Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 9
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianafedorca elenada pe mine m-ai facut mai slaba cu 200 gr dar nu ma supar Alecsia cum 1 milion 10 sedinte cu antrenor personal? mi se pare foarte putin, unde faci? Giova la vitamine doar fructe si legume crude, hai ca nu e asa greu, poti sa-ti faci o slaat acu avocado care e foarte satios si super bun nu mai zic de sanatos pufuletasa fac si eu cartofii dar fara mustar , o sa incerc si cu mustar sa vad cum sunt _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si Anastasia Ioana (7 iulie 2009) "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
Sunt din provincie, sigur in Bucuresti e cu mult mai mult.
Dau si eu raportul: am mancat 4 banane si in seara asta am mancat carnita cu cartofi prajiti Am calcat stramb, asta e. Maine o iau de la capat: proteine. Trebuie sa ma adun cumva, luna viitoare imi ajunge rochia de mireasa.
elenada spune:
Nu stiu ce e cu mine dar urlaaaaaa foamea in mine.
Cred ca am inceput sa ma plictisesc de cura mai ales ca nu mai dispar usor kg. Trebuie sa ma tin tare si sa nu renunt.
Daca ati sti ce mancaruri visez si ce salivez gandindu-ma la cartofii aia la cuptor cu usturoi.
Maine am proteine asa ca voi papa piept de pui marinat. acum il pune sotul la marinat. maine numai il fac.
azi am papat migdale smochine, compot de ananas si o salata cu rosii castraveti ardei si ceapa.
mine e o zi minunata. pap carnita. carnivora mai sunt.
Adriana ai vazut ce draguta sunt. te slabesc eu daca nu o face dieta.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
sara_amira09 spune:
Salut fetele!Azi am fost la ziua de proteine.Am papat varza calita cu carnaciori.FFF bun!!!Maine cred ca pap iar varza calita si supa crema de legume.
Elena- nu puteai sa ma faci si pe mine mai slaba ca vad ca nici eu nu mai slabesc, sunt in sapt 3 si vad ca stagnez.Dar nu ma las...
Va pooop si spor la slabit.
Giova spune:
gata si ziua de fructe. am fentat cu cateva alune si un biscuite. dar m-am mentinut cat am putut de tare si chiar nu mi-a fost asa foame.
Elena mersi pt. lista. Greu se scapa de ultimele kg...hai curaj ca nu mai ai mult. Ziua de apa nu cred ca o voi tine, daca rezist o luna cu dieta asta.
Sara_amira buna idee. Maine la zi de proteine si eu voi face varza calita cu carnaciori, sau cremvusti...vad eu. Mi-e pofta de supa crema de rosii, dar cred ca o pastrez pt. ziua de amidonuri.
Adriana mersi. am papat o banana, vreo 3 porto, un kiwi si 1 mar. destul de putin, zic eu...dar nu am prea simtit nevoia. pe data urmatoare cumpar avocado, pomelo chiar si ananas, cu toate ca nu ma omor dupa el.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
Giova felicitari ca ai trecut cu bine de vitamine, cat ai scazut in ziua de vitamine? si eu tot o luna vreau sa tin dieta dupa care ma bag la mentinere tot pe rina, inca o luna pana pe la paste apoi trec pe raw toata vara
la ziua de vitamine poti manca nuci, alune, caju, migdale, crude
va pun link cu 2 salte super bune pt ziua de vitamine
Salata cu avocado
Salata frantuzeasca
eu azi sunt la carbo si mi-am facut de aseara sosul pt spaghete cu ciuperci(reteta elenada ) azi fierb cateva spaghete si gata papa, abia astept sa pap, sosul e deliciossssss
si maine ajung si eu la vitamine , abia astept sa vad rezultatele la cantar, in prima saptamana am tot avut abateri si mai mult am stat pe loc dar saptamana asta m-am facut cuminte, sport n-am mai apucat ca mi-a venit CM si n-am avut chef dar de saptamna viitoare incep din nou
meniul pt azi:
Carbohidrati
MD: 2 portocale
P: spaghete cu sos de rosii si ciuperci
C: 3 biscuiti si suc de legume:morcov, telina, sfecla rosie
o zi buna
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
korri spune:
Sa nu mai aud pe aici ca mi-e foame, m-am plictisit si alte comentarii!!!!!!
Fruntea sus si mergem mai departe!!!!!
Asta e o mustrare mai mult pentru mine, dar e valabila si pentru voi
adriana multumim de retete par delicioase
Eu sunt cuminte si incerc sa ma imprietenesc cu noul meu cantar, poate e mai prietenos decat cel vechi.
Azi amidoane, cum spuneam cartofi la cuptor cu rozmarin, ceva salata pe langa pentru ca e sanatoasa si sa nu fiu tentata sa mananc prea multi cartofi si muuuuulta apa
puup
Giova spune:
nEATZA!
Adriana in ziua de carbo am pus cele 400 gr pe care le-am dat cu o zi inainte. asa ca la ziua de fructe am scazut la loc gramele puse la carbohidrati...400gr. Nu stiu daca e bine sau nu....tot la -900gr sunt deocamdata, dupa 4 zile de dieta.
Meniu zi proteine:
MD: jumate de banana si cafelutza.
P: varza calita cu carnitza.
C: tot la fel...reduc doar portia.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
Giova pai deh clatite americane ti-a trebuit , lasa e bine ...eu mi-am propus 1 kil pe saptamana , azi baga mai multa varza si mai putina carnitza
cu foamea o sa ne obsinuim si la un moment dat n-o s-o mai simtiti si pe mine ma apuca seara poftele...la mine sunt mai mult pofte decat foame si ii dau cu sucuri, aseara m-am umflat cu 800 ml de suc de legume si nu mi-a mai trebuit nimic
hai ca se poate
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler