Discutam despre: "Dieta Rina (13)"

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Oana, dieta pe care o tin se bazeaza mult pe proteine(carne, branzeturi, oua) si doar anumite legume. Se consuma maxim 40g carbohidrati pe zi , de preferat din legume. Cred ca se numeste dieta Kremlina. Mie mi-a dat-o o prietena care a slabit dupa nastere 8 kg intr-o luna(foarte mult dupa parerea mea, personal nu-mi doresc o astfel de performanta). Cu dieta asta imi este mai usor la servici. La Rina trebuia sa-mi iau pachetel de acasa. Eram legata de meniul din ziua respectiva si se intampla sa nu-mi pot pregati pentru a doua zi si ramaneam flamanda pana seara. Acum imi iau cateva feliute de jambon sau muschiulet, un castravete sau o cutiuta de branza si e perfect. Pana acum nu am tinut-o foarte strict dar tot am slabit 1 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ma bucur Alecsia k dieta ta da roade si nu-i prea greu de tinut..eu tin Rina dar stau acasa..pt ca am copilul mic (9 luni)..sper sa ma pot tine de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana prima zi e proteine, a 2-a zi: amidonuri, a 3-a zi: carbohidrati, a 4-a zi vitamie(legume si fructe proaspete).
Elena unde esti? sari cu un nou capitol, please.

eu am fentat rau de tot in weekend. prin urmare...ce scad in timpul sapt., pun in weekend.
Azi am bagat zi de vitamine, maine ma cantaresc ca este o sapt. de cand am reinceput dieta.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Merci frumos Giova...azi mananc spaghete la pranz cu sos de rosii...si atat..nu stiu ce sa mananc diseara ca nu as manca dulciuri...ar merge un iaurt natural cu ceva fructe?

Mergi la inceput

Voi la ziua de amidonuri mancati legume fierte nu? Daca fac o mancare de legume (mazare, cartofi, varza) o fac in mod obisnuit sau nu pun deloc ulei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vin la raport, am slabit 2 kg, asa ca am 67kg.

Elenada poate ne auzi si-ti faci un pic de timp sa ne faci capitol nou ca noi nu suntem in stare. Multumim.

Oana sunt importante si dulciurile mai ales ciocolata neagra, organismul are nevoie si de asta. Poti sa pui ulei, important e sa nu exagerezi. Eu de obicei imi fac orezuri sau cartofi la cuptor cu dovlegel si morcov.

Mergi la inceput

Buna Doris . ms mult pt sfaturi...Tu ce mananci de regula in seara de carbohidrati? Eu nus ce sa pap la cina..de aia ma gandeam ca daca mananc un iaurt si un fruct e bine...macar mai tine acolo de foame...p patratica de ciocolata si o prajiturica nu cred ca tin de foame mare lucru..

Mergi la inceput

Ma gandeam la un iaurt si o mana de fulgi de porumb pt cina...merge? Si nu mai pap nimik dulce...Mie dulcele nu-mi tine de foame...mai degraba o salata de varza decat o prajiturica..pare aiurea dar asa functionez eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Oana fulgi de porumb poti manca, iaurt nu ca e proteina. Daca tii intradevar sa slabesti trebuie sa faci asa cum scrie dieta, fara sa le amesteci. Mananca cat ai nevoie, nu trebuie sa faci foamea. Eu de exemplu ieri la carbohidrati am mancat la pranz varza calita cu mamaliguta si seara 3 bucati de placinta cu mere si 2 cubulete de ciocolata amara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Buna, fetelor !
Asa cum am promis, am inceput dieta de azi. Fiind zi de proteine , mi-am facut pt. pranz si cina reteta data de dieta-Pui cu vinete.
Am facut si 40 min. de yoga. Sunt multumita de mine pt. ziua de azi, Sper s-o tin tot asa si sa-mi autoeduc vointa la varsta asta , daca la tinerete n-am putut!
V-as ruga sa ma adaugati si pe mine pe listuta:
am 89,4 kg., iar tinta imi e de 70 kg.Va urez spor la slabit si o saptamana buna!

Mergi la inceput