Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 12
elenada spune:
Buna fetelor
Ce mai faceti voi. Vad ca slabiti nu va incurcati.
Eu am rezistat eroic in weekend dar nu stiu daca voi mai rezista de acum in colo ca sunt la mine parintii mei si nu vreti sa stiti ce bunatati au gatit. miroase in casa intr-un mare fel si eu cica ar trebui sa mananc fructe
azi sunt la ziua de vitamine
M-am cantarit azi dimineata si am 61 de kg. Am dat 5 kg jos.
Sunt foarte multumita de felul in care arat acum. blugi care abia ma cuprindeau acum imi sunt largi.
Sper sa reusesc diseara sa modific lista.
Pana atunci va astept la raport fetelor
Spor la slabit
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
giovana spune:
Hop si eu la raport: 72.3 kg -1.3kg intr-o saptamana!
Azi apa..apa si iar apa. Acum de dimineata o sa beau si o cafea. Sper ca am voie. Ceai pot sa beau?
Azi nu o sa mai ies din casa deloc. Fac exercitii si beau apa.
Spor la slabit!
Giova spune:
Elena sa inteleg ca sari peste ziua de apa?
te cred ca nu rezisti bunatatilor...eu numai cand ii pun sotului in farfurie ma trece o foame....
Azi la ziua de vitamine am fentat cu 2 biscuiti si acum la ora 18 am mancat o salata in care am bagat si mazare, si fasole si porumb fiert, si putin ton. asta e...dar macar sunt satula acum.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Alecsia spune:
Buna seara tuturor,
La mine doar 1 kg saptamana asta. Se cunoaste ca nu m-am tinut de dieta, din pacate am o perioada grea la job si nu prea am timp sa mananc. Cred ca sar saptamana asta peste Rina, o sa-mi fie prea greu sa-mi stea capul la dieta, dar promit sa o iau de la capat de luni.
Raman saptamana aceasta alaturi de voi si revin in forta de luni , la proteine .
si noapte buna!
sara_amira09 spune:
Salut fetele!Intru si eu rapid sa dau raportu:69.8kg desi cantaru ba arata 69.8 ba 70 depinde unde il pun.Uneori chiar cu diferente mari de tot.Eu iau varianta cea mai fericita.AM dat jos un kg desi nu stiu cum ca am cam trisat sapt asta!Promit ca ma fac fata cuminte si ma tin de treaba!
Giova- eu azi am fost la proteine, am ales lactatele si am mancat la pranz o salata de rucola, varza alba, varza rosie, morcovi si inca ceva(gata taiata de la METRO)cu branza feta si juma de cutie de perlute din branza proaspata.Seata restul de perlute si cascaval intre doua felii de paineIn rest m-am tinut de apa, ceai...
Inca nu imi vine sa cred ca de 3 sapt nu am pus gura pe ColaMi-e un pic dor dar fac inca un ceai si-mi trece
Eu nu cred ca tin ziua de apa.Am inteles ca se instaleaza faza de platou dupa ziua respectiva asa ca sar peste ea ca si cand nu exista.
Maine am zi de amidonuri.Nu stiu ce sa fac...cred ca fac o supa de linte yamyyy....
Noapte buna si spor la slabit!
Giova spune:
Haideti la o.
Dupa ziua de vitamine, doar 100 gr am slabit. deja incep sa ma descurajez....nici 2 l de apa nu am baut, ori ma mobilizez, ori la loc comanda.
Azi e zi de proteine, asa ca voi manca cremvusti si mazare...mi-e lene sa gatesc. si astea sunt cele mai rapide, pe care le am la dispozitie.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
miki713 spune:
Neata' fetelor!
Azi am amidonuri, mai e cineva?pana acum am mancat o cana capsuni, mai tarziu un mar si la pranz orez cu ciuperci si o salataa!
Eu am o probleme mare nu stiu cum o sa iau cina, lucrez schimbul 2 si termin la 23 iar pauza de masa nu am, as putea avea dar pe la 21 .Cred ca cel mai indicat e sa sar peste cina.Nu?
Tare greu e pt mine sa tin dieta daar nu ma las.O zi buna si spor la slabit!
dana81 spune:
Fetelor eu am iesit din cursa.Pana nu rezolv pb cu stomacul, nu mai tin nici o dieta.M-a chinuit rau de tot.Ma puteti sterge dupa listuta
Spor la slabit!!!!
MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)
Giova spune:
Ieri am cam fentat, papansii cu branza ai copiilor mi-au pus capac. Asa ca in loc sa scad, am pus. Drept urmare, in loc de amidonuri, am zi de fructe. Incerc si eu ca si Adriana sa bag mai multe zile de vitamine in dieta sa vedem ce se intampla.
Dana imi pare rau,. dar mai importanata e sanatatea, asa ca rezolva probl. cu stomacul si pe urma la dieta. pana atunci, incearca sa mananci cat de cat echilibrat si seara deloc.
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Buna fetelor
Dana imi pare rau ca ai probleme cu stomacul. Sanatatea primeaza asa ca nu conteaza kilogramele. Sanatate multa.
Giova nu am tinut ziua de apa ca si asa sunt cam lesinata. Cred ca ma slabit cura ca asa ameteli am si ma doare si capul asa ca nu am avut curaj sa tin ziua de apa.
Ieri am avut zi de proteine si pt prima data am avut abateri. am mancat pe langa carne o chifa si o mana de cartofi prajiti si o lingurita de maioneza.
Ieri dimineata arata cantarul 60.5kg dupa ziua de vitamine dar azi arata tare rau dar e drept ca nici nu am mai iesit la baie.
Sper sa mai rezist saptamana asta fara prea multe abateri.
Spor la slabit fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux