Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 10
elenada spune:
Pufulet greu de raspuns la intrebarea cu cantitatile. Eu una nu am mancat foarte mult dar nici putin. de multe ori am mancat foarte putin la pranz si mai mult la cina.in general am mancat cat mi-a trebuit dar eu in general nu ma mananc mult cantitativ.
korri gata nu mai urlu de foame. promit
azi m-am urcat pe cantar si aveam 61.3 kg asta dupa ziua de vitamine. azi cred ca pun iar pe mine. of vreau sa vad si eu cantarul la 61. se poate
azi proteine. ador ziua asta.
giova ce ai maine in meniu? te intreb ca sa stiu daca vin la tine la masa sau nu
spor la slabit fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
pufulet74 spune:
Multumesc Elena :)
Din cate am vazut eu nu este restrictie la cantitati dar totusi eram curioasa sa vad daca cineva a vazut diferente, tine cont de aspectul asta
Eu cred ca mananc cantitati normale, dar din pacate si eu seara am mancat cam aceeasi cantitate ca si la pranz (la pranz nu imi e asa foame si e ok, dar seara imi e mai greu).
Giova spune:
Pufulet mananca sa te saturi si incet incet redu cantitatea. eu de obicei bag mai mult la pranz si putin la cina.
Adriana eu nu sunt mare fan carne...asa ca bag varza la greu. Nici nu o fac cu mult ulei, asa mai pt. dieta, sper sa nu comenteze prea tare sotul, ca si el vrea dintr-asta.
da, am cam exagerat la ziua de carbo. lasa ca data urmatoare imi fac niste paste cu zucchini si seara mananc o praji mica sau biscuiti.
Elena pe maine nu stiu...poate un ghiveci de legume cu orez...si seara o supa crema de rosii. Am pus-o azi la foc pt. copii si ma bag si eu la o portie. te astept la masa, cum sa nu!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Giova suna bine meniul pt maine. Sper sa nu busesc cura weekendul asta ca tentatiile sunt mari
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
adrianafedorca spune:
Giova supa crema de rosii cum o faci?
cu rosii la conserva sau proaspete? as face si eu ca n-am facut niciodata si tare imi place tot ce e cu rosii, poate place si copiilor
pufulet de cantitati nu scrie pe nicaieri , manaci in limite normale, nu pui in farfurie sa dea pe afara, daca citesti retetele din carte o s avezi ca l aunele retete dau si cantitati uite de ex mi-a sarit una acum in ochi retetea KEBAB DE PUI SI SALATA ... Se pun 250 g piept de pui (sau curcan) t#259;iat în fâ#351;ii mici într-o tigaie de teflon, ...cantitatea asta e si pt masa de pranz si pt masa de seara , ideea e ca daca mancam sear amai putin vedem si rezultatele mai repede
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Alecsia spune:
Buna fetelor,
Astazi cantarul meu arata mai putin cu 1.5kg fata de luni. E bine zic eu..
Astazi am avut proteine: dimineata 1 banana; pranz carnita de pui cu salata de varza, seara- sala .
Maine la amidoane ma gandesc la cartofi la cuptor sau tocanita de mazare.
Giova spune:
Alecsia super bine.
Adriana pana sa=tu raspund, vad ca ti-a dat linkul Lucia dincolo. eu tot dupa reteta ei o fac, cu bulion, nu rosii proaspete.
Elena lasa ca daca nu, papam un cartof la kartoffel in mall.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
Alecsia bravooo, cand ai nunta?
eu nic nu ma mai cantaresc maien ca am avut o abatere azi ...deh am facut paine si miroseaaaa in toata casa si am mancat o felie cu cascaval...da' maine am zi de vitamine sper sa-mi iasa cascavalul pe nas
gata ma fac cuminte
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
korri spune:
Pfiu...dar vorbarete ati mai fost azi, cumva sa mai uitati de foame?
Bravo Alexia luni poate dai la raport -2kg
giova, supa de rosii , pot veni si eu la masa?, daca nu macar reteta sa ne-o dai si noua....
puup
Giova spune:
si eu am dat-o in bara si inca acum seara. am fost la ziua unui coleg de-a lui fiu-mio si am papat vreo 3 covrigei, o felie de tort si 3 bucatele de praji tip dobos. Maine dim. cred ca nu ma urc pe cantar si mananc numai fructe, cu toate ca am amidonuri.
Adriana si tu ai calcat stramb? eu mor cand intru in mag. de paine ce fain miroase....mai au si praji acolo si salivez instant numai uitandu-ma la vitrina.
Korri copiez aici textul cu reteta de supa de rosii, facuta de o prietena:
iei 2 cepe potrivite, 2-3 morcovi potriviti, telina mai multa, patrunjel radacina 1-2,un cartof mai prapadit, le pui la fiert in putina apa, cam jumate chiar mai putin apa(simpla, suun cub de concentrat de pui, cel mai bun e cu supa de pui) si ulei de masline. Cand da in clocot pui suc de rosii la cutie sau pasata(poti si suc si rosii in conserva blenduite, dar sa fie mai mult pana se umple oala) si lasi sa fiarba la foc mic. Tre sa scada niscaiva zeama, dupa scoti tot afara si blenduiesti sau tai marunt(daca vrei mai cremos, probezi si tu cu lingura pe acolo si gusti, atunci mai bine faci cu belndarul fara ceapa) si torni inapoi in oala, dc belnduiesti pui si o lingura de unt. Si mai lasi un pic si potrivesti de gust cu ce vrei tu si ce are voie Balasz sa pape(poti sa-i scoti lui separat sau va mai adaugati voi la masa sare, piper, legume uscate).Adogi crutoane facute in ulei de masline/orez/taitei de casa/galuste/spaghete...dupa preferinte. Si mai pui patrunjel verde tocat.POfta!
eu dupa reteta asta am facut, maine face si Adriana...doar ca eu am uitat sa pun cartoful acum...si am bagat cam tot ce aveam zarzavat in frigi. Rosii am folosit bulion facut in casa, si am blenduit tot. a iesit putin mai groasa, ca o crema. Copiii mei o mananca bine cu galuste din gris.
Maine voi manca si eu, dar goala, fara nimic altceva.
mamica de 2 smecherasi