Discutam despre: "Dieta Rina (13)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Oana exista un orar al meselor .Dimineata se mananca fructe 2 buc din 2 in 2 ore pana la ora 12,pana la masa de pranz se lasa o pauza de 2 ore,intre pranz si cina trebuie a se faca o pauza de minim 4 ore.
Cum fac eu: iau cina la ora 19.30 apoi pana la 1 beau 2 cani de ceai,beau apa nah fac orice sa-mi umlu stomacul si sa uit de foame.
La mine este zi de vitamine ,m-am aprovizionat cu portocale insa au venit si rushii

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Si in ziua cand am voie sa mananc legume cum le pot prepara? Am voie sa mananc spre exemplu mazare asa cum se prepara in general sau n-am voie deloc sa calesc ceapa?

In loc de ceai pot bea apa plata cu lamaie?
Am voie muraturi in loc de salate? Fructe se pot consuma si intre pranz si cina?
Daca pt inceput dupa cina mai mananc o portocala pe la ora 22 e de ff rau?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Mergi la inceput

Oana da-mi mailul tau sa-ti trimit cartea,in ea vei gasi raspunsurile tuturor intrebarilor tale.

Mergi la inceput

Am cartea, ms, dar nu prea am timp sa o citesc..am un bb mic care imi solicita toata atentia...

Mergi la inceput

Atunci iti raspund eu:
-mazarea o poti prepara cum se prepara deobicei,da poti cali ceapa insa as recomanda a folosesti ulei de masline de prima presa deoarece acesta nu-si modifica structura la temeperaturi inalte si este mult mai sanatos decat cel de floarea soarelui.
-apa este chiar mai buna decat ceaiul si recomndata in orice cura de slabire.Ideal este sa bei 2 l apa pe zi.
-nu e nici o nenorocire daca mananci o portocala la ora 22
In carte este recomandat sa ai rabdare cu tine insati si sa lasi organismul sa se adapteze curei.Nu e un cap de tara daca ai calcat nitel stramb insa este important sa nu renunti.
- e ok sa mananci muraturi in loc de salata
-fructele nu sunt permise intre pranz si cina

Mergi la inceput

Ms frumos pt raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Buna ziua la toata lumea!

Citesc de cateva zile despre aceasta dieta si din cate vad la voi a si avut rezultate! As vrea sa incep si eu, trebuie sa-mi iau inima-n dinti odata si-odata! Eu inca mai alaptez, stit cumva daca afecteaza? bebelina mea are apropae 8 luni.
Daca nu va deranjeaza se poate sa-mi trimite-ti si mie cartea pe mail? Adresa mea este: simona_georgescu@yahoo.com

Va multumesc din suflet si spor la slabit!!!!

Mergi la inceput

Simona in perioada de alaptare nu sunt recomandate ,in general,dietele,totusi bebelina cred ca a trecut la diversificare asa ca nu mai este alaptata exclusiv.Eu ti-am trimis cartea ,de acum decizia iti apartine.
Astazi am zi de proteine asa ca am facut atat pt mine cat si pt tero perisoare din piept de pui cu sos de rosii.
Spor la slabit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Raluca iti multumesc tare mult pentru carte. O sa ma pun pe studiat acum si sa vad cand ma apuc.
Asta mica nu mai are decat masa de seara si masa de dimineata la san in rest este diversificata. Oricum cred ca o sa mai alaptez maxim o luna asa ca in curand ma apuc si eu.

Spor la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Buna, fetelor !!!!!
Sunt o noua membra, si as vrea sa ma inscriu si eu in clubul vostru, chiar daca nu am varsta voastra. Sunt pensionara, am acumulate multe kg. in plus, n-as vrea sa ma disculp ca sunt din cauza varstei, bolilor, etc, mai pe direct din cauza delasarii, a lipsei ambitiei.
Dar nu se mai poate, aceste kg. imi dauneaza mult acum sanatatii, plus ca obosesc enorm, si asta nu-mi place, ca eu sunt un om hiper activ si am nepoate de crescut, n-am timp de stat!Am citit despre aceasta dieta ca ajuta si pe hipertensivi ca mine, chiar face minuni pt. ei, v-am urmarit si pe voi de ceva timp, de aceea as dori si eu sa incep de luni.Am 90 kg, nu va speriati, si vreau sa ajung macar la 70 kg, daca 60, cat mi-ar fi indicat inaltimii mele, mi se par cam greu de atins.
De aceea va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic pe adresa de mail: lenutacojocaru@yahoo.fr, si sa ma luati si pe mine alaturi de voi. Promit ca nu va fac de ras!

Mergi la inceput