Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna ziua fetele

Iata ( ca sa ma dau mare) micul meu...explorator.
Inspiratie de pe DC http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSCF0560-1.jpg

sory pt offtopic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Ok,fetelor,azi incerc sa pun servetelele....doar ca nu stiu la ce pret?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

io te rog doar sa dai link aici la bazar

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

buna ziua fetele

Inspiratie de pe DC http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSCF0560-1.jpg

sory pt offtopic

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

ioi ce dulce eee un dulce-dulce si frumos si fericit

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mari_paun,e un frumoooossss!!!Vai ce dor mi-e du un bb asa mic si dulce si parfumat!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Buna ziua!

Am pus coletul pt Ellinia aseara si l-am ridicat pe cel de la kokiy, dar l-am uitat in masina.

Waw, ce rapida esti! Multumesc. Pazesc posta.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Edit: am vazut poza lui Petru. Ce frumusel e... si in ce peisaj e incadrat Mari, ai de ce sa te lauzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

buna ziua fetele

sory pt offtopic

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Superb Petru!!! Mari sa va traiasca si sa fie sanatos!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Buna ziua!

Am pus coletul pt Ellinia aseara si l-am ridicat pe cel de la kokiy, dar l-am uitat in masina.

Waw, ce rapida esti! Multumesc. Pazesc posta.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Edit: am vazut poza lui Petru. Ce frumusel e... si in ce peisaj e incadrat Mari, ai de ce sa te lauzi!

Ffff rapida

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

buna ziua tuturor.
Stiu ca am creat probleme pe aici,dar am fost intr-o perioada nespus de urata,nici acum inca nu mi-am revenit,caci pe cand s-a mai luminat putin starea mea,ne-a dat peste cap vestea ca Daria are pb cu implanturile de la ochisori.Am vb cu Mihaela00O7 sa ii trimit ei banii sa plateasca BRD -ul,iar BT si reiffeisen sa depun eu.Si azi am mers la BT sa pun banii, si cand am ajuns,nu aveam buletinul ca am fugit sa nu scap autobuzul ca am lasat-o pe Daria dormind Asa ca merg din nou dimineata dupa ce dau teroristi mari la gradinita.O sa revin cu chitantele BT si reiffesen dimineata.
Numai bine tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

buna ziua tuturor.
Stiu ca am creat probleme pe aici,dar am fost intr-o perioada nespus de urata,nici acum inca nu mi-am revenit,caci pe cand s-a mai luminat putin starea mea,ne-a dat peste cap vestea ca Daria are pb cu implanturile de la ochisori.Am vb cu Mihaela00O7 sa ii trimit ei banii sa plateasca BRD -ul,iar BT si reiffeisen sa depun eu.Si azi am mers la BT sa pun banii, si cand am ajuns,nu aveam buletinul ca am fugit sa nu scap autobuzul ca am lasat-o pe Daria dormind Asa ca merg din nou dimineata dupa ce dau teroristi mari la gradinita.O sa revin cu chitantele BT si reiffesen dimineata.
Numai bine tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

CE probleme cu implanturile ????
Nu-mi vine sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Alex@andra, multa sanatate fetitei tale ! Nu stiu ce probleme are, sper sa nu fie grav si sa se rezolve

Am pus la bazar tricourile Cars: unul bleumarin si unul gri, pe ambele scrie 5/6 ani, am pus si dimensiuni.
Pentru fetite, am adaugat un hanorac GAP pt 18-24 luni donat de carpatina , este foarte frumos
Sper sa va placa si sa se stranga banuti pentru copii !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput