Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Buna fetelor, imi pare rau dar nu mai pot merge astazi la posta sa pun coletele pt Viovio si micky-mica, ieri am fost la cumparaturi cu sotul si bebelusa si am uitat caruciorul in portbagaj ( de dimineata sotul a plecat cu masina la serviciu ). Asa ca le voi trimite maine, va rog sa nu va suparati . Intre timp am mai primit confirmare ca s-au platit si blugii , asa ca mai pregatesc 2 colete, unul pt Ada si unul pt Mercedes ( cu siguranta o sa-mi confirme cineva plata ).
V-am zis eu ca am rugat-o pe prietena mea din State sa-mi trimita ceva cu Cars pt bazar. Din pacate cei de la Disney Store nu prea fac si reduceri la gama asta, asa ca mi-a trimis 2 tricouri de 5-6 ani pe care a dat 20 $ ( mi-a trimis fata si chitanta ). Asa ca acum am o dilema : eu le-am luat pt a le dona la bazarul umanitar, la ce pret credeti ca as putea sa le pun, ca sa le si ia cineva ? Eu nu-mi dau seama daca 30 ron vi se pare mult pt un tricou original . Voi ce parere aveti, le pun la 20-25 ron si sa sper sa se liciteze cat mai mult, ca sa se stranga banuti pt copii ?
Imi pare rau ca nu a gasit reduceri adevarate, adevarul este ca eu i-am specificat sa fie neaparat cu Cars si Bucsa, acum ce sa fac daca fata nu a gasit mai ieftine...
Astept sugestii de la voi si pe urma le pun la bazar

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Da Luy, poti sa le pui la ce pret doresti. faptul ca-i bazar umanitar nu cred ca inseamna sa ne fie teama sa cerem un pret corect pe un produs nou si original cum spui tu.
Eu astept cu interes!

Btw, revin peste 2-3 zile, momentan sun bolnava, de acum o ora am intrat pe antibiotic si sper sa fiu sanatoasa de ziua mea. Stiti ce am? Puroi in gat si m-a pus in cur, scuzati expresia!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

gianina am primit azi sacul de dormit. E superrrrr ! Exact ce cautam. Merci

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmina, multa sanatate
Si io mai patesc de`astea si de fiecare data ma mir ca`n prima zi, cum naiba la X ani sa fac de`astea E arta, dom`le

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am adaugat :
-sandale piele pt baieti,mar 23
-ghete mar 23,produse in Germania

Produse donate de Lulu77...si tot la ea se afla,ea le va expedia

Azi revin si cu ceva hainutze pentru baietei donate tot de Lulu77

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana11

Am platit astazi in pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12514 , 8 lei.
Va rog sa confirmati. Multumesc.

Trebuie sa trimiti mail la adresele pentru cazul umanitar pentru care ai platit.
Cu chitanta doveditoare sau datele de identificare pentru plata si linkul de mai sus.

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate, Carmina!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza! Carmina cand e ziua ta? Ca poate suntem in aceeasi zi! Si a mea urmeaza.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multa sanatate, carmina ! Sa te faci bine rapid ! Multumesc de raspuns. asa voi face

Fetelor, imi puteti trimite si mie pe PM adresa lui madyrizi ? Plec intr-o ora la posta si as vrea sa-i trimit si ei pachetul, a platit bluza de la mine. Se anunta o racire a vremii si nu stiu cand mai pot s-o scot pe bebelusa ( nu ca azi ar fi stralucit, dar am promis ca trimit produsele la cateva fete ). Pe factura e o adresa care e cam ciudata ( asa mi se pare mie ) si nu vreau s-o trimit aiurea.

Multumesc !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

luy, ti-am trimis adrsea pe PM, dar sa stii ca e corecta si cea din factura. eu stau la curte, de aia e asa scurta.
pupici.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mady, sper ca nu te-ai suparat! Ca-mi fac procese de constiinta .

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput