Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 16
mari_paun spune:
buna ziua fetele
Iata ( ca sa ma dau mare) micul meu...explorator.
Inspiratie de pe DC http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSCF0560-1.jpg
sory pt offtopic
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Ok,fetelor,azi incerc sa pun servetelele....doar ca nu stiu la ce pret? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg |
io te rog doar sa dai link aici la bazar
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
szivarvany spune:
citat din mesajul lui mari_paun buna ziua fetele Iata ( ca sa ma dau mare) micul meu...explorator. Inspiratie de pe DC http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSCF0560-1.jpg sory pt offtopic BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
ioi ce dulce eee un dulce-dulce si frumos si fericit
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
pooh spune:
Mari_paun,e un frumoooossss!!!Vai ce dor mi-e du un bb asa mic si dulce si parfumat!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
ellinia spune:
citat din mesajul lui ada_coman Buna ziua! Am pus coletul pt Ellinia aseara si l-am ridicat pe cel de la kokiy, dar l-am uitat in masina. |
Waw, ce rapida esti! Multumesc. Pazesc posta.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Edit: am vazut poza lui Petru. Ce frumusel e... si in ce peisaj e incadrat Mari, ai de ce sa te lauzi!
ada_coman spune:
citat din mesajul lui mari_paun buna ziua fetele Iata ( ca sa ma dau mare) micul meu...explorator. Inspiratie de pe DC http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSCF0560-1.jpg sory pt offtopic BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Superb Petru!!! Mari sa va traiasca si sa fie sanatos!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
ada_coman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellinia
Waw, ce rapida esti! Multumesc. Pazesc posta. Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) Edit: am vazut poza lui Petru. Ce frumusel e... si in ce peisaj e incadrat Mari, ai de ce sa te lauzi! |
Ffff rapida
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Alex@Sara spune:
buna ziua tuturor.
Stiu ca am creat probleme pe aici,dar am fost intr-o perioada nespus de urata,nici acum inca nu mi-am revenit,caci pe cand s-a mai luminat putin starea mea,ne-a dat peste cap vestea ca Daria are pb cu implanturile de la ochisori.Am vb cu Mihaela00O7 sa ii trimit ei banii sa plateasca BRD -ul,iar BT si reiffeisen sa depun eu.Si azi am mers la BT sa pun banii, si cand am ajuns,nu aveam buletinul ca am fugit sa nu scap autobuzul ca am lasat-o pe Daria dormind Asa ca merg din nou dimineata dupa ce dau teroristi mari la gradinita.O sa revin cu chitantele BT si reiffesen dimineata.
Numai bine tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
szivarvany spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara buna ziua tuturor. Stiu ca am creat probleme pe aici,dar am fost intr-o perioada nespus de urata,nici acum inca nu mi-am revenit,caci pe cand s-a mai luminat putin starea mea,ne-a dat peste cap vestea ca Daria are pb cu implanturile de la ochisori.Am vb cu Mihaela00O7 sa ii trimit ei banii sa plateasca BRD -ul,iar BT si reiffeisen sa depun eu.Si azi am mers la BT sa pun banii, si cand am ajuns,nu aveam buletinul ca am fugit sa nu scap autobuzul ca am lasat-o pe Daria dormind Asa ca merg din nou dimineata dupa ce dau teroristi mari la gradinita.O sa revin cu chitantele BT si reiffesen dimineata. Numai bine tuturor Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
CE probleme cu implanturile ????
Nu-mi vine sa cred
luy spune:
Alex@andra, multa sanatate fetitei tale ! Nu stiu ce probleme are, sper sa nu fie grav si sa se rezolve
Am pus la bazar tricourile Cars: unul bleumarin si unul gri, pe ambele scrie 5/6 ani, am pus si dimensiuni.
Pentru fetite, am adaugat un hanorac GAP pt 18-24 luni donat de carpatina , este foarte frumos
Sper sa va placa si sa se stranga banuti pentru copii !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )