Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 20
DORIS_71 spune:
Azi vitamine, la pranz am mancat 3 portocale si un mar, in seara asta o salata.
Bun venit noilor fete.
alexxia spune:
Buna seara,
Fetelor si eu trebuie sa incep o dieta si aceasta imi cam face cu ochiul, imi puteti trimite va rog frumos si mie cartile pe adresa alexxia.oana.bunea@gmail.com .
Multumesc frumos
sofimic spune:
Salutare tuturor fetelor.
Am vrut sa va mai scriu si eu cum merge dieta. Luni voi fi in a 29-a zi si nu sunt hotarata daca sa tin ziua aceea de apa sau nu...
Sunt aici fete care au tinut ziua de apa??? Eu m-am gandit eventual sa imi cumpar apa din aceea cu arome din Ungaria(la noi e si mai scumpa si nici nu sunt atatea feluri). Apa simpla sigur nu as putea sa beau o zi intreaga. Nu stiu inca , ma mai gandesc.
Pana acum am dat jos 5kg jumatate. In prima saptamana s-au dus cele mai multe-3 kg si apoi cate 1 kg/sapt. As mai vrea inca 2 kg dar sa vad daca mai rezist. Si sper mai ales ca kg date jos sa nu se mai intoarca
Spor la slabit tuturor fetelor, vad ca la mine chiar a dat rezulate dieta asta....
Sofimic mami de Sofia(27.09.2006) si Robert(27.08.2009)
ralualexandrei spune:
Alexia si Lenuta,v-am trimis mail sper ca l-ati primit si spor la slabit.
Eu astazi am avut zi de amidon,am mancat cartofi la cuptor facuti in punga magica,ies deliciosi.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ralualexandrei spune:
Sofimic esti tare,bravo tie.Cred ca ar fi bine sa tii ziua de apa insa habar n-am daca rezisti ,si eu ma intreb daca o sa rezist cand mi-o venii randul.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
lenuta8 spune:
Multumesc, Ralu, pt. carti.Acum le studiez si fac necesarul de alimente pt. sapt. viitoare . Ce nu am in frigider, merg sa cumpar maine.Abia astept sa incep de luni dieta, cumulata cu ex. yoga , pe care le-am abandonat de pe 16 ian. cand mi s-a nascut a doua nepotica. Acum ca ne-am obisnuit cu ea si ea cu noi le reiau ,plus ca vreau sa completez la Ancheta in farfurie -UN SITE FACUT DE UN GRUP DE NUTRITIONISTI ROMANI.
Va pup si spor la slabit!!!!!!!!!!
oana_lex82 spune:
Gata fetelor, de azi am inceput dieta. Treceti-ma si pe mine cu 66 kg si target de 55 kg.Doamne ajuta!!! Sa reusesc sa tin...Cum e cu ziua de apa? Si ce inseamna ca "platou???
tanti spune:
Fetelor trimiteti-mi si mie cartea va rog frumos, am si eu ~9 kg de dat jos dupa 2 nasteri tantica@gmail.com