Discutam despre: "Dieta Rina (13)"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

painea este admisa?fie ea neagra sau de secara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

o felie la masa de pranz e ok.

Mergi la inceput

Help fetelor!!!! Am nevoie de o informatie..eu ma culc ff tarziu seara..pe la 1..oare daca mananc un fruct pe la 22 e de rau? Ma gandeam la o portocala, o rodie sau un mar...

Mergi la inceput

Maine la ziua de legume pot manca salata mexicana (legume congelate care contin mazare, fasole verde, ardei gras si porumb)..fierte bineinteles??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Oana,vad ca suntem din focsani amandoua.
cum merge?decand ai inceput sa tii rina si cum merge?
tare m-as apuca si eu .....dar...inca num-am decis.
tu ce ma sfatuiesti?

Mergi la inceput

Buna Monica...da, sunt din Focsani... Abia ieri m-am apucat de Rina...deocamdata nu mi se pare grea..prima zi e misto pt ca e de proteine si tine un pic de foame..azi sunt la legume...fac o salata mexicana..si fructe...a, si apa plata cu lamaie...ca doar vrem sa fim manechine...Ziua de fructe pare mai grea..dar cu vointa trec si peste ea...ziceau fetele ca prima serie e mai grea...Si mie mi-a luat o saptamana pana m-am hotarat, dar timpul se scurge in defavoarea mea pt ca eu pana la vara as vrea sa scap de vreo 8-10 kg..sa vedem... Sper sa am ambitie pana la sfarsit..poate combin si cu ceva aerobic..ar fi ideal...Daca vrei iti las id-ul meu de mess si mai vb acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza dragelor,mai pe la pranz asa

Cine face capitol nou?L-as face eu daca as sti sa arhivez capitolele anterioare, dar din pacate nu stiu.

Tanta trimit mail acum.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat pe forum de ceva timp. Am renuntat la Rina si acum merg pe o dieta proteica , mai usoara pentru mine. Functioneaza si imi este mai usor la servici, ca nu mai sunt legata de anumite alimente. Respect totusi anumite principii de la Rina si raman la parerea ca e cea mai buna dieta. O sa mai intru sa va incurajez.

Mergi la inceput

Alecsia, cum e dieta proteica?

Mergi la inceput

Fetelor, maine sunt la ziua a treia. adica Carbohidrati?..ca nu mai inteleg.... ziua 1 e proteine, ziua 2 legume, ziua 3 carbohidrati si ziua 4 fructe? E ok sau gresesc eu?

Maine ce fac la carbohidrati? Ma gandeam la niste spaghete cu sos..dar la cina n-as vrea dulce...Prefer un iaurt...sau fructe..e ok?

Astept cu nerabdare raspuns de la voi, cele mai experimentate ca mine!

Mergi la inceput