Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 11
Alecsia spune:
Giova, Adriana, Korri, multumesc
Adriana, ti-am trimis PM .
Astazi amidoane. Mi-ati facut pofta cu supa de rosii N-am facut niciodata cu rosii de la cutie, doar cu rosii proaspete si bine coapte. Nu se simte gustul de conserva, cum e la gust?
Cred ca astazi raman la tocanita mea de mazare.
Giova spune:
si eu am zi de amidonuri. tocmai am pus la foc un ghiveci de legume cu orez. si poate papa si putina ciorbitza de rosii.
Alecsia eu o fac cu pasta de rosii facuta in casa.
M-am urcat pe cantar de dim., nu am pus, dar nici jos nu am dat. sper sa ma tin de dieta azi.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
Giova eu nu m-am cantarit de dimi ca-mi stricam ziua, o fac maine dupa ziu ade azi de vitamine
vad ca pana acum sunt ok, nu mi-e foame: am baut un suc de porto de dimi , apoi o banana acum 3 portcale, am degand pe la 5 nsite caju crud si mai pe seara pe la 7-8 jumatate de pomelo sau ananas
pt maine la proteine fac drop de ciuperci...am gasit ieri reteta pe culinar si cred ca e delicioasaaa
va pun aici reteta in caz ca va tenteaza
-se toaca marunt 1 legatura ceapa verde, 1 ceapa alba, 2 catei de usturoi si 600 g ciuperci proaspete
-se calesc ciupercile, ceapa si usturoiul pana scade toata zeama lasata de ciuperci.
- se separa 4 oua, albusurile se bat spuma
- dupa ce s-a racit compozitia de ciuperci se amesteca cu galbanesurile, 2-3 linguri de pesmet, cateva fire de patrunjel, sare, piper si albusurile spuma
-se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (sau unt si faina)
- se bate bine un ou si se pune peste compozitie
-se da la cuptor pentru aprox 30 min
- se scoate, se lasa sa se raceasca si se serveste
pup
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
yupyyyyy n-am avut nicio abatere pana cum si nici nu cred ca o sa mai am, pana l aurma seara am papat o salata din cateva rosii cherry si 1 castravete si gata acum bag un film si nani , maien sper sa arate bine cantarul ca daca nu il arunc pe geam
si noapte buna
_
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Giova spune:
Adriana ce vina are bietul cantar? .
Ieri la amidonuri a fost ok...am stat la povesti prin mall cu Elena, am cinat si nu am avut nicio abatere.
azi la carbo am incercat sa respect, doar ca am mancat vreo 2 biscuiti in plus.
Maine dim. ma cantaresc si dau datele dupa prima sapt. de dieta.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
elena dau si eu raportul, 55,8kg, ieri dimi arata mai bine dupa o zi de vitamine dar nah a urmat ziua de proteine si am mancat cam mult drop de ciuperci...oricum la cate abateri am avut de cand am inceput e buna orice scadere
Giova n-are nicio vine saracu' tb sa gasesc si io un vinovat nu? ...acu' n-o sa zic ca sunt numai eu vinovata ca am pofte
o saptamana minunata va dorresc
aaa eu m-am hotarat sa tin rina asa:
o zi proteine, apoi o zi vitamine, o zi amidonuri, iar vitamine si tot asa dupa fiecare zi bag si vitamine ca sa slabesc mai repede...acum sa vedm cat o sa rezist
pup balerinele
_
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetelor :)
La raport: azi dimineata aveam 61,8 adica cu 700 de grame mai putin.
Mi se pare putin, dar continui. Mi se parea normal sa slabesc mai mult la inceput.
Adriana, esti curajoasa, bravo, tinem pumnii.
Eu azi am zi de carbo, pranz paste cu sos de rosii iar seara cuib cu ciocolata :)
Giova spune:
Neatza!
Dupa o sapt. de Rina vin si eu la raport....65,4kg, cu 1,3kg mai putin.
Nu e spectaculos, dar la cum am trisat eu ma declar multumita. sa merg tot asa ar fi ok pt. mine.
Adriana buna ideea ta cu ziua de vitamine. Poate voi incerca si eu asta mai incolo, cand vad ca nu mai dau asa mult jos.
Initial ziceam ca ma cantaresc doar maine, dupa vitaminele de azi...dar nu ar fi fost corect.
Azi sunt la vitamine...
Pana acum am bagat apa si o banana si inca beau din cafelutza. sa vedem cum voi rezista.
o sapt. buna sa aveti si cu cat mai multe kg pierdute.
mamica de 2 smecherasi
DORIS_71 spune:
Vin si eu la raport, azi am 68kg, deci saptamana asta record, am slabit 1,5kg. Cei drept am cam fost certata cu mancarea saptamana asta.
Azi amidonuri, cred ca am sa-mi fac un orez cu sparanghel.
Spor la slabit in continuare.
miki713 spune:
Buna fetelor!vad ca la voi merge bine treaba la mine foarte prost,sapt trecuta am ramas fara net si nici dieta nu am tinut-o din cauza unor probleme, dar de azi o reiau, nu cred ca e vreo problema ca o iau de la capat nu? Azi o dau pe branza ca tare mi-e pofta,si trebuie sa-mi vina si uratiii..ufffaa.Sper sa reusesc sa tin dieta deacu incolo ca m-am saturat!!!
O saptamana cat mai placuta si mult spor la slabit!