Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 15
sweetyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Hello. Fetelor, ce se intampla cu Sweetyana? Am castigat un produs neumanitar pe la finalul lui noiembrie, l-am platit pe 15 decembrie (am avertizat-o ca voi plati abia pe 15 dec si a fost de acord) si de atunci... nimic. I-am trimis doua mailuri si iarasi nimic. I-am trimis PM lui Flowers, a promis ca se va interesa (asta a fost acum o saptamana sau doua)... Io ce fac acum?? Nu m-am aruncat la dat negative si la scandaluri de la inceput fiindca stiu ca-i bazarista serioasa. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
buna,
stiu ca am intarziat ff mult cu coletele, respectiv 4 colete, pt monnvas, adablack, danutaaa si simonapro.
coletele le-am dus la posta luni, dupa-amiaza, si am trimis si mail-uri la fiecare in parte.
stiu ca am intarziat mult dar am avut anumite pb, de sarbatori m-am imbolnavit, apoi a luat gripa bblina, apoi fata cea mare.
mai am un colet, pt lgabil, voi lua legatura prin pm..
imi cer scuze inca o data, si va multumesc daca intelegeti.
Doina mami de fete Andrada Erika (05.09.2010) si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
Hainute la BAZAR
INSCRIU REPREZENTANTI ORIFLAME
mikaeela spune:
Buna dimineata,fetelor.
Lulu ,eu voi merge cu Ionela la sanatoriul de copii Techirghiol si vom sta cel putin 3 saptamani.
Va las si eu...
Va pup si o zi cat mai placuta va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ellinia spune:
Mikaela, cand anume pleci? Incerc sa ajung zilele astea la banca sa platesc bluzita, nu de alta, dar, la cat m-am batut pe ea, de abia astept sa o vad!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
lulu77 spune:
miha, ai PM.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mikaeela spune:
citat din mesajul lui ellinia Mikaela, cand anume pleci? Incerc sa ajung zilele astea la banca sa platesc bluzita, nu de alta, dar, la cat m-am batut pe ea, de abia astept sa o vad! Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Elinia eu luni plec ,dar azi pun si bluzita ta la posta
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
dicirstea spune:
Mikaeela, ai PM si de la mine
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Eseea spune:
fetelor, am mai pus si eu azi o pereche de blugi f frumosi :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15066&n=blugi-86-cm
si cred ca am mai pus cateva pe care nu le-am anuntat aici, las link cu toate produsele mele ( sunt 2 pagini) :
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Eseea&searchtype=2
Mikaeela, am primit coletul.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
georgipuia spune:
citat din mesajul lui pooh Mamici de fetite,printesele voastre nu colectioneaza servetele? Am niste dubluri,si daca sunt doritoare,le-as pune la bazar |
Olaaa... pooh finuta mea colectioneaza... e de la tara si as bucura-o cu noutati... Deci eu una as fi interesata.
Astazi va achita mihaela007 on line pentru mine totul si revin pentru confirmare apoi.
O zi minunata va doresc si ma pun pe recuperat.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
ada_coman spune:
Buna ziua!
Am pus coletul pt Ellinia aseara si l-am ridicat pe cel de la kokiy, dar l-am uitat in masina.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
pooh spune:
Ok,fetelor,azi incerc sa pun servetelele....doar ca nu stiu la ce pret?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg