Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 13
DORIS_71 spune:
Buna fetelor, nici eu nu ma simt prea bine, de luni am inceput sa nu-i mai dau tzitzi la baiat, si de ieri iau niste pastilute ptr. oprirea laptelui. Ieri seara am stat rau tare cu simptome de voma, ameteli, lesin si nu stiu de la ce. o fi de la pastiluta, de la dieta, aseara nu am mai mancat nimic, nici nu puteam la cat de rau imi era. Azi noapte la fel, era sa cad in baie, nu mai reuseam sa ajung pana la pat. Si pe langa astea ma dor si tzitzili de nu mai pot. Azi sunt la vitamine, mi-am facut un suc de portocale dimineata, acum ma simt un pic mai bine. La pranz am sa mananc niste fructe si deseara o salata.
LAlexandra spune:
Buna, fetelor!
scuze ca dau buzna asa
De curand am fost la endocrinolog si mi-a descoperit ca am hipotiroidism, avand si ceva kg acumulate mi-a dat sa tin dieta Rina, dar asta dupa ce nu mai alaptez.
Intre timp am inceput sa citesc de la capitolul 1...si am vazut ca unele fete aveau cartea in format electronic. O are cineva si mi-o poate trimite?
Multumesc mult.
Astept, daca cineva doreste sa imi spuna si trimit PM cu mailul meu
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
mamabear spune:
Fetelor, iertati-ma ca dau buzna. Eu mai citesc pe la subiectul asta; nu tin dieta, ca sunt prea dependenta de dulciuri , dar sotul o tine a doua oara. Prima data a slabit 18 kg, dar fara a tine strict, a repetat zilele de proteine in week-end, a mai mancat aiurea in cate o zi...
Doris am vazut ca spuneai ca ti-a fost tare rau, senzatii de greata, ameteli si ca ai luat si pastile de oprirea lactatiei. Asa am patit si eu de la pastile , la al doilea copilas si am trecut pe injectii, dar acum nu se mai gasesc. Cred ca si la tine e de la pastile; eu am crezut ca mor de rau. Poti sa te legi cu o fasa uda, ff rece, peste sani. Ajuta si la stoparea lactatiei si la atenuarea durerilor.
Sper sa-ti treaca repede si sa poti tine linistita dieta.
Spor la slabit tuturor!
DORIS_71 spune:
mamabear mersi ptr. sfaturi, cu o fasa m-am legat strans ca-mi spusese si dr. Mai iau o pastiluta azi la pranz si daca tot rau am sa ma simt, sun dr.
Giova spune:
Doris sper sa scapi cat mai repede de probleme. de ce l-ai intarcat? din postarea ta inteleg ca aveai lapte en gros.
eu i-am dat pana la 1 an si 3 luni, dar de la 1 anisor i-am introdus si laptele de crestere, nu mai aveam asa mult.
Elena am inteles...mai eu nu am probleme cu dieta asta, nu ma simt slabita defel, nici vara trecuta, nici acum. Bine...sunt doar in a 2-sapt. Hai ca tu ti-ai atins targetul, mai vreo 500 gr sau inca 1 kg ca sa poti jonlga pe urma cu el.
LAlexandra bine ai venit. da-mi un PM cu adresa ta de mail si-ti trimit cartea in format electronic.
Ieri am tinut zi de vitamine, si cu vreo 2 abateri. azi dim. arata bine cantarul, dar am si baut ceai la greu. apa nu pot bea, asa ca imi fac cate 1l de ceai de la DM cu robos, vanilie si portocala si asa mai merge.
Azi revin la ziua de amidonuri si mi-am scos fasolea frecata de la congelator.
Maine iar bag zi de vitamine si sambata de carbohidrati. si asa mergem la un party si iar voi calca stramb de tot.
Dar de luni revin in forta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Laura__ spune:
Neata fetelor !
Eu am uitat sa intru la raport.
Am stagnat sapt trecuta.
Am tot 69kg.
Ieri siua de apa, si am reusit sa nu mananc nimic, dar apa nu prea am baut...ca la mine se intampla ciudatenii...cand nu mananc nimic mai multe ore, apa imi face si mai mare foame
Asa ca nici usturoi n+am mancat...nici gura nu+mi miroase ...fara apa, fara mancare
Si a fost ok.
Dar eu nu+mi mai gasesc cartea acum...ce urm. dupa apa...se incepe cu proteinele _
Nush ce are calc meu ca nu mai pune semnul intrebarii...deci e intrebare prop. de mai sus.
DORIS_71 spune:
Laura raspunsul meu vine cam tarziu, da, dupa ziua de apa incepi cu proteine.
Giova si eu l-am alaptat pana la 1 an si 2 luni. L-am intarcat ptr. ca in ultimul timp ma musca de sani ingrozitor si se trezea de "N" ori noaptea ptr. tzitzi. Nu-i ca manca cine stie ce dar o tinea pe post de suzeta. Cea ce ma preocupa acum e ca nu vrea lapte cu biberonul de loc, abia ce bea un pic de apa. Laptele il mananca doar cu cereale dimineata cand se trezeste si atat. Nu cred ca-i de ajuns.
Azi proteine, la pranz am mancat o felie de carne de vita la tigaie cu niste fasolica verde. La cina am sa mananc rulou de carne la cuptor cu salata.
Eu saptamana asta mi-a venit si CM si cantarul a luat-o rara. M-am cantarit azi si arata 68,5kg deci cu 0,5kg in plus fata de luni. O fi de la CM?
giovana spune:
Laura dupa apa urmeaza proteine.
Super ca ai reusit sa tii ziua de apa. Si eu am tinut-o, dar am baut apa si ceai la greu. Ieri am iesit la dat zapada de 2 ori, asa ca am facut si ceva exercitii. Cel mai important e ca slabim incet si bine, iar dovada e cantarul.
si spor la slabit!
Giova spune:
Laura super ca ai reusit sa ti ziua de apa. eu voi sari peste ea...asta daca apuc o luna de dieta. caci in vara am tinut-o 3 sapt.
Doris am inteles. sa stii ca al meu nu ma musca, dar si el avea treziri dese, ma dispera ca numai la tzitzi se potolea. Dupa ce am terminat cu alaptatul doarme cap coada. si am mai auzit cazuri dintr-astea.
Nasol ca nu accepta sticla. eu de la 1 an ii dadeam completare un bibe/zi. a acceptat foarte bine laptele de crestere. El era obisnuit cu bibe ca-i mai dadeam ceai/apa din el, sau lapte muls, cand nu eram eu acasa.
Azi la zi de amidonuri am papat: un cartof copt cu legume, la pranz, de la Kartoffel si acum fasolica frecata cu putina painica si muraturi.
Poate mai bag la ora 20 o portocala si gata.
Maine iar ma bag la zi de vitamine.
.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Buan fetelor
Ce faceti cum merge treaba?
Eu ma apropii de finish. Azi m-am urcat pe cantar si aveam 60,7kg. Stiu ca pana luni o sa mai fluctueze. Eu as vrea sa fie in minus dar ramane de vazut
Azi am zi de vitamine. urata zi si in casa miroase a pilaf si ostropel de pui.
Ei dar mult a fost putin mai este.
Maine si poimaine fac zi de proteine ca tot weekend si am zis sa mananc si eu cu toata familia.
Luni bag amidonuri.
Incet in incet vreau sa ma opresc cu dieta dar am zis sa nu fie nici brisc ca sa nu pun pe mine iar.
Cred ca ar fi bine sa deschid si cartea cu dieta de mentinere ca pe aia nu am avut nici macar curiozitatea sa o deschis.
Bafta la slabit fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux