Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
am intrat sa va anunt ca timp de 4 zile nu am acces direct de acasa la cont...de aceea va rog sa-mi trimiteti odata cu mail-le si scanul /foto de pe chitanta .

multumesc de intelegere

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
vreau sa o felicit si sa-i multumesc Alexandrinei pt tot efortul de a merge mai bine si mai eficient bazarul cu GMAIL. E mai usor de urmarit desi eu am ceva probleme cu ... cateva detalii...care le voi rezolva repede

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

BUNA
Am pus azi la psta colete pt '
laura25
ellinia (am pus 2 unu pe adresa ta si unul pe cea de la Iasi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna ziua fetele iubitele, am intrat sa va spun ca am primit pachetele de la monica70, dodo, mikaeela si dianaalex/ancadragoman, azi mai am trei avize, unul cred ca-i de la Mari, deci va anunt mai tarziua ce-am mai primit , Craciun in toi de ianuarie fu la mine acasa...

Si vroiam sa va intreb: e cineva interesat de blugi de fetita pt 3 ani (98)? Am 2 perechi superbe, unii Next purtati de vreo 3-4 ori si unii absolut geniali Marks&Spencers cu Hello Kitty, licenta Sanrio, noi-nouti, purtati fix 10 minute deoarece ii sunt stramti

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Si vroiam sa va intreb: e cineva interesat de blugi de fetita pt 3 ani (98)? Am 2 perechi superbe, unii Next purtati de vreo 3-4 ori si unii absolut geniali Marks&Spencers cu Hello Kitty, licenta Sanrio, noi-nouti, purtati fix 10 minute deoarece ii sunt stramti

Da, eu!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
am mai pus cateva lucruri pentru david si alexandru.
sper sa va placa si sa le oferim un ajutor.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Si noi si noi la rand

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Citat:

Ada,multumesc pt ajutor si intelegere!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Cu mare placere, Mihaela!

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io vreau rochite marimea 92-98! Mai grosute!

Si vreau sa pun 2 rochite la bazar, sunt mai de casa, joaca, ziceti-mi 2 cazuri care au mai mare nevoie de bani acum.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Kokiy multumim tare mult pt lucrusoare si pt bonus! Ffff frumoase hainutele!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput