Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 18
DORIS_71 spune:
Dupa 3 saptamani de absenta in care am renuntat la dieta pe motiv de sanatate, m-am intors pe baricade si reancep de la 69kg.
Azi proteine, am mancat 2 portocale si la pranz am sa-mi fac carne de vita la tigaie cu salata de rosii cu ceapa. Seara la fel.
Spor la slabit.
ralualexandrei spune:
SALUT!
Azi e zi de amidon,o sa mananc niste cartofi.Dimineata am avut o mare surpriza,cei mici,Edy si Maria mi-au pregatit o salata de fructe
,au taiat mere cubulete si banane si mi-au facut si suc din toate madarinele si portocalele gasite de ei prin frigider ,a iesit asa bun incat l-au baut ei pana sa ajunga la mine.
Cu asa sustinatori mi-e imposibil sa ma las pe tanjala,acum imi pregatesc prajituri din plastilina,"poti sa mananci mami ca sunt prajituri pt slabit"
Giovana si Lu-ana cam asa dau si eu jos,poate un pic mai mult ca sunt la inceput.
Doris spor la slabit.
Trebuie sa ma laud ca am rezistat eroic ieri cand l-am serbat pe fratele meu la toate bunatatile pe care le-am pregatit. Ieri am avut zi de proteine.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
elenada spune:
Buna fetelor
Ma bucur ca va tineti tare pe pozitii fetelor.
Am actualizat pagina fetelor. Daca am gresit sau omis ceva va rog sa imi spuneti.
Spor la slabit fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
giovana spune:
Bun gasit fetelor,
Am revenit cu raportul de luni: 68.7 kg.Super!!!
Azi am proteine. Dimineata o cafea cu miere si 2 grepfruit. La pranz pui la gratar si carnati (poftesc la ei de cateva zile)cu salata si seara la fel, dar mai putin.
Multumim Elenada pt. updatari.
Spor la slabit si reveniti cu rezultate!
alexa1986 spune:
Buna fetelor,
Sunt curioasa cam, cat se slabeste cu regimul asta?As vrea sa slabesc cel mult 8 kg, credeti ca se poate?A si era sa uit in cat timp pentru ca eu vreau ca pana in iunie sa le dau jos si sa nu le mai pun la loc, mentionez ca mananc cat de cat sanatos.Astept raspunsuri.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
Giova spune:
Nu am abandonat subiectul si nici ideea...cu practica e mai greu....dar voi reusi si eu sa scap de cele 5 kg in plus.
Azi sunt la proteine si am papat la pranz o ompleta din 2 oo si gogosari murati.
Angi ma bucur ca te-ai alaturat grupului. Spor la slabit!
Doris gata intarcatul? esti mai bine? baiatul cum s-a prezentat?
Bun venit noilor fete! si spor la slabit tuturor!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
DORIS_71 spune:
Giova gata cu intarcatul, dar nu m-am simtit prea bine de la pastilele pentru oprirea laptelui si asta m-a facut sa las dieta la o parte pentru 3 saptamani. Acum sunt ok asa ca din nou pe baricade.
Cu baiatul e mai greu, inca n-a uitat si nu reusesc sa-l adorm eu,ma trage de bluza si cand ii spun ca-i caca urla de-ti sparge timpanele, asa ca il adoarme mama.
Azi amidoane asa ca am facut o tava de cartofi cu dovlegel si morcov la cuptor.
Giova spune:
Doris nasol ca nu a uitat nici dupa 3 saptamani. al meu a fost o sapt. la bunici si inca o sapt. dupa a mai cerut tzitzi, tot asa cand il culcam...ma tragea de bluza...dadea de sutien si era tare nedumerit. dar dupa 2 sapt. a renuntat si uitat. acum ii arat si se stramba si rade. si doamne ce innebunit a fost dupa ea.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
oana_lex82 spune:
Buna fetelor, vreau sa incep si eu dieta de astazi..am cateva intrebari: Daca cina este la ora 19..ce ma fac pana la 1 noaptea cand ma culc??? Nu ma ia o foame de lup??
In ziua de proteine pot manca in loc de salata muraturi (gogosari, castraveti)?
Intre mese se pot consuma fructe?
Eu am 1.63 si 66 kg..am ramas cu 8 kg dupa nastere...dar daca se poate as vrea sa ajung la 55 KG.
Astept raspunsurile voastre.