Discutam despre: "Dieta Rina (13)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna,

Azi a fost carbo si la mine. Dimineata o portocala, la pranz 3 covrigi, seara 2 covrigi. Nu simt nevoia de ciocolata.
Maine vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vin si eu la un raport intarziat, scuze elenada, saptamana trecuta am mai dat jos 1kg, deci am 69,5kg.

Azi proteine, asa ca am mancat piftelute cu rosii si pranz si seara.

Pup si spor la slabit in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Gata am facut modificarile pe prima pagina.

Doris e bine 1 kg, Eu am dat jos 700gr saptamana care a trecut.

Spor la slabit fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor,

Eu sunt la zi de carbo azi, inca cantarul nu arata vreo diferenta, doar ma simt mai bine, mai putin balonata.
Vroiam sa va intreb daca voi tineti cont de cantitati si daca da, cam care ar fi ele?
Incerc sa vad daca asta poate fi o problema la mine.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Buna dimineata,
Ma trec si eu pe lista cu apa pe 31 .Trebuie sa o tin pentru ca stagnez cam de mult si poate ma imprietenesc cu cantarul.Mi-am luat unul nou, electronic, de disperare ca cel vechi poate s-a stricat. Din pacate nu cantarul era de vina
Cu ambitie, mai departe

Azi proteine, o dau pe lactate, niste salata cu ceva branza prin ea si apa la greu.

Jos kilogramele !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Multumesc elenada, azi sunt la amidonuri, dimineata mi-am facut un suc de portocale, la pranz si seara mananc salata orientala.

Mi-am propus ca data viitoare la amidonuri sa-mi fac cartofi prajiti cu salata, oare pot sau faptul ca-s prajiti nu-i indicat? Imi ploua in gura numai la gandul lor.

Pupici si spor la slabit in continuare.

Mergi la inceput

Doris, eu in fac cartofii la cuptor, si ies la fel de buni ca si cei prajiti dar mult mai sanatosi.
Oare pot pune aici un link cu o reteta ff buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Eu tot oscilez intre 62 de kg si 61 kg. Sper sa scad pana la urma.

Doris si eu am pofta de cartofi prajiti dar nu e permis. Ma gandeam sa ii fac la cuptor si cu usturoi si rozmarin. deja salivez.

spor la slabit

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Eu ii fac asa: ii fierb inainte 10 minute (taiati cubulete mai mari), apoi ii amestec cu o combinatie de ulei de masline, rozmarin, mustar, usturoi, sare. Ies f f buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

elenada pe mine m-ai facut mai slaba cu 200 gr dar nu ma supar

Alecsia cum 1 milion 10 sedinte cu antrenor personal? mi se pare foarte putin, unde faci?
Giova la vitamine doar fructe si legume crude, hai ca nu e asa greu, poti sa-ti faci o slaat acu avocado care e foarte satios si super bun nu mai zic de sanatos
pufuletasa fac si eu cartofii dar fara mustar , o sa incerc si cu mustar sa vad cum sunt

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput