Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 10
Jasmin012 spune:
Buna.
Mikaeela, multumesc.
Fetelor, stiti ceva de Sabina si Alexia? Ca nu au mai scris demult.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
ellinia spune:
Parca sunt plecate in strainatate, in Italia, nu?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Neatza! Am primit pachetul de la dianaalex, multumesc frumos, bluzita e foarte draguta! Si pe cel de la twinwings, multumesc, e frumoasa bluzita, numai buna pentru la vara! tuturor! Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Ma bucur ca iti place sa o porti sanatoasa.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pooh spune:
Luy,am primit coletul(aveam niste emotii ca o sa am probleme la posta,pentru ca am buletinul expirat,la sfarsitul saptamanii trebuie sa-l scot pe ala nou,si m-am prezentat la ghiseu cu cartea de alegator-totul a fost ok)So,produsele sunt superbe,sunt incantata,iar bonusulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
luy spune:
pooh, tare ma bucur ca-ti plac
Sa le porti cu placere !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
monica70 spune:
Am platit si eu azi in contul lui Bogdan si al Emmei. Am trimis si chitantele si la mailul bazarului,dar nu am primit nicio confirmare inca.Am inteles ca s-a schimbat ceva la confirmari,n-am trimis eu unde trebuia?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
mari_paun spune:
citat din mesajul lui monica70 Am platit si eu azi in contul lui Bogdan si al Emmei. Am trimis si chitantele si la mailul bazarului,dar nu am primit nicio confirmare inca.Am inteles ca s-a schimbat ceva la confirmari,n-am trimis eu unde trebuia? MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI |
confirm plata am facut-o si pe gmail
diana11 spune:
Am platit astazi in pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12514, 8 lei.
Va rog sa confirmati. Multumesc.
dicirstea spune:
citat din mesajul lui mari_paun dicirsteate mai intereseaza acest produs? |
Daaaaa!!!
Parca il luase cineva...ce s-a intamplat?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
M-am bagat iar, dar sper ca nu ma lasi sa mi se lungeasca urechile iar dupa el....4 zile???
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare