Discutam despre: "Dieta Rina (13)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu chiar nu mai inteleg nimic...ieri dim. dupa ziua de fructe arata super cantaru. Dim. dupa ziua de amidonuri de ieri a luat-o razna de tot...in sus.
azi iar sunt pe vitamine, caci in weekend voi calca stramb mai mult ca sigur, party, acasa la parinti....

Elena bravo...hai ca mult a fost putin de tot a mai ramas. si eu vreau greutatea ta...dar mai am inca multtttt.
eu m-am obisnuit cu ziua de vitamine. tin asa: proteine, vitamine, amidonuri, vitamine, carbo, vitamine si tot asa.

si numai vesti bune sa auzim.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Bine v-am regasit dragele mele,
Nu am mai intrat pe aici pentru ca am fost foarte ocupata, am avut puiutul cel mare in spital cu scarlatina si am facut naveta inte casa, spital, serviciu,...asa ca va inchipuiti ca de dieta nici nu se mai poate vorbi.
Incerc sa ma mobilizez si sa merg mai departe.
Am vazut rezultatele voastre si sunt mandra de voi
Puup si sper sa gasesc forta sa merg mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

n-am mai dat pe aici cam o saptamana pt ca nu prea m-am tinut de dieta si am zis s anu va influentez si pe voi negativ
nu stiu ce am dar greu ma tin de ea, anul trecut eram mult mai ambitioasa....anu alsta rezist as apana la masa de la pranz dupa care imi vine s ama urc pe pereti de pofte
hai ca mai incerc nu ma las asa usor, deci incep din nou azi cu vitamine si o sa tin o zi normal o zi de vitamine
elena pt raport la mine 56

pup

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Giova acum am citit ca tii si tu tot asa ca mine o zi normal o zi vitamine, ma bucur ca am colega de suferinta

am uitat sa va zic meniul meu pe ziua de azi
MD: apa-1.5L, suc de mere -400 ml, suc de portocale - 400 ml
P: salata de avocado
C:suc de legume:morcov, telina, sfecla rosie - 800 ml

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna fetelor,

Am revenit cu forte proaspete alaturi de voi. V-am citit toata saptamana trecuta. Elena felicitari pentru kg pierdute
Astazi sunt la proteine:
MD intarziat (pe la ora 11): 2 banane
pranz: perlute de branza
seara: iaurt degresat

si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Salutari tuturor fetelor care tin aceasta dieta.
Am inceput dieta de 1 saptamana orientandu-ma dupa ce ati scris voi aici si pe alte siteuri.Am luat totul ca pe o gluma dar vad ca totusi aceasta dieta functioneaza...
Eu am reusit sa slabesc 3 kg in aceasta prima saptamana desi am mancat pe saturate la fiecare masa. Inca sunt uimita pentru ca intotdeauna cand am vrut sa slabesc am tinut dieta cu varza la care ma tot infometam. Iar acum nu ma infometez si totusi merge.
Vreau sa va rog frumos daca poate cineva sa imi trimita si mie cartea? Eu am tinut pana acum doar dupa ce ati scris voi si alte fete.

Salutari tuturor fetelor, spor la slabit si salut in mod special fetele de la Zmeurici pt ca uneori va citesc din umbra.
Sa imi spuneti va rog daca imi puteti trimite cartea sa trimit Pm cu adresa mea de mail. Multumesc frumos.

Sofimic, mami de Sofia-Ana(27.09.2006) si Robert-Nicolas(27.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Vin la raport si eu. Azi de dimineata cantaream 60,5 kg.
Recunosc ca am lasat-o mai moale cu dieta pt ca am ajuns la greutatea dorita si chiar imi place cum arat.
In weekend am tinut numai proteine si am mai mancat si cate un biscuitel din fibre dietetic.
Azi tin amodnuri asa ca am mancat iahnie de fasole si la pranz la fel

Adriana Giova de ce va chinuiti voi sa tineti atat de multe zile de vitamine. Eu am tinut normal dieta si uite ca am topit usor cele 5 kg in plus. Parerea mea e ca daca tineti cum spune in carte slabiti mai repede decat asa.

Sofimic da-mi adresa ta de mail pe Pm si iti trimit cartile

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Buna fetelor,
Vin ca de obicei luni la raport: 71.3 kg. -1kg saptamana asta. Sunt f. bucuroasa si o sa tin dieta pana la sfarsit. La mine chiar da rezultate extraordinare. E simplu de tinut si nici nu ma infometez.
Azi am carbo:
md: struguri
pranz: tocanita de ciuperci cu mamaliga
seara: praji si cioco

Mergi la inceput

elena la mien se duc tare greu kg acum de fapt la mine mai e grasime doar pe burta si incerc si eu marea cu degetul...eu am cam ajuns la kg care le aveam cand am ramas gravi cu Cezar , mai putin de 54 kg nu am avut decat prin clasa a 9 a cred...acum incerc un 53 si poate se mai duce si din burtica ceva, sunt constienta ca fara sport se duce greuuuuu dar mi-e prea lene sa fac sport de una singura acasa, sper in martie sa duc pitica la cresa si sa pot merge la sala, la aerobic, taebo, la masaje etc pana atunci macar sa ma mentin
te-am vazut in poze tu chiar arati bineee, nu mai ai burtica deci tu te-ai putea opri cu dieta, cate kg aveai inainte de sarcina? oricum ai grija fara papa sear adupa 7-8 si fara pre amulte duciuri ca se pun imediat kg

_

Mergi la inceput

giovana felicitari pt scadere, mi-ai facut pofta cu tocanita de ciuperci , abia astept sa fac si eu
sofimic trimite-mi un PM cu adresa de mail si-ti trimit eu cartile

Alecsia bine ai revenit, de sport te-ai mai tinut sau ai luat pauza si de sport?

korri offf , scarlatina...a trecut? sunteti bine acum? lasa dieta cred ca ai slabit de stres, te asteptam cand esti gata sa reincepi , multa sanatate puiului

_

Mergi la inceput