Discutam despre: "Dieta Rina (13)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Alecsia daca vrei sa te trecem pe prima pagina sa ne dai datele tale

Azi sunt la ziua de carbohidrati si mi-am facut paine cu mirodenii dupa reteta din carte dar am mai adaugat si niste masline si putin ghimbir. A iesit foarte aromata si buna. diseara am prajituri cu lamaie

Maine iar vitamine. off ce ma seaca ziua asta.
Pt ziua de proteine vreau pesye la gratar iat la amidonuri vreau varza murata calita. hai ca mi-am facut meniul.

voi fetelor ce mai papati?

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Eu am avut ieri ziua de carbo si am mancat varza acra calita cu mamaliga si seara m-am delectat cu o felie de tort de inghetata si nelipsitele 4 bucatele ciocolata neagra. Azi am zi de vitamine.
O sa mananc dimineata fructe, iar la pranz o salata cu rosii, ardei, castraveti,ceapa si masline. O sa mai pap intre timp si o mana de migdale si om mai vedea. Mi se face o foame dupa ziua asta...
Fetelor, vroiam sa va intreb in saptamana a 3a nu prea se simte ca am slabit. Am acceasi greutate de luni si ma cantaresc zilnic.
Voi ati slabit saptamana asta? Sau e o stagnare sa zic asa? Incerc sa nu ma demoralizez si sa urasc cantarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna!!!
Cum stati fetelor?Eu am avut o criza de stomac de am zis ca mor si am depistat si de la ce: KETCUP,il scot de pe lista
Azi proteine:MD:2 mere
Pranz:copanele cu usturoi
Cina:(am musafiri) si vom manca peste.Asta e.. tot proteina
Maine dimineatza raportul, dar tot 1 kg cred ca am dat si saptamana asta.
Spor la slabit!!!!

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Giovana la fel ca la tine kg mele au stagnat. Nu am mai dat nimic jos si sunt in sapt 3. daca imi mai aduc eu bine aminte si cand am tinut in vara dieta tot la fel am patit in sapt 3. am ramas la aceleasi kg. parca si in carte spunea ca mai sunt perioade de stagnare.
Sunt curioasa maine cate kg o sa am. Azi nu ma mai urc pe cantar desi cred ca arata asa putin fiind ziua de vitamine.

Mine papa peste cu mujdei facut cu rosii. abia astept

Spor la slabit fetelor si maine va astept la proba cantarului

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ieri proteine, am mancat peste la cuptor cu salata rosie si ceapa si seara mi-am facut o salata de rosii cu ceapa si cu o conserva de ton, am amestecat totul si am papat.

Azi la amidonuri am mancat mancarica de fasole cu varza murata si la cina la fel dar in cantitati mai mici dar cu castraveti murati.(Am mancat si 2 clementine acum, nu mai spuneti la nimeni )

Si eu observ ca de data asta dau mai greu kg jos, dar important e ca sunt in minus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
Azi: amidonuri:MD:2portocale
P:varza calita si C la fel
Eu am dat bine saptamana asta ca tot ma plangeam de fiecare data, cantarul arata 74.3 deci -1.7kg
.Ce am facut saptamana asta si nu am facut pana acum...AM BAUT APA Si acum imi dau seama de ce nu am dat mai mult in primele saptamani.
Pup si spor la slabit!!!Si o saptamana usoara sa aveti

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata eu azi sunt la vitamine
n-am cu ce ma lauda decat cu stagnare pt ca ieri am avut abateri cat casa dar m-am apucat de sport ceea ce e super , am facut tae-bo si abdomene, azi vreau la bici eliptica vreo 40 min
gata de azi m-am facut cuminte
mi-am facut 1 l de suc de porto, mar si lamaie
mai tarziu o sa pap nist epomelo, la cina o sa am suc de legume:morcov, telina, sfecla, frunze de telina cam atat sper maien sa vd rezultate

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Buna fetelor

Ce faceti?
Azi m-am urcat dimineata pe cantar si arata 62kg. e ok sa zicem. cam putin am data jos dar avand in vedere ca de azi dimineata sunt CM e normal sa nu fie asa mult.
Azi sunt la ziua de proteine si pap peste la gratar.

In weekend voi fi plecata de acasa si sper sa ma pot tine de cura fara sa ma abat prea mult.

Ieri am calact si eu stramb ca am baut jumatate de cana de vin fiert. am avut musafiri si am pacatuit.

Spor la slabit dragutelor si o saptamana usoara

Piticii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreneli spune:

salut, fetelor, Lori sunt si am dat si eu peste acest forum, am aflat si eu despre aceasta dieta rina.

pentru a ma apuca si eu de treaba as avea nevoie de carti, ma poate ajuta careva dintre voi cu acestea.
adresa mea de mail lory20ro2002@yahoo.com

multumesc si spor si multa vointa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki713 spune:

Buna fetelor!
M-am cantarit de dimineatza si tot 60 kg am , nu am slabit deloc.Asa-mi trebuie ca tot am avut abateri

Gata de azi ma apuc serios ca nu se mai poate.Azi sunt la vitamine si deocamdata nu am mancat nimic, m-am suparat asa tare ca nu mi-a mai trebuit nimic.
ADRIANA multumesc pt carte , si multumesc fetelor pt "primire"

Mergi la inceput