Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 9
Eseea spune:
Valentina,carticica asta era "neumanitara", te-am marcat ca platit.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Am castigat si eu asta: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10625 m-am intalnit azi cu Essea, i-am dat banutii, o sa va confirme si ea banuiesc, ca sa ma treceti si pe mine cu produsul platit. "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Produsele care nu sunt puse in vanzare la bazarul umanitar e treaba vanzatorului sa le managerieze. Deci e doar intre tine si Essea afacerea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Ada_coman ,am pus ieri colet ****************************** "Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul" |
Multumesc frumos! Anunt cand il primesc!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
mihaela77O spune:
am uitat sa spun ca am pus si eu ieri dupa amiaza,colete pt:
madyrizi,dianaalex,anca16,ramona_patra si valentina22!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Azi am pus colete ptr:
DiCristea
Boticelina
LGabil
Alexandrina
Eseea
Ursuleata si
Jasmine.
Maine voi pune o alta serie de colete.
Va pup si o zi placuta va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
luy spune:
Buna fetelor, imi pare rau dar nu mai pot merge astazi la posta sa pun coletele pt Viovio si micky-mica, ieri am fost la cumparaturi cu sotul si bebelusa si am uitat caruciorul in portbagaj ( de dimineata sotul a plecat cu masina la serviciu ). Asa ca le voi trimite maine, va rog sa nu va suparati . Intre timp am mai primit confirmare ca s-au platit si blugii , asa ca mai pregatesc 2 colete, unul pt Ada si unul pt Mercedes ( cu siguranta o sa-mi confirme cineva plata ).
V-am zis eu ca am rugat-o pe prietena mea din State sa-mi trimita ceva cu Cars pt bazar. Din pacate cei de la Disney Store nu prea fac si reduceri la gama asta, asa ca mi-a trimis 2 tricouri de 5-6 ani pe care a dat 20 $ ( mi-a trimis fata si chitanta ). Asa ca acum am o dilema : eu le-am luat pt a le dona la bazarul umanitar, la ce pret credeti ca as putea sa le pun, ca sa le si ia cineva ? Eu nu-mi dau seama daca 30 ron vi se pare mult pt un tricou original . Voi ce parere aveti, le pun la 20-25 ron si sa sper sa se liciteze cat mai mult, ca sa se stranga banuti pt copii ?
Imi pare rau ca nu a gasit reduceri adevarate, adevarul este ca eu i-am specificat sa fie neaparat cu Cars si Bucsa, acum ce sa fac daca fata nu a gasit mai ieftine...
Astept sugestii de la voi si pe urma le pun la bazar
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
RHYANNA spune:
doar va pup
buna dimineata
nu am avut timp sa va citesc dar nu v-am uitat
recuperez la noapte
claudia.andrici spune:
buna
Am primit coletul de la tine madyrizi merci mult e fff frumoasa bluzita si imi vine ca si turnata