10 minute deoarece ii sunt stramti Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Si noi si noi la rand
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
ada_coman spune:
Ada,multumesc pt ajutor si intelegere! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Cu mare placere, Mihaela!
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Selene_Bunny spune:
Io vreau rochite marimea 92-98! Mai grosute!
Si vreau sa pun 2 rochite la bazar, sunt mai de casa, joaca, ziceti-mi 2 cazuri care au mai mare nevoie de bani acum.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ada_coman spune:
Kokiy multumim tare mult pt lucrusoare si pt bonus! Ffff frumoase hainutele!
Daria
Karina
POZE