Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 7
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianafedorca Alecsia cam cat platesti pe luna pt antrenor personal? _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si Anastasia Ioana (7 iulie 2009) "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
Buna,
Adriana, 1 mil pentru 10 sedinte. Daca merg mai des, cand expira 10 sedinte o iau de la capat.
Astazi am mancat asa: dimineata o portocala si jumatate; la pranz orez cu salata de varza. Aseara nu am fost la sala dar m-am antrenat singura. Astazi o sa fac la fel, pentru ca abia joi ajung la sala.
Va pup.
elenada spune:
gata fetelor am actualizat prima pagina. daca a omis ceva sau am gresit sa imi spuneti.
Spor a slabit
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
pufulet74 spune:
Buna dimineata :)
Multumesc mult Elena :)
O zi frumoasa sa aveti :)
Eu azi am amidonuri si mi-am propus sa mananc cartofi la cuptor si supa de legume.
Giova spune:
ma primiti si pe mine?
am mai tinut si eu dieta asta vara trecuta, doar o luna si am dat jos 6 kg.
Acum e a 3-a zi, carbohidrati- ziua mea preferata. Nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine, caci nu stiu cum rezist.
Elena poti trece si la mine 66,7 kg....target...60.
sunt curioasa cum stau dupa o sapt. de dieta, caci dupa 2 zile aveam mai putin cu 900 gr.
azi voi papa paste sau pizza, iar la masa de seara, 2 clatite americane.
La ziua de vitamine se pot consuma si supe/creme de legume? sau trebuie sa fie toate proaspete?
tin minte ca le mancam proaspete, dar fentam la greu ziua asta cu pufuleti.
si o zi usoara sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
dana81 spune:
Pfiuuu...vitamine si la mine...si mor de foame, acum mi-am facut o salata de mere si sfecla rosie nu stiu daca e pranz,gustare sau cina ca mananc incontinuu de dimineatza fructe...
Spor la slabit!!!
MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)
dana81 spune:
Ziua de apa eu o tin luni pe 31, cine mai doreste...cine mai pofteste?sunt sigura ca voi avea nevoie de galerie
MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)
giovana spune:
Si eu tot la ziua de vitamine... Basculez la greu fructe si la pranz cred ca-mi fac o salata de rosii cu castraveti si putin ulei. Si eu ma gandesc cu groaza la ziua de apa. Tot pe 31 o am si eu. Ne incurajam reciproc.
Bun venit fetelor care au hotarat sa ni se alature.
si slabire usoara!
elenada spune:
Buna fetelor
Giova bine ai venit in club si spor la slabit. Sper sa reusesc sa te trec in seara asta in listuta
Fetelor voi vreti sa tineti ziua de apa. Ce curajoase sunteti. Eu ar trebui sa o tin pe 1 feb. sa vedem daca o tin. ma mai gandesc. As putea sa incerc avand in vedere ca pe 1feb sunt parintii mei la mine asa ca are cine sa se ocupe de copii. mi-as permite sa zac o zi lesinata prin casa.
Azi am avut zi de carbo
am papat paste cu sos de rosii si la cina clatite americane cu afine si mere.
maine ziua cu vitamine. urat
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux