Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 17
aka spune:
am platit azi cartile de la Luy in contul lui David.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1407
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1714
Luy trimit pm cu adresa.
va pup pe toate, multa sanatate bolnaviorilor.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
diannaalex spune:
am ridicat colete de la Ada Coman si Mihaela 770 multumesc frumos. Sunt superbe
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Am trimis azi colete pentru : ada1002001 Viovio madyrizi micky_mica Adee Mercedes Sper sa ajunga cu bine si va placa ! Multumesc ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Ce frumusete de bluza!
A meritat lupta pentru ea!
Multumesc!
Miki a lu' Kiti
(povestea nasterii)
Selene_Bunny spune:
Eseea, te rog, imi spui cati cm au papuceii astia?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13197&n=pantofi-piele-marimea-23
Exterior si interior?
Am probleme cu incaltamintea pentru Daria, i-am luat si din piata, si rau am facut, am dat bani putini, dar... parca mai rau i s-a deformat mersul. Ghetute imblanite, si nu-i tin cald deloc, venea mereu cu piciorusele inghetate, ba chiar umeda soseta.
Ea poarta cam 22-23, dar depinde de constructia pantofiorului.
Daria nu e lata la piciorus, e normala.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Eseea spune:
Selene, eu tocmai intrasem pe bazar acum ( si pe forum) ca vroiam sa inchid licitatia ( deocamdata, cel putin) pt acesti pantofi. Acum o ora !!! ( de ce nu-mi dati pm cand va intereseaza ceva???) i-am trimis unei cunostinte sa-i probeze fetitei ei, sa vada daca ii vin ( pantofii sunt ff frumosi si am dat 150! de ron pe ei). Daca nu ii vin fetitei, iti dau pm, ok? imi pare rau ..si eu as fi vrut sa se vanda aici la bazar, dar stateau de o gramada de vreme....
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Eseea Selene, eu tocmai intrasem pe bazar acum ( si pe forum) ca vroiam sa inchid licitatia ( deocamdata, cel putin) pt acesti pantofi. Acum o ora !!! ( de ce nu-mi dati pm cand va intereseaza ceva???) i-am trimis unei cunostinte sa-i probeze fetitei ei, sa vada daca ii vin ( pantofii sunt ff frumosi si am dat 150! de ron pe ei). Daca nu ii vin fetitei, iti dau pm, ok? imi pare rau ..si eu as fi vrut sa se vanda aici la bazar, dar stateau de o gramada de vreme.... Mami de fetita si de baietel Everything is hard before becoming easy... |
Poate am noroc, totusi...
Interesant ca, atunci cand am rasfoit Bazarul dupa incaltaminte pentru copii - 0-4 ani, pantofiorii astia nu mi-au aparut...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
luy spune:
micky_mica, a si ajuns la tine ??? Wow ! Am trimis-o ieri la ora 13 !
Ma bucur mult de tot ca-ti place ! S-o porti sanatoasa si voioasa !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sweetyana
buna, stiu ca am intarziat ff mult cu coletele, respectiv 4 colete, pt monnvas, adablack, danutaaa si simonapro. coletele le-am dus la posta luni, dupa-amiaza, si am trimis si mail-uri la fiecare in parte. stiu ca am intarziat mult dar am avut anumite pb, de sarbatori m-am imbolnavit, apoi a luat gripa bblina, apoi fata cea mare. mai am un colet, pt lgabil, voi lua legatura prin pm.. imi cer scuze inca o data, si va multumesc daca intelegeti. Doina mami de fete Andrada Erika (05.09.2010) si de Cristina Anamaria (06.09.2005) Hainute la BAZAR INSCRIU REPREZENTANTI ORIFLAME |
Multumesc. Eu n-am primit mail, bine ca ai zis aici. Te anunt cand ajunge.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
mihaela77O spune:
fetele,sunteti bine?
pe unde umblati?
va dau o calda,poate apareti dupa miros!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui diannaalex am ridicat colete de la Ada Coman si Mihaela 770 multumesc frumos. Sunt superbe |
Diana,ma bucur ca-ti plac,sper sa-i plac la fel si vecinei tale!
Ada,multumesc pt ajutor si intelegere!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...